Evlendim evleneli sürekli elleri üstümüzde kendi yağımızda kavrulmamiza bi türlü izin vermiyolar sürekli ensemizdeler eşim hala baba evinde gibi ben sanki yokmuşum gibi sadece ev topla temizle yemek yap başka bi olayım yok hiç bi konuda söz hakkı sahibi deilim hep ailesi karar veriyor olaylara müdahale ediyor napicam bilmiyorum eşimle konuşunca hani nerde ailem neye karışıyorlar diyor ama farkettrmeden her şeye karışıyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen elinden gelen saygını göster zamanla esin iyiyi anlar
Bak sana yemin ederim saygıysa saygı ama ailesi nasıl anlatsam beni çocuk gibi görüyor hiç bi lafımı takmıyorlar dinlemiyorlar ben ne zmn onlara gitsem sus pus oluyorum babası sürekli ztn ben ne desem tersini savunuyor artık içime kapandim resmen bunalıma girdim arkadaşım yok ailem uzak bunun ailesi beni takmıyor eşim desen elinde telefon surekli
Severek mi evlendiniz
Evt oyleydi
İste tek sebeb bu mesela ben bir kiz ile sevgiliydim ailesi demis buna felanca köylüyse veya şunun akrabası ise almam direk ayrildim neden biliyon mu sen ne kadar seversen sev bir es almıyosn aile alıyorsun aile de istemiyorsa her zaman umursamaz ve senin olay gibi tavirlar olur
Ahh varya ahh annemler. cok dedi mutsuz olursun diye dinlemedim çok pismanim
Sen daha birde ailenin istemedi kisiyi mi
Ya ailesi yüzünden istemediler esimi seviyolardi
Olsun sana başta ne dedim sadece esini alman ailesini alirsn
Eşimin ailesini değiştiremem o halde esimi değiştirmem lazım buna da ne gücüm ne cesaretim var böyle ezile ezile devam
Ve ailenin istemedi birisi ile evli oldun için ailene de şikayet. Edemen
Dm gelsene
Yok aileme anlatıyorum kızım durma gel diyolar. ama biliorum başta iyi davrancaklar sonra başıma kakicaklar biz sama dedik vs diye psikolojim berbat olacak
Evet iste tam olarak bu olacak
Aynn çıkmazdayım dardayım yani
Sizin meslek nedir merak ettim
Uzman çavusum
Ev hanımı mi siz
üni mezunuyum da şu an işsizim maalesef bi hayır duanı alırım inşallah ıs bulursun dersen😅
İnşallah kalbince işin olur hayırlısı d. m den yazsana
Eşinin burada seni dinlemesi anlayışla karşılaması yanında durması gerekirdi
Sen en başta kendini yok saydır mışsın zaten öyle gelir böyle gider
Eşin ailesime düşkunse işin zor daha dencdk çok sey varda neyse
Evet fazlasıyla düşkün sence bu ilerde daha büyük sıkıntı dogururmu yani bi çocuğum olduğunda onu benden alıp sen bakamiuosin falan demelerinden çok korkuyorum
Onu diyemezlerde eşinle. konuşmalisin 2 dk bi yazabilirmsin. sonra yine engelle
Pasif erkekte ne bileyim
Ben esimin sevgiliyken hiç bu kdr pasif olduğunu fark etmemiştim cidden aşırı pasif mis
Yaşlarınız kaç peki
Ben 26 eşim 25
İşin zor daha evliliğin bilincinde değil böyle pasif koca olacak vasfı olmayan erkekler evleniyor ya ne diyeyim bilemedim valla özellikle de böyle pasif erkeklere bebek gibi kadınlar denk geliyor katlanıyor canım..
Öyle keşke kendimden olgun bi ihsanla evlnseydim
Üzülüyorum böyle genç kadınların pasiflerle hayatını karartmasına
Ne ayıp onlarda senin ailen
eşinin kendi evi olduğunu hatırlat
Defalarca dedim sürekli kavga ettik evliliğin başında psikolog gittik o bana alttan almamı idare etmemi söyledi ama idare edemiyorum bazen bitirmek istiyorum bu evliliği ailesi beni çok yoruyor onlarla beraberken hiç sesim çıkmıyor içime kapaniyorum kimsem de yok çok yalnız kalıyorum yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim
zor durum anlayabiliyorum seni eşin seni kaybetmek üzere
Kaybetse inan üzülmez biliyormusn bana sürekli gitmek istiyosan git diyor ztn sadece akrabalardan çevreden korkuyorum dedikoduyu kaldiramam
oda bunu biliyor o yüzden rahat davranıyor
Aynn birakamayacagimida biliyor hayır psikolaga gittim oda beni suçladi rahatlamam gerekirken dahada stres oldum alttan al bilmem ne diyor bana
o psikologlar öyle boş ver onları
cinsel ilişki seviyen yüksekse kısıtla onuda
Ztn eşimden de sogudum canım o tarz şeylerde istemiyor k8
o daha iyi o zaman belki anlar o zaman
Ya anlıyor gibi neyin var diyor sürekli anlatsam kavga ediyoruz bende yok bisey diyorum
annem hep öyle der kadın erkeği yatakta yönetir diye
yok deme ısrarla anlat ben kazandım demesin
Valla yatakla falan cozulmez bu olay ıs eşimde bitmiyor evt ama ailesi baskın bi aile eşim benim sözümü dinleyen bi insan olsa bile yine ailesi kendi sözünü dinletir boule öğrenmiş çünkü
çok üzüldüm adına
Eyvallah sağolasın
ne zaman dertleşmek istersen yazabilirsin
Teşekküler gizli üye
rica ederim gizli üye :)