AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Boşanmam
Ayrılmam
Seviyorsan neden ayrılasin
tabi ki hayır
olabilir
Hayır ayrılmam
hayr
Boşanmam
@fenalaş anan istiyormuş
Cocuk doguran biriyle evlenmezdim zaten
Boşanmam
Asla ayrilmam olmaya bilir herser cocuk degil ki
hayır boşanmam
Hayır
Zor karar bu
Ayrıldığım oldu
hayır
Hayır
Boşanılmaz
hayır tabiki gerekise evlat ediniriz
Bosanmam
Evet. Muhtemelen.
çocuk lazım
Boşanmam
Seviyorsam ayrılmam
Hayır
Ayrılmam
Hayır. Net yani.
Hayır
hayır tabiki
yok be bu kadar önemsemiyorum
Yapmam öyle bir şey
Ayrılmam
Yok benim olan benimdir
Hayır tabiki
Boşanmam
Boşanmam
Hayır asla
Asla olmaz öyle bişi
Boşanmam
Hayır.
evet
bu nerden çıktı meraklı melahat
Hayır boşanmam
Boşanmam hayır
Bilemem
Boşanmam
hayır boşanmam
Bosanmam
Hayııırr
Çözümü olmalı
O kadar da karaktersiz değiliz şükür :)
Hayır boşanmam
Hayır tabikide asla
Kıyamam ya ayrılamam
4 köyün ağası falan mıyım ben:)
evet çocuk şart eğer başka kadın isterse getiririm
Kanka sorun peki ya sende ise, başka erkek getirmesini nasıl karşılarsın
Tüüü yazıklar olsun
boşanırız tuğçecim
Tuğçe 2. Avrad caiz inkar etmeyin.
O zaman sende boşan
Max 16 zekân ile tartışmaya girme. Arapçada da kelimesinin bile birsürü anlamdaşı var. O o zamandaki istekli* erkekleri susturmak için verilen emirler. Kuran evrenselliğini yitiriyor. burada din bilgilerimizi tartışmayalım istersen gerçi sen şimdik nisa 34 ayette kadınları dövün, onları yataktan atin bunları savunmayan sizsiniz demeye baslarsin
2. Erkek caiz değil ama 2. Kadın caiz (4 e kadar)...
yav tuğçecim boş konuşmasan ben fikrimi söyledim iyi forumlar sana
Cahil adam yorumda sadece sen mı varsın, elini ordan çekte gözün aydinlandin
Erkek yapar kadın yapamaz diyen biriyle tartışılmaz beynine yazık kızım boş ver bunları Tanrı hak etiklerini verir umarım
@yaşayann_ölü kadın her zaman fedakar ben çocuğu erkekten dolayı olmayıp ve hâlâ evliliğine devam eden kadinlar tamiyorum kadın hep sineye çeker ama erkek öyle değil işte nankör kopekler
Erkekler aldatır ama karısı bir erkekle konuşunca …Türk erkeği ile evlenmem bu yüzden
yav bana ne diğer kadınlardan hayalperest ben diyeceğimi dedim sorun ondaysa ya boşanırız ya da başka kadınla ilişkim olur boşanmak istemezse. ben de sorun olursa boşanmak isterse boşanırız bu arada sana şunu da söyleyeyim benim ailemde de çocuğu olmayan kişi çok ve kadının hatası bu ama kimse onları boşamıyor tek taraflı bakma hayalperestçim
yaşayan ölü senin yaptığın şey elmayla armudu kıyaslamak ikisi aynı şey değil kadın İstanbul gibi olmalıdır fethi zor fatihi tek, kadın herkesle yazarsa cazibesi biter ama ne kadar ulaşılmaz yaparsa ve sadık olursa o kadar değeri olur
O kadınlar birde cahil toplum yüzünden boşanamıyor boşanan kadını kötü dul seni kimse almaz obje olarak görüyorlar. Kadının çoçuğu olmayınca aldatırım ama erkeğin çoçuğu olmayınca boşanırım derler yazık hem kadına hem çoçuğa
İyyy kusucam birdaha cevap vermeyin bana
Adam haklı, ben bile kadın olarak çocuğu olmayan kocamı boşayabilirim.
betterböcek eyvallah kardeşim
@azizbinsalman inşallah boy boy evlatların olurda eşini boşamazsin
Ben bile kadın olarak mı? Kadınlar boşanmaz mı? Zaten çoçuğu tek anne yetiştiriyor. Erkekler boşanmalıdır çoçuk istiyorsa diğer türlüsü…..
amin inşallah ben de çok çocuk istiyorum min 5 tane
Bazı insanlar çoçuk ve evlenmeyi hak etmiyor
yaşayann ölü ne alakası var? annenin vereceği sevgi birse babanınki 10dur baba sevgisi çocuğa daha etkilidir, erkek bakar adam eder maddi olarak bakar korur boş boş konuşma sizin gibilerin amacı aile kavramını bitirmek, bir kadın çocuk büyütmek için adama ihtiyacı vardır
@yaşayann_ölü genelde çocuğu olmuyor diye boşanan erkek oluyor ondan dedim. Ama ben çocuk istiyorum yani bu yüzden boşanabilirim
@azizbinsalman bu zamanda 3 kâfi yetiştirmek önemli
Bir kadının çocuğu olmuyorsa erkek diğer kadından çoçuk yapamaz boşanmalıdır.
Bir erkeğin çoçuğu olmuyorsa kadın boşaya bilir hakıdır
hayalperest ben bakacağıma güveniyorum yetiştiririm eğer baştan yetiştirirsen sıkıntı olmaz biz de beş kardeşdik babam annem çok ilgilenmedi bizlerle çok şükür hepimiz de güzel yerlere geldik ama asıl iş ilk yıllarında, sen çocuğa o yaşta sorumluluk kazndırırsan 10 yaşında evden bile kovsan hayatta kalır, şimdikiler tablet telefon oynamaktan olgunlaşamıyor bir bardak su istesen getirmezler çocuğu başta eğiteceksin
Aile kavramı ne demek sizin için? Birden fazla kadınla evlenmek mi? BOŞANMA diye bir şey var aldatacaksanız boşanın
kadının izni varsa aldatma sayılmaz
@Hayalperest340 ben erkeklerin çok fazla babalık içgüdüsü taşıdığını düşünmüyorum. Babalık sonradan öğreniliyor içten gelmiyor bence. Annelik gibi değil.
Mesela boşanan erkeklerin çoğu çocuğundan da kopuyor hatta kendi çocuğunu ihmal edip babalık yapmayıp bir nevi terkeden, yeni evlendiği kadının başkasından olan çocuğuna babalık yapan çok erkek var. Kendi öz çocuğuna kuruş vermezler ama karısının çocuğunu kolejlerde okutup para saçarlar. Babalık annelik gibi değil. Çok sık görmeyince bağ da kalmıyor
Yani bunu kendinize yakıştırıyorsunuz diyecek söz bulamıyorum izni varsaymış mış …
izni var sonuçta gidip aldatmıyorum ki? aldatma=kandırma demektir sonuçta onun rızası var
Diyecek söz bulamıyorum asla Tanrı herkese hak ettiğini verir umarım …
Tanrı değil Allah :)
@azizbinsalman Allah aşkına yeter surekli bildirim geliyo 😂
Dayı bahanelerini kendini kandırmaya devam et. İyi bir erkek böyle düşünmez zaten. Neyse….
hayır
Büyük konuşmak istemiyorum bilemiyorum
boşanmam
Hayır