Ağlayarak yazıyorum bunu erkek kardeşimden dayak yiyorum ben 22 yaşndayım o 17 ?

Çok kötüyüm babam ben 12 yaşndayken vefat etti kanserden ben şu an 22 yaşndayım erkek kardeşim dövüyor beni küfür atyor 2 ay sonra nişanlanacam kendisi bizim komşumuz o da şahit oluyor ister istemez ve asla dayanamıyor haklı o da. bugün olay şu şekldeydi erkek kardeşim gerçekten temziliği olmayan biri klozeti kirletmşti anneme söyledim ona da söyledim yok dedi halbuki o yapyor kaç sefer ispatladık. Neyse yok dedi bağrdı çağrdı küfür artı bana ve anneme. Ben yine bişy demedim anneme dşarı çkcam dedi annem de konşma benmle çkmayacaksın dşarı dedi. Ben de sokak kapısını kitleyip kilidi yanıma aldım annem de onayladı dedi sakla. Üzernden biraz geçti sözlümle görntülü konşrken odama geldi kardeşim ve kilidi istedi ben de anne izin verirse veririm dedim üzerime geldi annem kilidi bana ver dedi verdim annemi duvara yapştrdı vereceksin dedi ve annem ameliyat oldu ayaktan platin takldı ben de kardeşimi uyardım bana saldırdı tekme attı annem sonra otrma odasna gitti orada kendi konşrken bana da kızıyordu saydırıyordu ben de suçluymuşum şaka gibi ama annem sadece ona kızması gerekirken beni de suçlu buldu ve ben çok yorldum sözlüm askerde 38 günü vae o da çıldırıyor orada gani ne yapmam lazım anlamıyorum yorldum sıkldım ne yaptıysam annem beni de suçladı hep böyle bu. kardeşim sigaraya başladı annem telefon aldı ona ve elndeki telefonu bile bğenmiyor şükredeceği yerde. Sürekli küfür atyor sigara içyor sınfta kaldı annem özele yazdı ama ben asla evden çkmayan sürekli evi çekip çevirenim üstelik 12 yaşnda engelli bir kardeşim var ben çok yorldum ne yapmalıyım
Ağlayarak yazıyorum bunu erkek kardeşimden dayak yiyorum ben 22 yaşndayım o 17 ?