Ben yemek yapmayi pek beceremiyorum. Sevgilim surekli baski uygulayaya basladi ögrende ögren diye. Evlenince sen yapacaksin mecbur diyor. Ille ben yapmak zorundamiyim oysa kendisi cok guzel yemekler yapar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eskiden erkekler agir islerdecalisirdi. Kadinlar evde durur ev işleriyle mesgul olurdu.
Ama bu zamanda neredeyse sartlar ayni. O yuzden yemek hususunda birbirilerine yardimci olmalari iyi olur.
Yine de yemek işini kadina yakistiriyorum. Unlu eller, ince parmaklarin sebze dograyisi, koku ve tatta kadinlar daha hassastir (bilimsel kanitlanmis).03 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk sefler genelde erkek oluyor ama
Soran+1 yılBu erkekten erkege degisir bence :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu yuzden evlenmiyorum. Yemek, ev isleri,ütü kadının bu ülkede. Calisan kadin olsanda kimse yüzüne bakmiyor bu konuda. Kadinsin ya cissanda yaomak zorundasın. Cevremdeki cogu kadin hem calisip hem evleri yemek hem cocuklar helak oluyorlar. Erkekler ne yapıyor hicbir sey. Hem kadinin parasini yemeyi biliyor, calisan kadin istiyor biraz daha luks yasamak icin, evdeki ekonomik yukum kalksin diye meslegi olan kadinla evleniyor. hemde iki bulasigini kaldir, su coraplari atma, evi supur deyince zorlarina geliyor, suratina kufur etmissin gibi bakiyorlar. Aman aman kalsın. Hele turk erkegiyse tamamen kalsin. Bu ulkenin erkekleri cocuk gibi. Giydigini çıkardığını, yerine koymayi bilmez, kirli sepetine atmayi bilmez, camasir makinesine uzay mekigiymis gibi bakar iki tuşuna basip calistirmayi bilmez. Bu asalaklarla ömür geçmez. Akli olan kızlar kacsin kurtarsin kendilerini. Heleki çalışıyorsanız. Bu buyuk bebeklerle ugrasilmaz. Ha arada tek tuk ev islerinden anlayan, hanimina yardim eden erkek bulursaniz ne guzel. Ama bu memlekette zor. Evlenmeden once annesinin pohpohladigi, her seyini yaptığı evlendikten sonra ayni performansi hanimindan bekledigi ve yine bizim bazi canım kadinlarimizinda calismasina ragmen tum yuku üstlenip erkegin pasaligini devam ettirmeye calistigi surece bu ulkede kadinlar olarak daha bu tür mecburiyetlerle karşılaşırız. Mecbur degilsin ama bu kisiyi birak derim sana. Sana surekli cinsiyetini hatirlatir bu yerini bil diye. Insan olarak gormez. ev islerini insanlarin yapacagi bir sey olarak görmez. Kadin kadin der surekli. Cinsiyetinle basbasa birakir seni, basini kalkar durur sanki biz istedik, sectik kadin erkek olmayi ama yuzune vurur da vurur bunu.
20 Yorumla
+1 yılHerşeyi kadın yapacak diye bir şey yok elbette ama öğrenseniz iyi olur zamanınız varken öğrenin bence ilerde misafir felicek vs eşiniz işten gelip yapıcak hali yok mesela o yüzden herşeyi öğrenin ben de hiçbir şey yapmazdım şimdi çoğu kişi bazı şeyleri bana soruyor aşçolıpa da bi merakım var kendimi geliştirebilsem biraz daha iyi oluxak 😇😊biz de herşeyi ben yaparım ama eşim de güzel şeyler yapar temizlik yemek o konular da rahatım
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ögrenmeye calisacam bu konularda pek becerim hevesim yok ama mecbur gibi sanki biraz 😅
- +1 yıl
Zaten yardımcı olur ileri de merak etme 😇bizim ki misafir geleceği zaman ben den önce masayı kurar 😂
Soran+1 yılInsAllah ama korkuyorum evlenince tam odun cikar diye 😁
+1 yılHiçbir iş tek cinsiyetin görevi değildir, görev paylaşımı yapılmalı ya da ortak yapılmalıdır. Çiftler birlikte yemek yapsa yemeğin yapılışı keyifli olur ve tabii yemesi. 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
67Cevap
- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılO kafada biriyle evlenme. Ben sevgilime sakasina ev islerini sen yaparsin artik diyorum. Yok oyle sey mi olur diyor ne yani ben mi yapiyim hepsini diyorum takılmak icin. Beraber yapariz diyor hep. Erkek dedigin boyle olur işte. Ikimizde calisicaz ve beraber ev yqpicaz islerini
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bi bende oyle demeye calisayim bakalim ne diyecek bende beraber yapmak mantikli geliyor
- +1 yıl
Dene bakalim eger sen yapacaksin dersen seni hizmetci olarak görüyordur
Soran+1 yılOyle derse ona göre iliskimi gözden geciririm gercekten
+1 yılBen evliyim ve hiç öyle bir bağnazlık yaptığımı hatırlamıyorum, kardeşim evlenmek demek iki insanın birbirine EŞ olması demek, görev dağılımı yapmak demek değildir, benim mutfakla aram çok iyidir bu sebeple yemekleri benimde yaptığım zamanlar olmuştur ama ben çalışıyorum eşim çalışmıyor o yüzden ben eve gelmeden kendisi sağ olsun tüm ihtiyaçlarımı karşılamış oluyor zaten, ondan sonra da ben temizliğine kadar da yardım ediyorum, basit ve sığ düşünmeyelim arkadaşlar...
