Aile & Toplum Bir ilişkinin ciddiye girmesi, ailelerin tanıştırılması için ne kadar süre geçmeli? aimPediatrician Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Merhaba!Sizce yaşadığınız ilişkinin ciddiye girmesi için yani ailelerin tanışması-tanıştırılması için ne kadar bir süre geçmeli? Ne bu acele diyenlere ne dersiniz? Bir ilişkinin ciddiye girmesi, ailelerin tanıştırılması için ne kadar süre geçmeli? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Chelsea-eVa-Lynn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Valla bana kalırsa minimum 6 ay,Maksimum ise 2 seneyi geçmemeli.İdeali ise tam 1 yıl ya düz hesap.Zaten 1 yılda karşındakini tam tanıyamıyorsan,Git biraz analiz, gözlemleme ve empati yeteneklerini geliştir derim o insana -_-Hem 1. yıl dönümünde de diz çöker yüzüğü barmağına takarsın,Mis gibi yıl dönümü hediyesi xDİyi akşamlar ^^https://www.youtube.com/watch?v=Gd9OhYroLN0 0 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Böyle standart bir süre olduğunu düşünmüyorum. Kişilerin birbirine güven vermesiyle alakalı bu bence. 0 0 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O sürenin ne kadar dolu dolu yaşandığına bağlı. Acele edilmemeli. Her şeyin bir zamanı var. 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Emin olduğum zaman ailemi haberdar eder, tanıştırırım. Ailemden gizli iş yapmayı sevmem. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen 1 hafta bazen 10 hafta bile yeterli olabilir kişilerin birbirine bagli 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazı insanlar vardır ki 1 ay bile yeter diye düşünuyorum. Kişiden kişiye değişir. ideal 6 ay. 0 0 Yorumla
Emirr___ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kişilerin arasındaki ilişkiyile bağlı ama 1 yil dan önce olmamali 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 6 ay yeterli gibi bakalım hayırlısı 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. En az 2 sene 0 0 Yorumla