Çocuk gibiyim.. 22 yaşındayım ama ağır başlı olamıyorum yakın arkadaşlarımın yanında sürekli saçmalıyorum gülüyorum sessizlik olunca hep konuşma ihtiyacı hissediyorum.. Aşırı safım bide! Kim ne derse hemen inanıyorum.. Nasıl olgunlaşabiliirm?
Cevabın nedir?
+1 yılBir insanı yaşadıkları ve düşündükleri olgunlaştırır. Biraz hayatı ciddiye almaya bak, umursamaz olma tabiki herkesin içinde bir çocuk olması gerekir ama fazlaya kaçınca toplum tarafından tepkiyle karşılanıyor. Duygularını arka planda tutmaya bak daha çok düşüncelerinle hareket et mesela nerede ne yapacağını bulunduğun ortamda nasıl hareket edeceğini düşün. Zamanla bunu bilinçaltın otomatik kendisi yapacaktır. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkür ederim:) ama işte çok zorlanıyorum bende böyle olmak istemiyorum.. sorunda o zaten hayatı ciddiye alamıyorum çok umursamazım:)
- +1 yıl
Aslında bu iyi bir şey, aksine çok ciddi olmakta insanı çok yoruyor. Her şeyi kafana takmana sebep oluyor, ikisinin ortasını bulman gerek kimi konularda umursamaz kimi konularda ciddi davranmalısın :) Bunun en iyi yolu düşünmek durumu, konuyu değerlendirmekten geçer bulunduğun durumu değerlendireceksin düşüneceksin nasıl davranmalıyım diye sonrada karar verdiğin gibi davranacaksın :)
Soran+1 yılhaklısın söylediklerini uygulayacağım:)
- +1 yıl
:) İnşallah istediğin gibi olursun iyi günler
Soran+1 yılteşekkür edeirim iyi günler:)
En İyi Cevaplar
+1 yılOkumalısın. Sürekli Okumalısın. Kitaplar insanı olgunlastirdigi gibi düşünmesini de ogretir. Düşünen insan sacmalasa da haklilik yanı her zaman vardır. Ama oku dedimse de her yazari degil. Belli başlı yazarlar kısa yoldan götürür insanı. Dostoyevski, camus, london, hugo, Balzac, Kafka, yasar kemal, S. Ali okumalisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDostoyevski severim okumayıda severim teşekkür ederim:)
+1 yılAhh canım bende öyleyim boşver sen böyle güzelsin emin ol insanlar seninle dertlesip eğlenmekten daha keyif alırlar odun gibi olmaktan iyidir. Bende öyle çünkü arkadaşım derki bana çok iyi geliyosun morel veren bir enerjin var der. Sadece açık gözlü ol kim sana nasıl bakıyor nasıl davranıyor iyi hakim ol yeter. Fesatlarla takılma onlar sinir bozarlar kemkum ederler üzerler seni. :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısın pozitif bir enerjim var:) teşekkür ederim böyle düşünmen güzel :)
Sen kalbin çok temiz birisin gerçekten bu soruyu sormanı gerektirecek bişey yok içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni seven yanındadır sevmeyende defolur gider ve sadece her insanı kendin gibi sanma arkadaşım ve gerçekten çok güzel bir insanın kendi benliğinde kalabilmesi kendine haksızlık ediyorsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın ama insanlar ciddiye almıyorlar.. İşte sorun o zaten herkese güveniyorum hatta kazık attıkları halde yinede güveniyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
36Cevap
7-themes.com/.../6978636-dark-iron-man.jpg acılar insanı olgunlaştırır tecrübe lazım ama İnşallah canın yanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımda yandı fazlasıyla ama neyse
Çocuk gibiyim.. 22 yaşındayım ama ağır başlı olamıyorum yakın arkadaşlarımın yanında sürekli saçmalıyorum gülüyorum sessizlik olunca hep konuşma ihtiyacı hissediyorum..