12 Yorumla
Soran+1 yılCok guzelmis gercekten mutluluklar dilerim size 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır değildir. Eğer iki tarafta çalışıyorsa birinin işten geldikten sonra kanepeye kıvrılıp diğerinin evde de çalışmaya devam etmesi kölelikten başka bir şey değil. Öyle bir dünya yok. O adamla fazla ilerisine gitme derim ben. Bazen erkekleri değiştirebileceğimizi zannederek hata ediyoruz ama insanın canı çıkar huyu çıkmaz derler. Öyle de oluyor işte.
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisiniz ki, belki evlenince yaptiririm dusuncesine kapiliyorum cunku bende sonucta calisacagim
Soran+1 yılEvlenmeden mi uyariyim ozaman? Bunun icin birakmak istemiyorum seviyorum onu
Soran+1 yılTessekur ederim umarim sizin icin de oyle olur, degisir umuduyla devam ediyoruz umarim gercekten de oyle olur
Soran+1 yılAllah yardimciniz olsun ❤️
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya sadece kadına yüklemek doğru olmaz ikinizde çalışıyor saniz o yemeği yapar sen salatayı yaparsın ya da masayı kurarsın birlikte toplarsiniz anlayışlı olmak lazım karşındaki kişinin de insan olduğu bı can tasidigini ve hizmetci olmadığını bilmek lazım 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisiniz ki ! Dusunce yapiniz cok guzel
Soran+1 yılEn mantiklisi
- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılbende çok güzel yemek yaparım. aynı şekilde eşim yemek yapmayı hiç sevmez. beraber yapıyoruz benden birşeyler öğreniyor kendiside yemek yapmayı değil. onun yaptığı yemeği yerken ne kadar zevk aldığımı gördüğü içiin yemek yapmaya başladı. çokta güzel şeyler yapıyoruz artık. yemek yapmak tabiki kadının mecburiyeti değildir. ama özellikle sen çalışmıyorsan ve o bütün gün işte ise tabikide ev işleri sana kalır.
15 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel sizin adiniza sevindim saglikli bir iliski oldugu cok asikar :)
- +1 yıl
teşekkürler :) sonuçta hayat paylaştıkça güzel :)
Soran+1 yılAynzn oyle cok haklisiniz herkes boyle dusunmuyor ama maalesef
- +1 yıl
bazı düşünceler doğuştan gelmez. onun bu tavrından rahatsız oluyorsan eğer benim yaptığım gibi yavaş yavaş alıştıra alıştıra orta noktayı bulursunuz
Soran+1 yılPeki tessekur ederim 🙂
+1 yılev işleri cinsiyetlerle özdeşleşmemeli. ev işi yapamayan insan sorumluluk almayan, kendine yetemeyen bir ana kuzusudur. o an kim müsaitse, yemek yapmayı seviyorsa o yapar. bizim evde yemekleri sevgilim yapar mesela çünkü yemek yapmayı seviyor. ben yerleri silerim o tozları alır falan fistan eğer aynı yaşam alanını paylaşıyorsanız herkes işin ucundan tutmalı. tek bir kişinin başına yıkılamaz bu işler.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İslam dinine göre kadın kocasının çocuğunu bile emzirmeye mecbur değildir. Ancak biz millet olarak avcı toplayıcı bir millet olduğumuzdan erkek çalışır getirir kadın yapar. Yani bu bir görev paylaşımıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ya kadin disardada calisiyorsa evi tum ona yuklemek dogru mu
Soran+1 yılAynen oyle
Görev paylaşımı denen bir şey var. Ev hanımı olursan evet mecbur sayılırsın ama çalışıyorsan aranızda görev paylaşımı yapmanız gerek.
Erkeklerin çoğu ev işlerini kadın görevdir algısından kurtulamadı maalesef13 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle calismayi planliyorum insAllah atanirim en kisa zamanda ama yapmak istemiyor gibi sadece arada yaparim senin kacisin yok diyor oysa beraber yapariz dese mutlu olucam
Soran+1 yılHaklisin tessekur ederim 🙂❤️
+1 yılEşim olursa yardım etmeyi severim nasıl olsa hayat arkadaşım olucak bu işi kadın erkek yapar diye bir şey olmaması lazım biz yani ikimiz lafını kullanmayı tercih ederim. Ama şu bir gerçek yemek yapamıyorum ben asla yumurta bile kıramam temizliğe falan yardım ederim artık :D
25 Yorumla
Soran+1 yılPeki yapmak istemesin esiniz sizi zorlasa ne yaparsiniz?
- +1 yıl
Ne konuda yemek konusundamı
Soran+1 yılEvet yemek olsun temizlik olsun
- +1 yıl
Eşler arasında olur zorlama normal karşılamak lazım
Soran+1 yılIyi bakalim
senin yapman tabiki mecbur değil ama bilmen mecbur bence yarın öbürgün beraber mutfağa girdiniz diyelim sen eşinimi izliceksin o biliyor diye sen kendini geri çekemezsin kadın dediğin eli maşalı olur yapmasa bile bilmesi gerekir senin yapman mecbur değil ama öğren ki kendine laf söyletirme bilsen zaten sürekli canın sıkıldıkça yaparsın o kadar eğlenceli bir şey ki diceklerim bu kadar😊
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda oyle yapmaya calisacam sadece hic sevmiyorum oyuzden ögrenmek istemedim 😅
Bu toplumun üzerimize yıktığı bir durum. Kesinlikle katılmıyorum bu görüşe. Kızsın sen evlenince yemek yapcaksın öğren şimdiden diye yetiştirilen kız çocukların üzerine atılan bir yükümlülük bu. Küçük yaşta erkek çocuğuna da böyle gösterilip yapılsa ne yemek yapmayı bilmeyen eş ne de bunu görev eden zorunlulukmuş gibi hisseden kadın olurdu. Yemek, temizlik, çocuk bakmak bunlar kadın ve erkeğin beraber yapması gereken sorumluluklar.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe de guzel yazmissiniz oyle sonuna kadar katiliyorum size !
