Aile & Toplum Canım çok sıkılıyor etrafımdaki bütün herkes gitti yanlız kaldım benim gibi olan var mı ya😒? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimse arayıp sormuyor öylece kaldım kafa dağıtmak için sadece bu siteye giriyorum Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkürler ya enerjim yerine geldi😆😂 Canım çok sıkılıyor etrafımdaki bütün herkes gitti yanlız kaldım benim gibi olan var mı ya😒? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_GENTLEMAN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sitedeki çoğu kişinin bu amaçla siteye girdiğini düşünüyorum umarım yalnızlığınız geçer 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim umarım Yorumla _GENTLEMAN_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
AzmışKudurmuş Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hayatta Her şey gelir her şey geçerDaim olan tek şey insanın kendisidirBu sebeple, insan herşeyden çok kendine yatırım yapmalıdır 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok yoruldum 😔 Yorumla AzmışKudurmuş +1 yıl Yorulmanızın sebebiKendi basınıza ayakta durmaya alısık olmamanızdandırÖncelikle bu duruma gögüs gerip dik durmalı insan Ondan sonra kendisine Yeni bir dunya inşa etmeliKendis gbi dik duruslu baska insanlardan Yorumla Soran +1 yıl Ama ben artık güçlüymüş gibi durmaktan gerçekten çok yoruldum Yorumla AzmışKudurmuş +1 yıl Sizin durusunuş başkalarına karsı yapılan bir eylemdi.Güçsüz oldugunu kabul edenİnsan hayata karsı büyük bir güç elde eder Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız teşekkür ederim Yorumla AzmışKudurmuş +1 yıl Rica ederimİyi geceler dilerim Yorumla Soran +1 yıl Size de Yorumla AzmışKudurmuş +1 yıl Güzellikler sizinle olsun Yorumla
Kakrafon Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ulan beni tarif ettin ya sadsafas 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaa gel sarılalım o zaman Yorumla Kakrafon +1 yıl sarılma lan sarılınca bırakıp gidiyorlar a q yerinde :/ Yorumla Soran +1 yıl Aynen o da doğru hem zaten korona var boş ver Yorumla Kakrafon +1 yıl yemişin koronasını aga boş ver gel sarıl a q vazgeçtim Yorumla Soran +1 yıl Sen de karar ver ya sarılayım mı sarılmayayım mı jfjfjf Yorumla Kakrafon +1 yıl sarıl gitsin lan3 günlük dünya Yorumla Soran +1 yıl Sarıldım sağ ol kanka 😁 Yorumla Kakrafon +1 yıl sen sağol kral Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burası güzel zaman geçirmek için 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Nereye kadar ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istiyorsun ki aşk mı arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır aşk istemiyorum çevremde hiç insan kalmadı bütün herkes gitti dost dediğim insanlar ne arıyor ne soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitsin ailen yokmu kardeşlerin Yorumla Soran +1 yıl Herkes kendi derdinde sınava çalışıyorum derslerim beni çok zorluyor kötü bir süreçten geçiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bölümü okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Okul öncesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazanınca bir yeri ozaman çevren ve yeni yeni dostlar edinirsin Yorumla Soran +1 yıl Evet, zaten beni ayakta tutan bunlar😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak çözmüşsün olayı Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim evette yani ne bileyim bazı geceler çok daralıyorum yazmak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Can sıkıntısı o herkeste biran geliyor böyle sohbet etmek ne bileyim aşk yaşamak ya da sevilmek istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her kadın özeldir Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok teşekkürler mutlu oldum şimdi 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) ne güzel işte mutlu olduysan bende mutlu oldum Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl üzülme 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım ya kötüyüm Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Geliyor a-ba-za-lar şimdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstersen dertleşebiliriz 😒,, 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yfzzz ozman Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur ara ara öyle 1 0 Yorumla
damdakikedixz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Okuyormusun ki sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üniversiteye hazırlanıyorum Yorumla damdakikedixz +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Geçiyor zamanla 0 0 Yorumla
FearlessYakuza Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bu ben 😃😃 1 1 Yorumla FearlessYakuza +1 yıl Dertleşmek istersen dinlerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sitedeki çoğu kişinin bu amaçla siteye girdiğini düşünüyorum umarım yalnızlığınız geçer
Teşekkür ederim umarım
Rica ederim
Hayatta
Her şey gelir her şey geçer
Daim olan tek şey insanın kendisidir
Bu sebeple, insan herşeyden çok kendine yatırım yapmalıdır
Çok yoruldum 😔
Yorulmanızın sebebi
Kendi basınıza ayakta durmaya alısık olmamanızdandır
Öncelikle bu duruma gögüs gerip dik durmalı insan
Ondan sonra kendisine
Yeni bir dunya inşa etmeli
Kendis gbi dik duruslu baska insanlardan
Ama ben artık güçlüymüş gibi durmaktan gerçekten çok yoruldum
Sizin durusunuş başkalarına karsı yapılan bir eylemdi.
Güçsüz oldugunu kabul eden
İnsan hayata karsı büyük bir güç elde eder
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim
İyi geceler dilerim
Size de
Güzellikler sizinle olsun
Ulan beni tarif ettin ya sadsafas
Yaa gel sarılalım o zaman
sarılma lan sarılınca bırakıp gidiyorlar a q yerinde :/
Aynen o da doğru hem zaten korona var boş ver
yemişin koronasını aga boş ver gel sarıl a q vazgeçtim
Sen de karar ver ya sarılayım mı sarılmayayım mı jfjfjf
sarıl gitsin lan3 günlük dünya
Sarıldım sağ ol kanka 😁
sen sağol kral
Burası güzel zaman geçirmek için
Nereye kadar ama
Ne istiyorsun ki aşk mı arıyorsun
Hayır aşk istemiyorum çevremde hiç insan kalmadı bütün herkes gitti dost dediğim insanlar ne arıyor ne soruyor
Gitsin ailen yokmu kardeşlerin
Herkes kendi derdinde sınava çalışıyorum derslerim beni çok zorluyor kötü bir süreçten geçiyorum
Ne bölümü okuyorsun
Okul öncesi
Kazanınca bir yeri ozaman çevren ve yeni yeni dostlar edinirsin
Evet, zaten beni ayakta tutan bunlar😂
Bak çözmüşsün olayı
Teşekkür ederim evette yani ne bileyim bazı geceler çok daralıyorum yazmak istedim
Can sıkıntısı o herkeste biran geliyor böyle sohbet etmek ne bileyim aşk yaşamak ya da sevilmek istiyorsun
Olabilir
Her kadın özeldir
Yaa çok teşekkürler mutlu oldum şimdi 🤗
:) ne güzel işte mutlu olduysan bende mutlu oldum
üzülme
Ne yapayım ya kötüyüm
burada genel kitle öyle
Geliyor a-ba-za-lar şimdi.
İstersen dertleşebiliriz 😒,,
Olabilir
Yfzzz ozman
Olur ara ara öyle