soğukta kalmak insanların gördüğü yerde yatmak dışarıda saldırarak yemek yemek. geçmişi böyle olan biri habere çıktıysa bile ileride okulunu falan bitirdiği zaman bunu çevresi öğrense bile sorun eder mi. mesela büyük patron olduğunda haberlerde bu çıkar mı?
peşin not: bu sitedeki insanlar dürüst olduğu için seviyorum.
peşin not: bu sitedeki insanlar dürüst olduğu için seviyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben dün ayakkabım yırtıldığında bile utandım yani evsiz kalsam çok utanırım ama utanç verici bir şey değil aslında. Herkesin başına gelebilir.
benimde ayakkabım yırtık. öylesine konuştuğum kız baktı. biraz utandım.
soruda ki konu balkondaydım. insanlar çekip habere koymuşsa ismimle. Bu ben mesleğe falan başlayınca utanırım. düşünsene aile bile olamazsın
bence patron olan birinin geçmişte evsiz olması ona daha büyük bi hava vizyon katıyor zengin bir ailenin şımarık çocuğu değil çünkü kendi o raddeye zekasıyla gelmiş oluyor
yemeye saldırdığı görüntüler falan. yattığı yatak. etrafındaki çöpler. özellikle sarışın temiz yüzü. buna psikopat demezler mi.
neden psikopat desinler fakirse
özel okula gidiyordu. geçmişte hakkında olay olmuş. tehdit falan. ailesi zengin bu arada.
Hayır neden utanç verici olsun. Allah'ın vermediği bir şeyden dolayı hiç bir kul suçlu değildir.
ben balkonda soğukta yatıyordum. evde yatma şansım vardı. balkon açıktı ve insanlar görüyordu. elbette çevremin düşündüğü umrumda değil de ileride sevdiğim kişi bu yüzden benden ayrılabilir. haberlere çıktığımı hatırlıyor gibiyim emin değilim.
Yok artıı senden ayrılacaksa bu yüzden defolsun takma
düşünsene ünlü bir girişimcinin geçmişte dışarıda saldırarak yemek yediği görüntüler var. tabi gençlik videoları. Bundan bahsediyorum
Diyeceğimi dedim.
rahatsız oldun özür dilerim
Ünlü bir girişimci böyle basit şeylere takılmaz. Kendi düşünebilir insanlara sormaz aslında
henüz girişimci değil. genç şu an. çok hızlı toparlanabilir. Bu kişi aile kurmak istediğinde kadın demeyecek mi iğrenç videoları haberlerin var.
Özgüveni eksik bir girişimci heralde bu. Böyle birisini hangi kadın ister önce kendine güvenmeli
geçmişte saldırarak yemek yediğinde çekmişlerse yattığı yatağı çekmişlerse. battaniyenin içinden çekmişlerse bunun ismiyle bu şekilde haber yapmışlarsa bu arkadaş girişimci olunca geçmişi başına bela olur mu. genç bu arkadaş şu an
büyük bir azimin zaferi derim buna ben
kişisel olarak elbette öyle fakat habere ismim çıktıysa bu haber kayıtları hiç silinmez. düşünsene ünlü birinin geçmişinde evsiz olduğu yazıyor. tanıştığı insanlar korkmaz mı. ilk başta tanışırlar. sonra bundan haberi olunca uzaklaşırlar.
ünlü olduğu için bu bir zafer olacaktır emin ol. hatta ve hatta bir çok insana umut verecektir şöyle ki demek ki azmedilince yapılıyor diye
teşekkürler. hakkımda öyle görüntüler var mı bilmiyorum. bazı insanların da hakkında kötü haberler oluyor. fazla hassas olmak iyi değil sizce de dimi
ne kadar hassas olursan o kadar kırar insanlar. çünkü insanda merhamet duygusu bir noktaya kadar. dövüş arenasına benzer. rakibin zayıf yönünü bulduğu zaman sürekli oraya çalışır o yüzden o zayıf yönünü kimseye gösterme dostum dediğine bile
doğru aklımda tutucam. yalnız bu bahsettiğim olayda dışarıda saldırarak yemek yemesi var. yatağı var. yüzü var
buda insanın ayıbı. o kişinin o kadar uzun süre aç bırakılması vs vs vs hayat kolay değil kimse için
Anlıyorum. teşekkür ederim. iyi geceler
Ben hoş bir şey
ağır ironiydi
Egosu tavan yapar özü kalmıyor çünkü
Bu yorumu anlayamadım. kusura bakmayın. açıklarsanız elbette okurum.