Benimde sevgilim var ben çok iyi olmasam da güzel yemek yapıyorum ama bana hep birlikte yaparız ben yardım ederim sen yapmak zorunda değilsin hayat eşit diyo. O adamdan bi yol olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAy ne guzel ya benimki hic oyle demiyor
direkt o sevgiliyi bırak. yemek birlikte yapılır birlikte yenilir masa birlikte toplanılır. sevgilin kendisine bedava hizmetçi arıyor belli sktrsin gitsin
14 Yorumla
Soran+1 yılYani bende sevmeden once boyle yapardim ama sevince birakilmiyor ya 🥲 nasil ikna etsem diue dusunuyorum
Soran+1 yılHaklisin da oyle terk edilmiyor sevince
Ikiniz de eğer çalisiyorsaniz bir o bir sen ya da ortaklaşa, sen çalismayip o çalisiyosa sen yapmalisin
15 Yorumla
Soran+1 yılBende bu sekilde dusunuyorum ama ikimizin de calismasi durumunda bile bana sen yapmalisin diyor
Soran+1 yılBelki mecbur yapar diyorum kendime seviyorum birakmak istemiyorum bunun icin
Soran+1 yılCogu kisi de yapar zamanla sikma sogur senden demisler korktum birden
+1 yılKadının görevi ne yemek yapmak ne bulaşık yıkamak, ne çamaşır, ne temizlik. Hiç birini yapmak zorunda değil esasında. Bunları erkek yapmak zorunda.
12 Yorumla
Soran+1 yılAh keske haha
- +1 yıl
Tabi dini açıdan bu böyle, ben ciddi söylüyorum. Hoş namaz niyaz yok bende bu konulara giriyorum ama.
Sulu yemekler kadinin, kebaplar erkegin görevidir😁😁😁
Evlilik bir paylasim, kadini erkegi yok, hersey ortak15 Yorumla
Soran+1 yılPeki yapmak istemiyen erkegi nasil ikna edicez
Soran+1 yılVay cok iyi fikirmis tessekur ederim 😂
Soran+1 yılEvli degilim henuz 😃, ama kulanicam bunu
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Evliliklerde görev olmaz. Yeri gelir erkek yemek de yapar yeri gelir temizliği de yapar. Görev üstüne evlilik kurulmaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz da bazi erkekler annesinin evinde oyle alistgi icin oyle bekliyor nasil guzel bir dille ikna ederiz
Soran+1 yılAslinda bilgisi var bir kac bildigi ve guzel yaptigi yemekler var ama alisilmis ayagina getirilmesi erkekgim ben kadin yapar dusuncesinde
Soran+1 yılEvet haklisiniz ne yapayim sizce?
+1 yılZorunda değilsin ki eğer çalışıyorsan hiç değilsin.
Kim erken geldi ise o yapabilir ya da birlikte girersiniz mutfağa yemek yapmaya.12 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli bu da yapmak istemiyen erkege napicaz? Herseyi annesi yapmis bu zamana kadar
- +1 yıl
Aç bırakacaksın. Kendisine hizmetçi tutsun eğer yemek yapma şartı arıyorsa.
Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Çalışmıyop evde oturacaksan senin görevin ama sende çalışacaksan ortak yapılır
249 Yorumla
Soran+1 yılBende calisacagim ustelik ben ondan cok kazanicam meslegimi alirsam
Soran+1 yılOlmasi gerek de istemiyor iste
Soran+1 yılBeraber yapmak istiyorum veya arada ben arada o herzaman benim isim gibi görulmesin istiyorum
Soran+1 yılBenden sogumaz dimi simdiden söylersem? Evli arkaraslarim var sogur snei birakir diyorlar
Soran+1 yılYani haklisinizda ozaman bir sekilde izah edilir sanki gonlunu alirim baska sekilde gibi
Soran+1 yılYani evlenince olur olmaz o sekilde alinir gibi
Soran+1 yılYani tam olarak oyle dusunmedim
Soran+1 yılTamam iste bende yatakla kandiracagim zaten 😂
Soran+1 yılOzelden hemen yaziyorlar erkliyorlar 100 e yakin istek var Şu an bende mesela
Soran+1 yılOyle biri gibi durmuyor hic mesela bazen sunu yapmazsan sana bir daha sarilmam diyorum sen bilirsin diyor ise yaramaz diye de korkuyorum ama 😅
Soran+1 yılNiye bir daha göremiyeyim
Soran+1 yılHaa anladim simdi, buda cok fazla tehtit olmadimi ya 😅
Soran+1 yılHaklisin galiba oyle yapicam 😄 simdilik öpucukle tehtit edicem
Soran+1 yılYani o en mantiklisida ama simdilik o is olmadigi icin zor
Soran+1 yılCok cok yorum yap bir kac soru sor olur
Soran+1 yılHahah ben 7xper oldum valla
Soran+1 yılOlmaz knk ozur dilerim 😂
Soran+1 yılYokda eklemeyi uygun görmedim kusura bakmayin 🙂
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılHahah 😂😂
Soran+1 yılAyni gun cikmaz ki bekle yarin xper 2 olursun 😁
ikiniz de çalışıyorsanız böyle bir mecburiyetin yok. ya iş dağılımı yapacaksınız ya da sırayla.
29 Yorumla
Soran+1 yılBende calisacagim evet hatta ondan daha cok para kazanacagim asikar buna ragmen kacisin yok mutlaka ögrenmelisin diye uzerime baski yapiyor
Soran+1 yılNe guzel beraber yapmaniz bizde beraber yapsak daha iyi olur cunku benim de yakmam buyuk olasilik 😅
Soran+1 yılTepkisinden korkuyorum aslinda arada yaparim ama her zaman olmaz diyor
Soran+1 yılBir kac arkadasim seni birakir bu yuzden ustemiyorsa yapmayi gercekten dediler
Soran+1 yılInsAllah tessekur ederim !
