Eşimden ilk defa şiddet gördüm. Annemin evine gitsem sağlıklı bir davranış olur mu?

1 senelik evliyim. Yarım saat önce yatarken yatağımızda bana şiddet uyguladı. Yalan atmıyorum Allah şahit. Kavgadan önce ben telefondan dizi izliyordum. Telefondan dizi izliyorum diye konu uzadı benle ilgilenmiyorsun falan demeye başladı. Bende "ben ne yaptım alt tarafı dizi izledim" dememe kalmadı benim boğazımı sıktı nefes alamadım biraz daha devam etseydi ölmüş olacaktım belkide. Saçlarımdan tuttu kafamı dolabın kenarına vurdu. O sırada ne yapacağımı şaşırdım çok korktum ağlamaya başladım. şu an bile gözlerim kıpkırmızı şekilde yazıyorum bunları. O başka odada ben başka odadayım. Bana defol git ananın evine dedi. Ağza alınmayacak ne küfürler etti anneme babama aileme. Burnum biraz darbe aldı biraz kanadı. Ben ne günah işledimde bana böyle bi eş geldi anlamıyorum 😢😢 Sesimi duyan olur belki halimi anlayan olur sizinle paylaşmak istedim
Eşimden ilk defa şiddet gördüm. Annemin evine gitsem sağlıklı bir davranış olur mu?