Buraya kadar ben :D11 Yorumla
Soran+1 yılBen ekstradan safım bide:))
+1 yılVar benim de öyle tanıdıklarım yaşları 30 larda ama hala aynılar. Karakter meselesi bünye olgunluğu kabul etmiyor demekki
07 Yorumla
Soran+1 yılkarakterle alakası yok bence insanlar değişebilirler
- +1 yıl
Şöyle düşünün öyleyse genellikle eli sıcak sudan soğuk suya girmemiş hiçbir işe elini sürmemiş her daim babasının kartlarıyla işini halletmiş bir kişi olsun. Siz bu kişiye bir iş verseniz bocalar sorunlarla karşılaşmamıştır elbetteki değişecektir ama zamanını alır. Saflık dediğiniz şey tamamen kişiyle alakalı yaşı kemale erenlerden de safi ruhlu kişiler çıkabiliyor. Ve olgunluk her daim suratta resmi bir ifade ağzı bıçak açmama değildir. Olgunluk görüştür bakış açısıdır. Ne güzel gülün işte yaşınız daha 22 . 30 larda istenizde istemesenizde farklı düşünüp farklı davranmaya başlayacaksınız. ya da başınıza ani birşey gelecek ve olaylara bakışınız davranışınız değişecek.. Aldırmayın etrafı. Gülünüz. Gülmek herkese çok yakışır. :)
Soran+1 yılzaten suratsız biri olmak istemiyorumki ama her şeyin fazlası zarar.. biraz ağır başlı olmakta fayda var... insanları güldürmeyi seviyorum bazen bunun için saçmalıyorum ve bu huyumdan kurtulmam gerek sanırım... gülmeyi güleryüzlü olmayı seviyorum ama benimki hayatımı etkileyecek derecede aşıır:)
- +1 yıl
:) Gülmekle gülümsemek arasını bulunuz öyleyse genelde gülümseyiniz ama en yakınlarınız arasında deliredebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum :)
Soran+1 yılahah peki teşekkür ederim tavsiyene uyacağım:)
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılcanım olgunlaşmak zamanla kendiliğinden olur fakat zaten senin olgunlaşacak bir durumun yookki senin kişilil özelliğin bu bence fazla takılma
01 Yorumla
Soran+1 yılbnece kişilikle alakası yok bunun olgunlaşmakla alakalı bir şey.. böyle olmak istemiyorum
Yaşayarak olgunlaşır ama öyle körü körüne değil yaşadığın şeylerden ders çıkartıp bol bol kitap okuyup ilham alınacak insanları ilham alıp (özen demiyorum ilham al) olgunlaşmak böyle bişi
01 Yorumla
Soran+1 yılVauvv bu iyiydi:)
+1 yılhayatta yaşadıkları ağırlık olaral çöker insana. olgunlaşmak hayatın ağırlığıdır belki de anlamı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBend e az buz şey yaşamadm aslında
- +1 yıl
Ama asıl nedeni budur
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun insanlar ile konuşmalısın büyük yaş gruplarının sohbetine katıl..
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu deneyeceğim:)
+1 yılyasanmışlıklar, kötü olaylar, ihanetler, darbeler, aylarca belkide yıllarca ağlayacagın durumlar, yalanlar, , iftiralar...
SONUÇ OLGUNSUN01 Yorumla
Soran+1 yılBirçoğunu yaşadım.. Kırgınlıklarım çok benim
Tecrübe ve gözlem meselesi. Saflık ayrı bir şeydir o senin kalbinin temizliğidir
01 Yorumla
Soran+1 yılAz buz acı çekmedim aslında çok kişi tarafından kullanıldım ama konuşmuyor muyum? Konuşuyorum yinede:)
+1 yılyanlız kal hep toplumdan uzaklaş bu seni olgunlaştırır
08 Yorumla
Soran+1 yılHep öyleydim zaten topluma yeni karıştım:)
- +1 yıl
yapamamışsın yanlız kal ve kendinle konuş içinden ben hep böyleydim ve beni olgunlarştırdı
Soran+1 yılYalnızlıktan az çekmedim ben:)
- +1 yıl
benim kast ettiğim çok ciddi yanlızlıktı
Soran+1 yılMerak etme en ciddisinden bir yalnızlığım vardı eskiden:)
- +1 yıl
benimki kadar olamaz :)
Soran+1 yılKimseyle yalnızlığımı yarıştırma gibi bir derdim yok:)
- +1 yıl
tamam artık gülme :)
25 den sonra rayina oturursun, simdiden cok zorlama yapamazsin hepten sacmalarsin, ama en olmadi agir kitaplar oku belki fayda eder cumle kurmalarina,
03 Yorumla
Soran+1 yıl25 çok geç:)
Soran+1 yılHaklı olabilirsin teşekkür ederim:)