Soran+1 yıl😊❤️
- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yapılabilinir. Erkek kadınına hünerlerini konuşturabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma erkek istemiyorsa beraber yapmaya zorliycammi mutsuz olmazmi oyle
- +1 yıl
karşılıklı olmalı hem birlikte daha fazla zaman geçirmiş olursunuz
Soran+1 yılYani oda mantikli
- +1 yıl
isler ortaklaşa daha kısa sürede biter. sonra birbirinize vakit ayırabilirsiniz
Soran+1 yılBunu ona diyecem bakalim
+1 yılbu bi gorev degil bence kim evdeyse o yapar ya da beraber
11 Yorumla
Soran+1 yılIste o yapmak istemiyor bende ona sinir oluyorum biliyor yemekle arasi cok iyi
+1 yılKendisi de yapabilir bizde kimin işi uygunsa o gün o yapar yemeği
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmasi gereken bu zaten ama o istemiyor bunu
- +1 yıl
Zorla bence onu buna evlenince ev işlerini bolusmek zorunda yemeği kadın yapacak diyen temizliği de kadına yıkar
Soran+1 yılHaklisiniz ezdirmiycem kendimi bu konuda artik
+1 yılHayır, her iki kişinin ortak görevidir. Madem hayat müşterek, doğrusu budur
118 Yorumla
Soran+1 yılOzaman ben ona boyle diyimmi?
- +1 yıl
Direk söyle; menemen, pilav, makarna yapmayı bilmiyor, puding yapamıyorsan erkeğim diye dolaşmasın. Ben tiramisu yu kahve likörlü yapıyorum farklı bir boyuttayım tabii ama her insan yemek yapmayı bilmek zorunda.
Soran+1 yılO cok iyi bilir yapmayi cogu seyi cok guzel yapar ama sen yapmalisin diyor bana
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce. Evliliğin temel ilkesi olan "hayat müşterek" kavramına aykırı bu. Sende onla birlikte gir mutfağa mesela belki ilk çocuğunuz mutfakta olur 😅😅😅 öğrenirsin birşeyler de
Soran+1 yılGirmek istemiyor ki o mutfaka cok iyi yapmasina ragmen sen yapacaksin diyor valla 😪😪
- +1 yıl
Zihniyeti bozuk o zaman onun. Yol ver gitsin
Soran+1 yılOyle de seviyorum maalesef 🥺
- +1 yıl
20 yıllık evli çiftler boşanıyor 🙄
Soran+1 yılOyle ama birakirsam aklim ona kalir herturlu ve onu yari yolda birakmak istemiyorum cok uzulur
- +1 yıl
Birlikteliğe devam edersende sen üzülürsün
Soran+1 yılBelki bana hak verir anlarsa
- +1 yıl
Yani, böyle bir düşünce yapısına sahip birisi bir kaç asır öncesinde kaldı
Soran+1 yılYani ne diyim haklisiniz dogru
- +1 yıl
Maalesef... Hakkında hayırlısı olsun :) psikolojik destek içinde bekleriz 😅
Soran+1 yılHahah ya yapmayin oyle 😂
- +1 yıl
Hepimizin başına gelen standart bir şey bu aslında 😅 takip et istersen ayrılık sonrası konuşuruz ücretsiz olarak dinlerim 😁
Soran+1 yılMoralimi bozmayami calisiyorsun knk 😂😂 neyse bur sorun olursa bulurum ben seni
- +1 yıl
Tamamdır, estafullah ne moral bozucam 😁😁 ileri görüşlü olmak benim ki 😁
+1 yılBöyle kalıplaşmış bir algı artık yıkılmalı bence. İlla yemekleri hep kadın yapacak diye bir şey yok, zaten erkek arkadaşın güzel yemek yapıyormuş, iş bölümünde yemek işini o alsın, incileri dökülmez herhalde :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi almak istemiyor iste annesi pohpohlamis bunca yil zoruna gidiyor
- +1 yıl
Bence yemekleri kaynanan yaparsa iş çözülür kanka zaten bu tip kadınlar gelinin yaptığı yemeği beğenmezler en iyisi o yapsın khgfhfhbhfkdhkl
Soran+1 yılAyni evde yasamayi dusunmuyorum aileleri cok kalabalik 😅 yoksa iyi olurdu
Bu durumun paylaşılması gerekiyor ben mesela yemek yaparsam esim bulaşıkları halediyor mecburiyet diye bir sey söz konusu bile değildir yemek konusunda
23 Yorumla
Soran+1 yılOlmasi gereken bu gercekten bunu siz mi dedigini esinize yoksa kendi direk yelteniyormu siz demeden
Soran+1 yılDogru da surekli de yap diye bir insana diretilmez sinir bozucu olur kendiliginden yapar umarim
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur degilsin tabiki sevgiline soyle o da ogrensin. Yarin bir gun sen hastalansan falan m@l gibi ortada kalmasin kendi karnini doyurabilsin evi temizleyebilsin. Anasi simartarak buyutmus belli ki 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cok iyi biliyor bazi seyleri yapmayi ama yinede annesi cok simartmis erkek gurur cok fazla
Eşler birbirine yardımcı olmalı sadece kadının değildir !
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmak eğreti bir şey değildir. Kim yemek iyi yapıyorsa o yapmalıdır. Hee eşim “ben hergün makarna yerim” derse o zaman ben yaparım bak. Diğer yemekleri yapamıyorum hiç.
16 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 iyiymis ya o benden cok daha guzel yapar
- +1 yıl
O zaman ona düşer 😂 ben dediğim gibi hiçbir işten anlamam ama bulaşığı iyi yıkarım ne yazık ki onun da makinası çıktı bana ihtiyaç kalmadı. Ben de sevgilimle anlaşma yaptık o benden sadece kendisi bu işleri yaparken onun yanında olup sohbet etmemi istedi ben de tabi ki dedim.
