Sövmeyin lütfen çözüm nedir sizce? Şu kavgalardan bıktım. Asosyalim, arkadaşım yok, eğitimim sıfır. Annam her yıl okumayacaksan bir işe girip çalış diyor. Meslek lisesini bitirdim böyla diye diye. Üni sınavına gircem ama dershaneye yazıldım bu sefer okumayacaksan işe gir çalış dershane masrafını ödersin babana (annem babam ayrı). Ya da kendine çekidüzen ver kendi sorumluluğunu al dedi her hafta 1 gün dershaneye uykusuzluktan gitmiyorum ödevleri yetiştirmek için gitmiyom genelde. Ödevlerim çok birikti bu yıl başarmak istiyorum lütfen yardım edin psikiyatriye gidiyorum uykusuzluk sorunum var depresyon var ve sosyal anksiyetem var.
Şu an fabrika işinda çalışıyorum asgari ücret lise bitti klbende kurs dershane gittim ama olmadı askerlik bitti işe başladım ilerisi nasip kısmet artık
derslerim çok birikti artık bana yük oluyor dershaneye gidemiyorum dershaneden mesaj atıyorlar yapmayınca bugün kavga ettik annemle çok kızdı öğlene kadar uyuyorum haftada 3 gün dershaneye gidiyorum 4 gün gitmem gerek. Çok ödev veriyorlar bitiremiyorum ipin ucu kaçtı yakalayamıyorum.
Matematik bir ödev verdi ilk başta yaparım dedim 1 haftalık ödevdi sonra yetiştiremedim ödevi hoca da ödeve bakmadı matematikten 7 8 saatlik ödev var felsefeden 2 saat desek türkçeden 2 gün sonraya 150 soru vermem gerekli tarihten 30 soru galiba 1 saat 1.30 saat öyle
Kolay gelsin yardım lazım olursa yaz. Benim de bir anım var eğitim hayatından coğrafya proje ödevi hiç unutmam direk internetten çıktı yapmıştım uyduruk proje ödevi füşük not aldım hocada azarladı aynı proje ödevi ilerde telefi olarak geldi bildiğin hariyayı ellerimle çizip boyadım boğzlar deniz göletler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğitim Çevre etken galiba 🤔
Sövmeyin lütfen çözüm nedir sizce? Şu kavgalardan bıktım. Asosyalim, arkadaşım yok, eğitimim sıfır. Annam her yıl okumayacaksan bir işe girip çalış diyor. Meslek lisesini bitirdim böyla diye diye. Üni sınavına gircem ama dershaneye yazıldım bu sefer okumayacaksan işe gir çalış dershane masrafını ödersin babana (annem babam ayrı). Ya da kendine çekidüzen ver kendi sorumluluğunu al dedi her hafta 1 gün dershaneye uykusuzluktan gitmiyorum ödevleri yetiştirmek için gitmiyom genelde. Ödevlerim çok birikti bu yıl başarmak istiyorum lütfen yardım edin psikiyatriye gidiyorum uykusuzluk sorunum var depresyon var ve sosyal anksiyetem var.
Bunu güncellemeye yazıcaktım olmadı çok uzunmuş. Genel olarak yazdım yukardaki yazıyı yanlış anlamayın.
Tamam sorun yok bende az çok senin gibiyim bende üşengeçlik erteleme son dk bırakma huyu vardı.
Ben lisede az çok atlatmaya başladım
Şu an fabrika işinda çalışıyorum asgari ücret lise bitti klbende kurs dershane gittim ama olmadı askerlik bitti işe başladım ilerisi nasip kısmet artık
Yani sence dershaneyi bırakıp işe girmeli miyim?
Önce kendini adapte etmen gerek kafandaki düşüncelerden kurtul sakinleş ve asıl hedefine odaklan.
Her şeyi zamanında hallet erteleme asla
derslerim çok birikti artık bana yük oluyor dershaneye gidemiyorum dershaneden mesaj atıyorlar yapmayınca bugün kavga ettik annemle çok kızdı öğlene kadar uyuyorum haftada 3 gün dershaneye gidiyorum 4 gün gitmem gerek. Çok ödev veriyorlar bitiremiyorum ipin ucu kaçtı yakalayamıyorum.
Şu an kaç ödev var ödevleri yaparken alıyabiliyormusun?
Ödevleri ss atabilirmisin hızlı resim uygulamasından buraya
Matematik bir ödev verdi ilk başta yaparım dedim 1 haftalık ödevdi sonra yetiştiremedim ödevi hoca da ödeve bakmadı matematikten 7 8 saatlik ödev var felsefeden 2 saat desek türkçeden 2 gün sonraya 150 soru vermem gerekli tarihten 30 soru galiba 1 saat 1.30 saat öyle
Hemen bir yerden başla
Çözemediğin soru olursa burdan yolla ya da wp yks tyt grybuna gir ordan yardım ederler
teşekkür ederim başladım böyle bitmicek yoksa
Kolay gelsin yardım lazım olursa yaz.
Benim de bir anım var eğitim hayatından coğrafya proje ödevi hiç unutmam direk internetten çıktı yapmıştım uyduruk proje ödevi füşük not aldım hocada azarladı aynı proje ödevi ilerde telefi olarak geldi bildiğin hariyayı ellerimle çizip boyadım boğzlar deniz göletler
Meyve gibi.
Empati kurarak.