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. insanı yaşadığı acı tatlı iyi kötü olaylar olgunlaştırır ama senin durumun ruh halini yansıtıyor neden değişmek istiyosun
012 Yorumla
Soran+1 yılHoş bir şey değiltamam gülmek güzel ama abartmamak gerek yeri geldiğinde ağır başlı olmak istiyorum
Soran+1 yılEskiden cenazede güldüğümde oluyordu çok şükür artık öyle değil.. Derste konu anlatırkende gülüyorum
- +1 yıl
başka alt sorunlarını neşeli yüzünle kapatmaya çalışıyor olabilirsin bunu anlayabilmek için detaylı kişiliğini tanımak gerekir uzmana gitmeyi dene belki bilmediğin bir sorunun vardır budur seni böyle yapan değilse kişiliğin böyledir bunu kontrol etmeyi öğrenmek çözüm sağlıyacaktır
Soran+1 yılEvet çok fazla sorunlarım var:) şiddetli depresyon geçirdiğim dönemlerim olmuştu
Soran+1 yılUzmanların faydası yok ilaç veriyorlar
- +1 yıl
piskolojide verilen ilaçlar genelde moralini yüksek tutmak içindir ağır durumlar içinde kafa yapan ilaçlardır önemli olan bir süreci takip ederek uzman eşliğinde konuşarak sorunlarını atlatmaktır destek kuvveti olup yaşadığın olaylara üçüncü bir göz ve ses eklemek gibi sende işe yaramıyorsa depresyonu nasıl atlattın ya da atlatamadın sadece rol mü yapıyosun dış çevreye
Soran+1 yılPsikiyatriste iki kere gittim ikisindede ilaç verdi bida gitmedim ben ilaç istemiyorumki.. Depresyonu kendim atlattım.. Tam iki ay sürdü kabus gibiydi hatırladıkça tüylerim ürperiyor.. Sürekli yatıyordum duvara ya da tavana bakarak ölüm senaryoları kuruyordum kanlar içinde yerde yattığımı falan düşünüyordum.. Cenazemi falan .. Sadece yemek yemek için odamdan çıkıyor annemlerle bile konuşmuyordum iki ay hiç konuşmamak ne demek biliyor msun? Ama somra biraz toparlandm ne yapıyorum ben dedim ve tam o sırada intrntten biriyle tanıştım yardım etti her şeyin beyinde Bittiğini söyledi.. Çok uğraştı benim için ve ben atlattım
- +1 yıl
bunu destek alarak olsada kendi başına atlatmak oldukça güzel bundan sonra karşılaştığın zorlukları daha kolay atlatmanda sana iraden daha fazla yardımcı olacaktır şimdi yeni sorunlarını da hem kendin hemde arkdaşlarının yardımıyla emin zorlanmadan atlatacaksındır peki tam olarak sorun nedir en çok şundan rahatsızım dediğin sorundan bahsediyorum
Soran+1 yılAslında çok güçlü bir kızım sosyal fobi atlattım tek başıma kendimi zorlayarak.. Sinir krizi geçirdiğim dönemde olmuştu şimdi kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum herkes bencil herkes menfaatçi herkes kullanıyor bende safım biraz insanları kıramıyorum hep kırılan ben oluyorum.. Öyle çok büyk bir sorunuö yok çok şükür eskisi kadar takmıyorum zor dönemlerimi atlattım sadece yalnızlık duygusundan kurtulamıyorum bide olgunlaşmak istiyorum
- +1 yıl
herkesi menfaatçi bencil çıkarcı görürsen yalnızlık doğal koruma dürtüsü şeklinde tek arkdaşın olur aslında kaçmak istediğin yalnızlık olgusuna kendini itmiş olursun insanlar çeşit çeşittir iyisi ve kötüsü olacaktır bunu baştan kabul etmek gerekir acı çekmekte bu hayatın olmazsa olmaz kuralıdır bundan çok korkmamak gerkir üstelik böyle insanlara tanışıp üzülmende çok doğru değil ya üzülecek kadar iyilik kalmamış bir kalbin olsaydı aldatan bencil çıkarcı sen olsaydın bu daha mı iyi bir seçenek olacaktı olgunlaşmak dediğin şey bunları anlamakla başlar çok uzun bir sürçetir sihirli bir formülüde malefes yok manava gidip alınamıyor bu aşamaları yaşayarak sindirerek yaşadıklarını düşünerek insanları izleyerek anlayabilirsin mesela bir örenek ver nasıl bir kalabalığın içinde nasıl bir yalnızlıktır seni hapseden
+1 yılHayat seni kırdıkça, kırıldığın yerden sertleşiyorsun. Şımarmaya imkan tanımayınca zaman, mecbur olgun davranıyorsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman olgunlaşacam ben?
- +1 yıl
Hayatı basit yaşamadığın zaman.
Soran+1 yılİşte bunun bir yolu yordamı yok mu? Kendiliğinden mi oluyor?