Soran+1 yılNe guzel anlasma yapmissiniz sizi cok seviyor belli 😃
- +1 yıl
Maşallah 😊 ben de onu çok severim 😊 bir maşallahını alırım bak
Soran+1 yılMasAllah masAllah 😃
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. eğer çiftlerin ikisi de çalışıyorsa birlikte yapılır ama diyelim ki kadın çalışmıyorsa doğal olarak daha çok vakti olacağı için o yapmalı erkek de yardım eder yani
10 Yorumla
+1 yılYeri gelir erkek yapar yeri gelir Bayan yapar bu her ikisininde işi
20 Yorumla
+1 yılKim yaparsa yapsın bence her kes kendine istediği yemeği yapıp yesin bulaştığını yıkasın.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Beyefendi kenara çekilip rahata ermesin o da yapacak yemek. Sen de öğrenirsin yemek yapmayı.
21 Yorumla
+1 yılEğer sabahları ise gidip çalışıp eve ekmek parası getireceksen neden olmasın , çocuğu da doğurur verirsin adama 😂 , şahsen böyle bi ilişki isterdim doğrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılYapicam evet calismayi dusunuyorum yillardida okuyorum guzel bir yere geleyim diye
İkiniz de yapmak zorundasınız. Yarın bebeğin olunca çocukların esine yemek yap da çocuklar ye dersen çok beklersin. Eşin icin değil kendin için öğren.
16 Yorumla
Soran+1 yılKendim icin ögrenecegim zaten sadece o bilmesine ragmen yapmam demesi kiriyor beni
Soran+1 yılBen cok nadiren yaparim diyor istemiyor
Soran+1 yılCalisacagim bende evlenince insAllah ona ragmen benden bekliyor
+1 yılHayır her iki tarafın da görevi. Kadın evin hizmetlisi değil.
10 YorumlaKim yapmaya daha müsaitse o yapar. Görev diye bir şey yok
10 YorumlaAdmin önüne koyacağınız bir tabak yemek o da zorunuza gidiyorsa evlenmeyin!! Ha birde adamdan sevgi beklemeyin.
023 Yorumla
Soran+1 yılBende calismayi planliyorum yanliz yorgun isten gelicem yemek bulasik derken halim kalmiycak ee sonra da benle niye ilgilenmiyorsun kadinlik gorevini yapmiuorsun olacak
- +1 yıl
Ukrayna'da yaşayan kadınlar kadın da siz değil misiniz? orada kadın hem işte çalışıyor üstelik günde 12 sat akşam eve geliyor çoçuklara bakıyor, yetmedi evin temizliğini düzenini sağlıyor, yetmedi akaşama yemek pişiriyor hem bir yerde çalışırken bahçede tarlada sebze yetiştiriyor, yetmedi akşam kocasını kapıda karşılıyor ve işin enteresan yanı o kadar yoğun çalışan bir kadın akşam eşine de hazırlık yapıyor öyle paçalı donla falan da değil sabah tarlada çalışan o tırnakları gece öjeli jartiyerli dişiliğinin son noktasında!! Ve bunları yapan kadınlar Türkiye'de manken model statüsünde olan kadınlar. Hem güzel olacak hemde bu kadar işi yapıcak kadın var mı bu ülkede hiç sanmıyorum.
Soran+1 yılPeh hahah guleyimde bosa gitmesin ! Bunu hic bir erkek haketmez bu bir ikincisi seni kim kandirdi kanka? Erkekler utopyasi felan mi orasi?
- +1 yıl
erkekler kendine yetemeyen iki kap yemek yapmaktan aciz bebekler mi size göre? ukrayna örneğini vermişsiniz bir de, herhangi bir doğu avrupa ülkesinde bir erkeğin eşine yardım etmeme lüksü yok kapıya koyarlar elemanı. anca kendinizi kandırırsınız böyle. “zoronozo yaw he ovlonmoyon” demiş ya ahahah sizin gibilerle evlenen kadınlara yazık olur zaten. her kadını anneniz yerine koyup ağlıyorsunuz sağda solda komik oluyor.
- +1 yıl
Ukrayna'da kadınlar o kadar işi yapıyor da erkekler ne yapıyormuş evladım? Bu kadınlar herhalde erkeklere karşı dominantlar ki bu kadar sorumluluğu da ustleniyorlar. Ya da ülkelerinde pek değerleri yok kendilerinden gereğinden fazla ödün vererek erkekleri ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Bana daha çok ikinci ihtimal yüksek gibi geliyor. Öyle olmasa Türk erkekleri neden gidip de bu muhteşem kadınları secmeyip sözde beceriksiz Turk kadınlarıyla evleniyor? Yabancı kadınla evlenmeniz için pek bir engel yok aslında.😂
- +1 yıl
Senin seçtiklerin haketmiyor olabilir. Sana masal gibi geldi bana da öyle gelmişti.2016 yılından beri Ukrayna ile ticaret yapıyorum. Git gez kendi gözünle gör. Boşuna mı bu kadar türk erkeği akın ediyor oraya. Neyse Bu kafa ile evlensen de bir kaç yıla kendini mahkeme kapısında boşanırken görürsün
. - +1 yıl
@PonçikReis Senin hiç ciddi bir ilişkin oldu mu? Yoksa tek gecelik adamalrla mı takıldı sürekli! Doğu Avrupa ülkesinde eşine yardım etememeyen kapının önüne mi konur?😂 Çok komiksin. Hayat kitaplarda yazan hayal ürünlerine benzemez git gez gör ama bu tiple oraya gidebileceğini hiç sanmıyorum. Piskolojin bozulur yazık olur sana.
