Cumhuriyet milletimizin, bugün hepimizin! Geçen pandemi sürecinde yalnızca balkonda ışık açıp kapatıp, bayrak sallayabilmiştim şimdi ise bir sergiye gidiyorum, siz neler yaptınız/yapacaksınız?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Senin 29 Ekim'de yapmayı en çok sevdiğin şey ne?
Hayat ansiklopedisini edinmeyi planlıyorum😊 nadir kitaptan. son basımı 1936'da. niye derseniz ATATÜRK❣️ zamanında basılmış bir ansiklopedi. Onun direktifleriyle bastırdığı kitabı da görmek, okumak ve elimin altında bulundurmak istiyorum çünkü
Konser ve kutlamalara katılmak. İzmir’de yaşadığım için bu günü olabildiğince şen kutluyoruz. 🌹❤️ Konserler, etkinlikler, tiyatro, kutlamalar, sokak gösterileri derken gün gerçekten dolu dolu🇹🇷
Kutlanacak bir tarafini görmüyorum Türk'un saltanatini yıkıp Yerine cumhuriyet isimli laiklik dozu yüksek lakirtinin gelmesinin... Cumhuriyette keramet olsaydı Demokratik Kongo Cumhuriyeti uzaya çıkmış olurdu... Hem demokratik Hem de Cumhuriyet... Çifte kavrulmuş lokum gibi... Ama ortada bir numara yok
Balkonda cayimi icerken 6 bolumluk kurtulus dizisini izleyip gozyasimi silerken bizlere bu vatani kani pahasina veren basta Mustafa Kemal ve silah arkadaslari olmak uzere butun sehitlerimizin ruhlari icin dua okumak.