- +1 yıl
Hayatında zorluk çektin mi hiç?
Soran+1 yılEvet çok ciddiyim çok zorluklar çektim hatta saf olduğum için daha çok çektim
- +1 yıl
Ee neden olmadın o zaman? Bazı meyveler dalından kopunca olgunlaşır. Belki de seni koruyan dallardan kopman gerekiyordur...
Soran+1 yılNasıl yani? Ailemden mi?
- +1 yıl
Onun cevabı da sende :)
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı çeken çeken belki klasik olacak ama bu şekilde olunuyor insanlara güvenin kalmayınca ağır başlı oluyorsun. Ama senin gibi iyi hayatın tadını çıkar nasılsa zambak istemesen de olgunlaşacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılAma benim güvenimi çok kişi kırdı çok kişinin kazığını yedim yinede olmuyor sorunluyum snaırım yinede güveniyorum insanlara
Cevap sahibi+1 yılYa haşa bir kere kazık hoş laf değilde mesela kim nptı
Soran+1 yılMesela birini seviyordum ama cidden çok seviyordum söyledim buluşalım dedi hazırlandım gittim bekledim gelmedi aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi ve bir daha hiç konuşmadık günlerce ağlamıştım
Cevap sahibi+1 yılIşte sadece bu değil allah korusun ama sevdiğin birini kaybettin mi yani allah korusun da
Soran+1 yılKuzenim görev şehidi oldu çok üzülmüştüm 3 gün aralıksız ağladım 3. gece rüyama girdi ve ben ağlamayı bıraktım yinede aklıma geldikçe ağlıyorum.. Çok seviyordum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz önceki yaptıklarını terkederek
Veya biraz tarihi kitaplar oku03 Yorumla
SoranBende terk etmeye çalışıyorum zaten.. Tarihi kitapla ne alakası var ki
Cevap sahibi+1 yılOradaki kişileri ve durumları hissettiğini
Zaman kisiligini etkiliyor
Yasanmisligi var
Soran+1 yılVauvv bunu deneyeceğim:)
+1 yılİnsani yasadiklari olgunlastirir.
Sen daha Neset Ertas dinleyecek kadar yasamamissin hayati.01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı şeyi söylüyor ama az buz şeyler yaşamadım bende.. Çok kazıkta yedim yinede olgunlaşamıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAz daha bekle feleğin zillesini yiğince bu günleri arıyacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende acı çektim çok ama yinede olgunlaşmadım
+1 yılfarkına vardığın zaman, sorguladığına göre ilk adımı atmışsın bile
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama biran önce düzelmek istiyorum aptal gibi hissediyorum kendimi:(
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadıkları ve kendine kattıkları ile
06 Yorumla
Soran+1 yılKendime birşeykatmamışım demekki her defasında kendime kimseye güvenme diyorum ama güveniyorum
- +1 yıl
alakası yok öyle değil
güvenilecek kişilere güveneceksin tabii
bunu idrak edersinn
Soran+1 yılAma ben herkese güveniyorum :)
- +1 yıl
güvenmessinn
Soran+1 yılİşte sorunda o elimde değil bir şeyleri anlatıyorum sonra pişman oluyorum:)
- +1 yıl
anlatma değilll
+1 yılKazık yememişsin demeli. Yedikçe olgunlaşırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılYedim aslında
- +1 yıl
Daha olgunlaşacak kadar yememişsin demekki :D
Soran+1 yılBilmem:)
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanı yaşı değil YAŞADIKLARI olgunlaştırır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
+1 yılEn sevdiğim kız tipi :)
01 Yorumla
+1 yılgülün l*n , gülen insandan zarar gelmez :D
13 Yorumla
Soran+1 yılKimseye zararım yok ama abartmamak gerek gülme işini:)
- +1 yıl
taş yerinde ağırdır..
yerine göre ol yeter.
Soran+1 yılİşte amacım o:)
Senin tarzin o kesekmi napak
02 Yorumla
Soran+1 yıltarzla ne alakası var insanlar değişebilir
+1 yılSırtından vuruldukça...
01 Yorumla
Soran+1 yılOda olur
ay bende öyleyim büyüyemiyorum tek değilsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma büyümemiz gerek
+1 yılAcılarla veya olgun bir sevgili arkadaş ortamla.