- +1 yıl
sizin ıslak rüyalarınıza kanıp gidenler bela oluyor oradaki kadınlara. günün sonunda kapıya kondukları zaman “karım çocuğumu göstermiiir ihi” diye ağlıyorlar medyada. slav folkloru çalışanlar için bol'noy chelovek adı altında t**k muhabbeti oluyor bu kafa haberiniz olsun. :d
- +1 yıl
@Hanimteyzeniz Erkekler De çalışıyor işe gidiyor. orada kadına değer yok. orada erkekler için kadın yekelde satılan bir bşrdan farkı yok!! Bu durumdan çoğu kadın farkında. Zaten bu sebepten evlenmek zor iken birde evliği yürütmek çok daha zor onlar için. Fedakar ve çalışkanlar. Gelelim evlenemeyenlere bunun bir çok sebebi var 1. Dil sorunu var orada ingilizce konuşabilirlik oranı oldukça düşük e bizimkilerde de pek oluğunu söyleyemem gidenlerin çoğu tarzanca anlaşmaya çalışıyor bu durumda biri ile ciddi ilişki yürütmek zor olsa gerek. Evlene evleniyor merak etme hatta araştır son 10 yıldır yabancı gelin artışına bakarsan çoğunun Ukrayna ve Rusya'dan olduğunu görebilirsiniz
- +1 yıl
@a-r-sline ciddi ilişkinin kadına kölelik yaptırmak olduğunu sanan bir sığırsın : ) ne doğu avrupadan haberin var ne de günümüz ilişkilerinden. iki ticaret yaptı diye sosyolog, slav kültür araştırmanı kesilmiş temiz kafa ahahahah. soran hanımefendinin yerinde olsam hiç uğraşmaz engeller geçerim.
- +1 yıl
@PonçikReis Senin yaşın kadar benim Avrupa gezmişliğim var !! kölelik dediğin kadının içinden gelen temel güdü orada hiç bir erkek bunları zorla yaptırmıyor!! Şimdi sen git iki parmağınla kendini mutlu etmeye devam et. Ayna bakıp kendinle yüzleş. Seni seven bir erkek bile yok. Sevilmiyorsun ve bu kafa ile seni sevecek bir male olduğunu bile sanmıyorum.
- +1 yıl
Eee kadının değeri yoksa neden kendini parcalasin? Ve buradaki bir kadin neden onlara ozensin? Kadin için önemli olan esinin değer vermesi elin herifi takdir etse ne olur etmese ne olur. Kadının ve erkeğin evlilik içinde görevleri bellidir ve birinin diğerini elde tutmak için kendini paralamasinin hiçbir anlamı yoktur saygı duyulacak bir yanı da yoktur. İleride kendi kızın olduğunda kendisini bu kadar yıpratmasini istemeyeceginden eminim. He yine de ideal kadin böyle olur diyenler varsa kendi kızlarını böyle yetiştirsin ve damadının traktör gibi kullanmasına bıraksın. Hatta damadın çalışmasına da gerek yok harçlığını da kızın koysun cebine. 😂😂Bizim milletin kendi çocuğuna layık gördüğü şeyler ile elin çocuğuna layık gördüğü pek paralel olmuyor genelde. 😆
- +1 yıl
@Hanimteyzeniz Benim boyum kadar kızım var zaten. Anlamadığınız konu şu ordaki kadınlara kimse bu söylediklerimi yapmaları için baskı yapmıyor!! Kadınlar bunu kendi özgür iradesi ile yapıyor. Eğer bir kadının eşini memnun etmek için çaba harcaması mutlu etmesi kölelik ise çalışan tüm kadınlar paralı köle? Üç kuruş para için patronlarının gözüne giricem diye kılıktan kılığa giren kadınların hepsi paralı köle ozaman. Ben kadınların tek istediğinin sevdiği kişi tarafından sevildiğini bilmeleri olduğunu sanıyordum. Ama anlaşılan Sizin için sevilmenin bu duyguyu hissetmenizin artık hiç bir anlamı yok.
- +1 yıl
Sen dediğimi anlamamissin. Bir kadının esini memnun etmek için yapması gerekenler bellidir. Eger bunları yapması yetiyorsa ve karisiliginda da denk eylemler görüyorsa sevildiğini bilebilir. Kendisi yaptıklarının onda birini bile eşinden gormezken bunlardan daha fazlasını yapmak zorunda kalıyorsa bu zaten "sevdiği kişi tarafından 'sevilmediğini' bildiğinin"
ve kendince evliligi ite kaka yürüterek sosyal statü koruma çabasında olduğunun göstergesidir. Kadin ya da erkeğin sadece tek başına bu kadar eylemi gerçekleştirmesi karşılığında karşı tarafın bunları yaparsan seni severim demesine razı olması zavalliliktir. Sadece kadin için demiyorum bak erkek için de söylüyorum. Bilmem nerenin erkekleri eşleri için normal erkeğin yapacağından daha fazlasını yapsa bunu sevgi göstergesi olarak değil kilibiklik olarak görürdün muhtemelen. - +1 yıl
Bu arada maaşlı çalışan herkes kadin erkek koledir zaten. Kimse aksini iddia etmiyor.
- +1 yıl
Bu bir görüş ama beni yemek yapamıyorum diye sevmiyorsa zaten hiç benimle evlenmesin. Anasının şımarttığı, eğitemediği paşasına hayatımı heba edemem onun gibi anlayışsız eşler yüzünden evlilik cehenneme dönüşür dönüşüyor da
- +1 yıl
@Madamkalya O da senin düşüncen bu kadar rahat bunu yazdığına göre ne seni seven bir erkek var ne de evlenebileveğin bir aday.
- +1 yıl
Doğru hayatımda kimse yok ama özel hayatım hakkında yorum yapma hakkını sana verdiğimi hatırlamıyorum zaten bu tip görüşteki erkekleri görünce de iyi ki yok diyorum. Sayende bir kez daha şükrettim.
