Acil yardım arkadaşımın annesi hesap geçmişindeki transferlerle tehdit ediyor en kısa sürede anneme söyleyecekmis?

Babamla nerdeyse 1 yıldır kavga ediyoruz ve uzun süredir hiçbir şekilde para vermiyor annemde ev hanımı olduğu için ayda 20 anca verebiliyor bende bu yüzden internette para kazanmak için sahte kız resimleri bulup dayıları kandırdım nerdeyse 150 kazandım arkadaşıma onun ssnini alıp attım ve annesi görmüş beni sürekli tehdit ediyor ve büyük ihtimalle salı günü anneme söyleyecek nasıl bir bahane uydurabilirim korkuyorum babama abime söylerse bunu beni öldürebilirler başkasının resmini kullansam da telefonu elimden alırlar mecburdum yapmaya hem merak etmiştim herkes anlatıp duruyordu 2 yıl önce sırf sevgilim olduğu için babam okuldan alicakti 4 ay telefon vermediler hiç kimseyle konuşturmadılar (bu arada sonra dayanamadim hepsini tekrar sahiplerine gönderdim ama işlem geçmişinde gözüküyor) o işlem detayında ki para işlemlerine nasıl bahane bulabilirim (ailem acayip geri kafalı baskıcı aman çevre ne dicek diye yaşıyor o arkadaşımın annesi de bizi konuşturmuyor 5 ay oldu) lütfen güzel bahane bulalım yaptığından acayip pişman oldum ama o kadın anlamıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca suç olduğunu da sanmıyorum sonuçta ben kimseyi tehdit edip para istemedim bende yazmadım onlar yazdı kullandığım kız fotoğrafı Pinteresti ve nude olan fotoğraf değildi normal bir elbiseli kız fotoğrafına bunu yaptılar kızın yüzüde gözükmüyor du yaptığın suç demek yerine yardımcı olursanız sevinirim çünkü çoğunuz bir kere yapmıştır
Acil yardım arkadaşımın annesi hesap geçmişindeki transferlerle tehdit ediyor en kısa sürede anneme söyleyecekmis?