03 Yorumla
Soran+1 yılAcı çektim ztn olgun bir arkadaşa sahibim birde sevgili yaparsam olur bu iş o zmn:)
- +1 yıl
Evet ben gibi olgun birisi denk gelirse oh ne âlâ tamamdır bu iş 😊
Soran+1 yılUmarım:)
acı çekmeden bir insan olgunlaşamaz bence
03 Yorumla
Soran+1 yılacı çektiğim halde olgunlaşamıyorum ben
Soran+1 yılbak o olabilir işte teşekkür ederim:)
Olgun insanlar = Sıkıcı insanlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yeri geldiğinde olgun davranmayı bilmek gerek:)
Acı çekmeden olgunlaşmak çok zor
013 Yorumla
Soran+1 yılAcıda çektim aslıdna
Soran+1 yılOturup hayat hikayemi anlatamam tab:)
Soran+1 yılHaklı olab
Soran+1 yılOlabilirsin
Soran+1 yılPeki teşekkürler:)
Soran+1 yılSaol:)
Soran+1 yılSıkıcı:)
- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş artık yahu kendini geliştireceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
reca
+1 yılkazık yemeye başlayınca anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılKazık yedim ztn:)
İnsanı yaşanmışlıklar olgunlaştırır
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir:)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim:)
+1 yılbunu buraya yazman dan belli zaten saf oldugun
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi:)
- +1 yıl
burada milletin eli bir tarafında yazıyor bir ceylan bulsamda avlasam diyor :SAsd sen gelmiş burada böyle konu açıyorsun hemen av olursun diyeyim :D
Soran+1 yılSaçmalama herkeste çok düzgün cevaplar vermiş
- +1 yıl
ya kardeşim sen inceyi anlaman için baya aşama katetmen lazım nokta
+1 yılHayat vurdu mu yüzüne öğrenirsin zamanı gelince
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok vurdu ama hala öğrenemedim:)
Sadece kendini kontrol edeceksin
06 Yorumla
Soranİyide bunu nasıl yapacam olmuyor
Soran+1 yılİşte o an aklıma gelse tutacam kendiöi ama gelmiyor
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleyim. gecmio bu huy :(
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçer belki? Hiç mi umut yok? :(
Cevap sahibi+1 yılValla 29 yaşındayım bilmem ki :)
Soran+1 yılHadi yaa:( o zaman umut yok dmekeki:)
Tam benliksin arkadaşım olurmusun😊
06 Yorumla
Soran+1 yılSiteden pek kimseyle konuşmuyorum :)
Soran+1 yılTehlikesinden değilde boş iş
Gizli Üye(30-35)+1 yılarrmutlar gibi
zamanı gelince03 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben de 22yim ve şunu hep söylerim : hayatın komik olmadığının farkındayım ama gülmek benim seçimim.
takmaaaa
Soran+1 yılEvwt ama benimki aşırı işte sadece insanları güldürmeyi seviyorum belkide bıkıyorlar benden
Kaybete , kaybete olğünlaşir insan
03 Yorumla
SoranKestirmeden olgunlaşmanın yolu yok mu :)
Soran+1 yılKısa yoldan anlamında dedim:)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl22 çok büyük yaş değil
03 Yorumla
Soran+1 yılKüçükte değil
- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
yaşayayaşaya
Aci cekerek
05 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekiyorum zaten ama yinede olmuyor
- +1 yıl
Herkesin yasadigi aci farklidir. Hayat okadar acimasiz gaddarki bunu ogrendigin zaman hayati ogreniceksin. Herkes ben diyo biz diyen yok insanlarin riyakar sahtekar yapmacik oldugunu ogrendigin zaman yeniden baslican hayata bunu daha once ogrenmem lazimmi dicen. Aciyi yasasaydin bu cevabi vermezdin cunku.
Soran+1 yılO söyledikelrinin farkındayım hepsini tecrübe etitm çok kişi kullandı beni.. Ya hoşlandığım çocuğun kankası hoşlandığın biri var mı diye sorduğunda kankasının adını verecek kadar güvendim insanlara.. Ve cidden ona söyleyeceğini düşünmemiştim saflıkta aon nokta yani.. Merak etme tecrübelerim çok sağlam benim insanların ne mal olduğunu biliyorum
Soran+1 yılBilmem belki haklısındır
acılarla
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
+1 yılyaşlanmak
01 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı bir şey
+1 yılcinsiyt?
03 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmuyor mu?
- +1 yıl
yoo gizli kulllanıcı anlamam pek cinsiyete göre bişe dicektim.. verdiğim cevaba göre konuşim pek de öyle anlattığın gibi biri değilsin
Soran+1 yılNasıl değilim
+1 yılzamanı beklee senn
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler:)
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?