- +1 yıl
@Madamkalya emin ol hayatında hiç bir zamanda biri olmayacakda.
- +1 yıl
Sağ ol ya engin bilgilerini ve görüşlerini benimle paylaştığın için. Sen böyle dedin ya ben kesin kedileriyle yaşlanan teyzelerden olurum.
- +1 yıl
@Madamkalya Kuzucum problem yemek yapmadığın için sevmemesi değil zaten. Adam eve ekmek getirir senin de birseyini eksik etmez sen de kadin olarak yemek yaparsın ilgi gösterirsin falan filan. Yani fıtratıniza uygun şekilde görev paylaşımı yaparsınız birbirinize olan sevginizi birbiriniz için cabalayarak gösterirsiniz. Yani sen ve cocuklarin için mücadele veren erkeğe yemek yapmayı çok görmemelisin zaten. Burada sorumluluktan kaçtığın için en az onun kadar çaba göstermediğin için sevilmezsin ki bu da normal. Problem şu. Sana sevgisini senin için birseyler yaparak göstermeyip hiçbir sorumluluk almak istemeyip seni sadece bütün yükü taşıdığın sürece kullanmak için yanında tutuyor olması. Adam henuz işsiz güçsüz olsa beyefendinin mantığına göre senin de onunla işinin olmaması lazım. Çünkü fayda sağlamıyor sana. Sevgi vermemen lazim ona göre yani. Anladin mi kuzucum?
- +1 yıl
Bunu istiyorsan çalışan kadın istemeye hakkın yok kadın herşeye yetişmek zorunda değil. bi yapacağınız şey ev gecindirmek onu da beceremiyorsunuz
Hiç sevmedigim sey bir kızın yemek yapmasını bilmemesi yan gelip yatmaya gelince biliyor paraya gelince biliyor yemeye icmeye gelince biliyor ama yemek ev işlerini bilmiyor yeni türk kızları işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcalsııyorsan ortak olabılır.
ev hanımı modunda isen , sen yapacaksın alla alla ben mı yapacam?010 Yorumla
Soran+1 yılCalisacam zaten hatta ondan daha yuksek bir mevkide olucam
- +1 yıl
o zaman ortak destek olacak ya da bır gun sen bır gun o yapacak 1 gunde dısardan zıkkımlanacaksınız.
Soran+1 yılHicde oyle demiyor iste senin görevin diyor bana
- +1 yıl
e şimdik biz napak?
almıssın besleyecem diye arizona kertenkelesi sonra burada viyaklıyorsun .
eğitim şart ama zor işin bizim türk aile yapısı saçmalıgından bu porsuk oyle gordu aılesınden senden de ısteyecek ne yazık kı işin zor.
Soran+1 yılSevene kadar bana boyle seyler soylemedi anca kendini överdi sunun yapmayi bilirim bunu bilirim diye is ciddiye bindi ben yapamam sen yapacaksin diyor vazgecemem de artik bu seviyede
- +1 yıl
haklısın artık yolun dönüşü yok .
napacan besleyecen artık arizona kertenkelesi.
ama eğitim şart tabi. elinden geldiğince eğit 3 seneye kalmaz şekillendir az cok olsada .
iyi şanslar sana .
Soran+1 yılTessekur ederim de bunu nasil yapicam 😅😅
- +1 yıl
o senın yaratıcılıgına kalmıs bırsey .
ödül-ceza yöntemını kullanabılırsın , yoksun bırakma yontemını kullanabılırsın , sıkıntılı dujrumda ıs sana yuklendıgınde hastalık numarası kullanabılırsın .
yatakta ıken bana yarın lazanya ya da vs guzel yemek yaparsan sana sunu yapacagım dersın .
gun ıcerısınde ıc camasır atıp aksam bana guzel bır yemek hazırlarsan bunun ıcınde benı gorursun dersın. cok anacı babacı ıse alttan alta aılesını kotuler sogutursun ayakların ustunde durmasını saglarsın.
yanı kadın olarak sız ayarlarsınız işte.
Soran+1 yılVay be agzim acik okudum valla benden cilvelisiniz sizin akliniza nasil geldiki bunlar hepside bir birinden mantikli ! Tessekur ederim !
Ve ailesine de cok duskun onu bile anlamissiniz 😂- +1 yıl
deneyimledikçe sözlerımın dogrulugu cıkar . sende zamanla etki-tepki olusturmaya baslarsın.
+1 yılKadının da çalışmasının sonuçları işte ici huzur bozuluyor. Kadın evde erkekte karısına maddi manevi yetse sorun ortadan kalkacak. Kadınlar her şeye yetişmek zorunda değil. Eşit şartlar da böyle olmaz çünkü kadın erkek eşit değil doğamızda farklı eğer öyle olsaydı şu an öyle olmaya çalışan eşler birbirinden soğumazdi böyle sorunlar ortaya çıkmazdı kadın erkek eştir kanka değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Eşim bile olsa benim evimde mutfağa ben girerim.
32 Yorumla- +1 yıl
KRALLLL keşke nesliniz çoğalsa ama etraf hödük dolu
- +1 yıl
@Madamkalya yetişme tarzı. Günğmğz erkekleri prens gibi. Evde ya anne var ya kız kardeş. Yemekle ilgilenen var ne de olsa. Yumurta kırmayı bilmeyen hem cinslerim var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde yemekleri ben yapıyorum evde olduğum için. Hafta sonu da o yapıyor o evde olduğu için. Tek başına görev olarak üstlenmemek gerek tabi.
10 YorumlaBen esimle beraber yapacagim bulasik beraber olack tek hayalim
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun boyle hayali yok
Soran+1 yılNe guzel olmasi gereken bu
+1 yılEv hanımıysa evet ama calisan kimse diyetine düşer ikisi çalışıyorsa ikisine düşer
01 Yorumla
Soran+1 yılCalisacam ama ona ragmen yapmak istemiyor
+1 yılböyle bir mecburiyet yok
birlikte yaparsınız yemeği en fazla ne olacak ki?05 Yorumla
Soran+1 yılGuzel olur tabiki de ama o sadece benden istiyor
- +1 yıl
kadının görevi yemek yapmak değil
bunu ona uygun bir dille anlatmalısın o halde
Soran+1 yılBu dusuncesi degisirmi anlatmayla cunku o oyle göruyor ailesinden oyle gormus
- +1 yıl
sanmıyorum ailesinden nasıl gördüyse
öyle gider..
Soran+1 yılOzamanda niye beni sectiki uzakran bakinca oyle bir kiz gibi de durmuyorum zaten
- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılsen de öğren, o da yapsın canım. bu kadar görev ruhlu olmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılÖgrenecem zaten de uzerime baski yapiyor mecbursun diue bu kirici
- +1 yıl
öyle bir şey yok. şimdiden ykıyor sana
Soran+1 yılEvet bunu engelemek icin ne yapayim gozunu de korkutmak istemiyorum seviyorum cunku
+1 yılÖgrenip yapiyor olsan ne kaybedersin? O da illa ki yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılÖgrenicem zaten ama oyle alisir hep benden bekler diye korkuyorum
- +1 yıl
Evlenme o zaman yavrum. Evlenince ikinizden biri mecbur yapmak zorunda
Soran+1 yılIkimiz beraber yapsak bi o bi ben fena olmaz
- +1 yıl
Bu konuda tartisip erkegi ürkütme😂 evlenince iş yapiyolar merak etme
Soran+1 yılBende oyle yapmayi dusundum sonucta ikimizde calisacagiz mecbur yapar gibime geliyor istemesede ama bazilari evlenmeden uyar demisler
Soran+1 yılAlismasin diye
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber yaparsınız ne olacak yani evlendiniz sorun bu mu kaldı
07 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yapmayi bende isterim de o benim isimmis gibi göruyor biraz
- +1 yıl
Evlilik paylaşmaktır yani evleniyor diye çamaşırlarını sen yıkamak zorunda değilsin yemeğini sen yapmak zorunda değilsin anladın mı beraber yapacaksınız her şeyi evlilik nedir hayattır her şeyde ortaksınız sağlıkta Mutlulukta Üzüntü de
- +1 yıl
Senin erkek arkadaşın yeterince olgunlaşmamış daha çocuksu
Soran+1 yılNe guzel yazmissiniz oyle.. keske oda sizin gibi dusunse. Evet pek olgun oldugu soylenemez ben ona bur sey yaparsam egosu yukseliyor resmen veya tam tersi mesrla asla bagciklarimi baglamaz erkeklik gururu zedelenir
- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaşıyor bir kadın 19.20 yaşına geldiğinde erkek 27.28 yaşına geldiği zaman olgunlaşıyor o yetersiz kalmış.
Soran+1 yıl22 yasinda zaten 😁😁 ozaman daha cok bekliycem ben bunun olgunlasmasini desenize
- +1 yıl
Ooooo işin zor 😂😂😂
Çalışan eşler için ev işleride ortaktır
38 Yorumla
Soran+1 yılErkek istemese bile zorlanmalimidir
Soran+1 yılNe guzel ya o mu sizden istedi bunu yoksa sizmi akil etriniz
Soran+1 yılVay be ne fedakar essiniz citayi yukselttiniz Şu an
Soran+1 yılKolay gelsin size ! Iyi aksamlar dilerim esinizle ☺️
asla zorunda degilsin
36 Yorumla
Soran+1 yılTartismalar olmaz mi
Soran+1 yılOzaman simdiden diyim sirayla yapariz diye
Soran+1 yılHaklisin da iste sanki biraz ailesi farkli herseyi ailesi yapiyor kendisine
Soran+1 yılHaklisin cok mantikli geldi ! Tessekur ederim umarim tepki gostermez bunlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer çalışacaksan ortak yapılmalı ama sen evdeysen çalışmayacaksan yemek yapabilirsin sevdiğin adama yemek yapmayı da çok göreceksen evlenme hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki oyle zaten ben calismayi planliyorum ona ragmen herseyi benden beklemesi kirici geliyor
+1 yılEvin yani yuvanın işleri iş hayatına göre adaletli olarak paylaşılmalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde kadının göreviymiş gibi görüyo. Ben eşek gibi çalışacam birde sana yardım mı edcem diyor 😒😒😒😒😒
01 Yorumla
Soran+1 yılSen calismiycakmisin ki ben calisacagim halde biraz oyle
+1 yılHayır öyle bir şey çıktı ki herşeyi ya erkek ya kadın yapacak diye bişey yok
00 Yorumla
+1 yılYa öncelik kadının ama becerisi yoksa erkeği yardım etsin bi zahmet
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkekler pasaklıdır ben erkegi mutfakta istemem şahsen
02 Yorumla
Soran+1 yılTitiz biridir benimki
+1 yılKadının yapması lazım evladım. Erkek de bilse iyi olur ama kadına daha çok düşer,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bugüne kadar hep kadınlar yaptı bizim gelenek göreneklerde bundan sonra da böyle gideceğini umuyorum. Ha aranızda anlaşır ortak yaparsınız orası ayrı
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka benim babam temizlikte yemekte yapiyor yeni nesil öyle değil zaten
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar dedim yeni nesil demedim !
+1 yılYemek yapmayı öğrenmen gerek kocanı mutlu etmen için ama her zaman da yemeği sen yapman gerekmiyor ama sen hiç yemek yapmayı bilmez isen sorun olur evlilikte
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen biliyorum oyuzden ögrenmeye basliycam ama istiyorumki herseyi beraber yapalim
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem