+1 yılTerbiyeni takinmayan sen insanlar bunu yüzüne vurunca kötü mü hissediyorsun evinde giy mini etek ama toplumun kuralları var rahatsiz edemez kimse kimseyi insanlarda o tarz giyimden rahaysiz olduğu için sözle uyarıyor seni
018 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giymek yasaktır diye hangi kanunda geçiyor böyle bir madde?
- +1 yıl
@tarkowski haklısın durum maalesef öyle
- +1 yıl
Yasa olmasına gerek yok sana yapılan bir şeyde rahatsiz olduğun zaman buna yasa mı çıkartılması lazım yok yazılı olmayan kurallar var erkekler de çok açık giyimden rahatsiz kaldı ki mantıken dusun kadınlarda rahatsiz bundan niye herkes bakıyor rahatsiz oluyorum diyorsunuz e rahatsiz olduğun şeyi neden yapıyorsun demezler mi insana? Yapma kurtul bukadar basit
- +1 yıl
Çok boş konuşuyorsun
- +1 yıl
Evet insanın hosuna gitmeyen sozler boş olur
Sana iyi yapmışsın aferim deseydim begenirdin - +1 yıl
Açık giyinmeyi seviyorum. Rahatsız olan da bakmasın bı zahmet
- +1 yıl
Buda saygısızlığa girer ben istediğimi yaparım onlar yapmasın diyorsun yanlış bence lütfen eğri oturup doğru konusalim
- +1 yıl
İstediğim kadar kısa giyerim. Bakmak isteyen bakar, istemeyen bakmaz
- +1 yıl
Bakana laf etmiyorsan sorun yok o halde 😅
- +1 yıl
Sınırı aşmadığı durumda sorun olmaz tabi
- +1 yıl
Bencede her kadin veya erkek isdedigi gibi giyine bilmeli isdiyen bakar wcde bosalir isdiyen bakmaz bukadar basit
- +1 yıl
@cCc_Hardcore_cCc haklısın bebeğim
- +1 yıl
Sagol sen isdedigin gibi giyin askim yakisiyosa transparan bile giyin heryerin belli olsun kime ne
- +1 yıl
@cCc_Hardcore_cCc zaten öyle yapıyorum aşkım
- +1 yıl
Ahh seni bi göre bilsem wcye gitsem ya ☺️😍
- +1 yıl
bunu hangi beyin yoksunu mal çok süper görüş seçmiş ah bu bu fenomenler falan var ya kendinizi ne sanıyoraunuz hiç anlamıyorum
- +1 yıl
sistem otomatikte seçiyor bazen
En İyi Cevaplar
aldirma nekadar bakaarsa baksinlar gorme onlari
21 Yorumla- +1 yıl
Kafaya takmıyorum istediğimi giyiyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılBence çoğu insan çok gereksiz :) Takılma desem de insan illa takılır öyle durumlara. Yapacak bir şey yok maalesef. Hepsini baştan eğitemezsin.
02 Yorumla- +1 yıl
maalesef haklısın aşkım
- +1 yıl
Sensin lan aşkım :P
+1 yılTakma canım onlar. Biz kızlar hiç bişi giymeyelim derdindeler. Ben onlara inat daha da kısa giyiyorum 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle yapıyorum canım
+1 yılEn takılmayacak insan bizim insanımızdır çünkü konuşur boş konuşuyor. Arka kapıda yemedikleri naneler yoktur.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılİsteyen peçe taksın isteyen mini giysin. Salın bi insanları kendi haline yaa herkes ne isterse onu giysin...
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. İşte elalem ne der diye dert edersen sabahın köründe içine oturur buraya yazarsın sen yapıcağını yap onlar ne derse desin
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyle yapıyorum. Canım ne isterse onu giyiyorum
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakılır da, bakmaktan bakmaya fark var... Öküz gibi, yiyecek gibi de bakılmaz yani. Gözle rahatsız etmemek lazım, bakmanın da bir adabı var.
00 Yorumla
+1 yılsana öyle diyip kendi ahlaklarının düzgün olduğunu hissetmeye çalışıyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı olan konuşuyor. Sen istediğin gibi giyinmeye devam et. 👍🏻
01 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıyorum zaten aşkım
+1 yılYok gibi ince külotlu çorap giymediysen bacaklarını beğenmemişlerdir belki
00 Yorumla
+1 yılBende izmirliyim öyle şeyler olmaz İzmir de sen kesin kekoların olduğu yerde yaşıyorsundur neresindesin izmirin
03 Yorumla- +1 yıl
İzmirliyim ama İstanbuldayim
- +1 yıl
Neresindensin izmirin
- +1 yıl
Niye sordun
+1 yılOnlar geri kafalilar
Bende isdiyorum esim süper mini etek giyinsin veya süper dar mini sort plajda string bikini veya mikro bikini ama maalesef giyinmiyor013 Yorumla- +1 yıl
Maalesef haklısın bebeğim
- +1 yıl
Keske sen benim kari olsaydin yaa
- +1 yıl
Ama ben her durumda istediğim kişiyle istediğim yerde seks yaparım bilgin olsun
- +1 yıl
Hic sorun degil
Grupda yapariz isdersen - +1 yıl
Uyarmi sana
- +1 yıl
Evlilik mi
- +1 yıl
Evet evlen benimle
- +1 yıl
Evlenme niyetim yok aşkım
- +1 yıl
Ozaman beraber takilalim sabah aksam s. KS yapalim isdiyosan baskalarini cagririz aramiza aliriz seni
- +1 yıl
Grup yapmak isdermiydin
- +1 yıl
Grup yaptım zaten aşkım
- +1 yıl
Ben yokdum ama
- +1 yıl
Sexting yapalimmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık giyiyorsn tacizi kabul ediyorsundur davetiye çıkarıyorsun çünkü hiç şikayetçi olma
017 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle değil. Aynı eteği daha elit bir yerde giydigimde öyle kötü laflar bakışlar vs olmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılYerine göre giy sende millet yadırgamaz ama sen mini etekle metroya falan binersen tabi bakarlar
- +1 yıl
Ama ben kapalı giyinmeye alışkın değilim. Rahat etmiyorum huzursuz oluyorum kapalı olunca
Cevap sahibi+1 yılTürkiye'de yaşıyorsun örf adetlerimiz var terbiye edep denen bir şey var... artı Suriyeli Afganlı da geldi ülkemize onlar ülkelerinde bir kadın bacağı bile görmemişler seni görünce nasil tepki verirler biliyormusun.. yani açık giyince nasıl rahat ediyorsunuz anlayamıyorum o bakışlardan hiç rahatsız olmuyor musunz RAHATSİZ OLUYORSAN BİRAZ KAPALI GİYİNMELİSİN ALİSTİRMALİSİN KENDİNE BUNU AKSİ TAKDİRDE O PİS BAKIŞLARDAN VE TACİZLERDEN KACAMAZSİN maalesef DURUM BU
- +1 yıl
Ablacım ben açık giyinmeyince rahat etmiyorum. Mutlaka bir yerlerim açık olacak. Yoksa huzursuz oluyorum
Cevap sahibi+1 yılEe kolların açık giyebilirsin o zaman göğüs dekoltesi falan yapma dikkat cektirtme etek de giyebilirsin dizin hemen altında
- +1 yıl
İşte senin dediğin kıyafetleri giyersem rahat edemem ben çok huzursuz olurum
Cevap sahibi+1 yılOhooo İzmir'de mi yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Yok İstanbul'da
Cevap sahibi+1 yılNeresindesin avrupaysa kötü oranın insanları biraz daha sert bu konuda
- +1 yıl
Maalesef
Cevap sahibi+1 yılAnadolu yakası daha rahat bu konuda Avrupa yakası alışkın değil 😀😀
- +1 yıl
Evet ama benim iki tarafta da işlerim oluyor. Yapabilirsem daha rahat edeceğim bir yere taşınacağım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hayırlısı olsun hakkında
- +1 yıl
Giyinis olarak en rahat edeceğim yer neresi sence ablacım
Cevap sahibi+1 yılİstanbul içini diyorsan Anadolu yakasında hemen hemen her yer Kadıköy Bostancı Ataşehir Erenköy Üsküdar falan Avrupa yakası ise besiktas taksim Mecidiyeköy
- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden çıplak çıkıyon sana çıplak görüp hergün bakmak günaha girmek zorundamıyım
06 Yorumla- +1 yıl
Çıplak değilim yalnız. Etek giymiştim
Cevap sahibi+1 yılOlsun ilgimi çektin
Cevap sahibi+1 yılSaçların açık demi
- +1 yıl
Bakma o zaman kardeşim sende hem bakıyorsun sonra neden giydin diye kıza laf atıyorsun kafanı çevir bakma o zaman millet
Cevap sahibi+1 yılBen bakmıyom göze çarpıyo
Cevap sahibi+1 yılSen bakıp günaha girmiyonmu
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesizliği bilmemde süper mini teşhire giriyor ve manası benim malım var sergiliyorum
012 Yorumla- +1 yıl
Teşhirci giyinmeyi sevmek ne zamandır suç veya ayıp oldu
- +1 yıl
Suç demedim tahrik ederek insanları kalıbından çıkarıyorlar
- +1 yıl
Şimdi ben mi hataliyim yani
- +1 yıl
Hatalısın veya tahrik edicisin insanlar cinsel açlık içinde laf atanı gözle taciz edeni olacak buna tepki vermiyecek bu tarz giyen kadın
- +1 yıl
Ne yani kimse tahrik olmasın diye uzun etek mi giyeyim şimdi
- +1 yıl
Uzun etek derken dizaltı değil ama diz üstü etekler yokmu ama neredeyse kilot görünecek tarzda olanlar var biraz eğilince oda abes değilmi
- +1 yıl
Biraz eğilince kulotum görünürse ne olmuş yani
- +1 yıl
İşte bu karşıya davet olarak gidiyor ben çok rahatım her konuda çekincem yok gibi
- +1 yıl
Evet rahatım ve çekinmiyorum hiç
- +1 yıl
Problem yok o zaman gösterip veren var gösterip vermeyende fark burada
- +1 yıl
Kulotumu göstermeyen etek giymeyi sevmiyorum. Etek giyince hafif rüzgarda veya eğilince kulotun görünmesi lazım
- +1 yıl
Fizik ve özgüven yerindeyse neden olmasın güzel görselliğide ihtiyaç var
+1 yılBenim f*ck senin gibi giyiniyor. O da bazen benzer sıkıntılar yaşıyor. Bu geri kafalilardan dolayı çok sıkıntı yaşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya mini giyince terbiyesiz veya başka yakıştırmalarda bulunuluyor anlamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlamadım. Değişik ve saçma bir kafa yapıları var bu yobazların
+1 yılÇünkü müslüman ülkeye abla ondan... ayrıca güzel değilmisin yüzünu paylaşmıyorsun ya bence güzelsındır... ne olursa olsun özgüven iyidir
00 Yorumla
+1 yılBence seksi de büyütüyorlar. Eğlenceli sevişin gitsin. Bir sürü kankam var seviştiğim
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var ama üşüme
015 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var derken?
- +1 yıl
Sana bunları demelerine ne gerek var. Kime ne yani
- +1 yıl
Bunu anlasalar ülkenin önemli bir sorunu çözülmüş olur
- +1 yıl
Açık konuşacağım ama kızma. Bu ülkede seksi normalleştirmedikçe insanlar rahatlayıp birbirlerini cinsel obje olarak görmeyi bırakıp insan olarak görünce kadına bakıp güzelsin diyip insan olduğu için sohbet etmeye başlayabilirler
- +1 yıl
Bu ülkede seks normal bişey gibi algilanmaz.
Evlenmeden önce seks yapmak yasak gibi mesela. Özellikle kızlar için geçerli bu durum - +1 yıl
Ben bunu anlamıyorum seks için en iyi en uygun dönemi yapmadan geçirip sonra seksi çok farklı algılıyoruz. Sonra öğrenemeyip kadınları doyuramayan boşalma odaklı erkekler çıkıyor. Nedense sinirleniyorum buna
- +1 yıl
Toplum bu kadar baskıcı olmasa ve kişi cinselliği doğru şekilde öğrense çok daha doğru olur. Erkek de olsa kız da olsa tahmini en geç 19-20 yaşında ilk seksini yaşar. Evlenmeden önce bu konuda daha iyi bir performansa ulaşır ve daha mutlu bir evlilik olur
- +1 yıl
Kesinlikle daha mutlu olunur. İzmir yine iyi Eda hanım
- +1 yıl
Evet İzmir iyi yine. Doğu tarafında doğmuş olsaydım ne yapardım bilmiyorum. Düşünsene evlenmeden seks yok sevişmek yok. Çok sıkıcı bir hayat olurdu
- +1 yıl
Ben 1 hafta yapmayınca kötü oluyorum :) sohbetin çok tatlı devam etme imkanımız var mı
- +1 yıl
Aslında taciz olaylarının bu kadar çok olmasının temel sebeplerinden biri cinsel olarak rahat olunamaması bence
- +1 yıl
Kesinlikle bir de bu kadın kendini sakınsın olayı saçma. Neden erkek için kadın sakınıyor. Sonra kızları sevişmekten korkan erkekleri sevişemeyen bir toplum oluyor
- +1 yıl
Aynen. Mesela bazen bir adamla sevişecek oluyorum. Ama adam doğru düzgün sevişmeyi bilmiyor
- +1 yıl
O işin sebebi tecrübesiz ve boşalma odaklı olması. Yani rahat konuşamadım buradan özelden yazabilir miyim?
- +1 yıl
Erkekler bencil erken gelip kadını rahatlatamamak çok ayıp
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öküzlere denk gelmişsin
02 Yorumla- +1 yıl
Maalesef evet
+1 yılSen niye öyle giyindin
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle sevdiğim için
- +1 yıl
Onlarda öyle konuşmayı seviyorsa demek
+1 yılben olsam tam şey yapmalık der idim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Bu havada usuyomusun senguzum yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl0rusbluk ruha işleyince öyle oluyo dimi
018 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giymek suç mu
Cevap sahibi+1 yılHayır neden bir insan kalçalarına kadar gösterir ki yani saçmaa g0tun başladığı yere kadar açık g0t kapalı niyeee g0t açılıncaa ayıp ama bacaklar g0t hizasına kadar açılınca ayıp değil
- +1 yıl
Senin gibi geçen yüzyıldan kalanlar ne zaman bitecek acaba
Cevap sahibi+1 yılBenim yüzyılımdan bahsederken kendi saçma giyiminizden bahsetsene açık giyinmeniz umrumda değil saçma buluyorum çünküü dekolte giyiyosunuz gögüs ortasını gösteriyosunuz taa ki uç bölge görünmeyecek şekildee ya hepsini gösterin ya hiç yarısını gösterip ucunu saklamak bana saçma geliyor. Ucunda ne b0k varda ora kapalı diğer yerleri açık. Paardon ucu görününce ayıp oluyoo ama çatal ayıp değil halbuki g0gusün ucu en masumdur bebeğin emdiği organdır. Bana yüzyıldan bahsedene kadar sözde medeni insaan açık giyinmenin tutumsuzluğunu açıkla bana sözdee medeniler açılmak ne zaman medenilik oldu mk
- +1 yıl
İstediğim yerimi açarım istediğim kadar. İsteyen erkek bakar, istemeyen bakmaz. Çok rahatsız oluyorsan bakmazsın olur biter
Cevap sahibi+1 yılRahatsızlığım orası değil hala tutturmuşun yok şöyle yaparım yok böyle nasıl giyindiğin umrumda değilll sadece dediğim şu yaa çırılçıplak dolaşın ya daa giyinin yarı çıplaklık da nee ayrıcaa neden g0tunuzu ya da gogsunu kapatıyosunuz kiii bir kez de bacaklarınızı belinizi kapatın g0tunuzu gogsunuzu açın tamamen😂
- +1 yıl
İstersem çırılçıplak da dolaşırım ve seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılDolaşamazsın bunu ikimizde biliyoruz çüünkü sizler ya size göree iki yeri göstermediğin sürece hiç sıkıntı yok😂 canım sizi 😂 gogus catalıına kadar açıklıktan bi şey olmuyoo gogus ucu görününce ayyy çırılcıplagız ayyyy ayıpp
- +1 yıl
Ben göğüs ucumun görünmesini sıkıntı yapmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılPeki g0tunun
- +1 yıl
Plajda çoğu kişi bikini mayo giyer. Ama ben birçok defa bikini altını da üstünü de çıkartıp öyle dolaştım denize girdim ve sorun eden olmadı. Yani senin gibi geçen yüzyıldan kalma kimse yoktu orada
Cevap sahibi+1 yılAaa ileriki yüzyıldakiler hep açık mı giyinecek sözde medeni paçavraları sizii
Medenilik açmaksa bedeni,
Desene hayvanlar daha medeni😂- +1 yıl
Sana laf anlatmak niye bu kadar zor
Cevap sahibi+1 yılYoo gayet anladım sadece tutarsızlığı söylüyorum bunu anlamayan sen veya sizlersiniz
- +1 yıl
Geri kafalısın baya
Cevap sahibi+1 yılİleri kafalılığı bana açıklasana malum çook ileri kafalısın bana bunu açıkla napınca ileri kafalı olunuyo vee neden siz gibi düşünmeyen herkes geri kafalı
- +1 yıl
Senin gibi düşünenler geri kafalı. Diğerleri normal. Bu kadar basit ama sen anlamazsın tabi
Cevap sahibi+1 yılAçıkla banaaa ileri kafalılığın nasıl olduğunuu meselaa g0tumu açsam veya kalcamı sizin kadar ileri kafalı olabilir miyimm. Ben sizi bilmem amaa ileri kafalılık bana göre bilimdir. Bilim insanları ileri kafalı olurlar örneğin ve ben hiç g0tunu acarak bi b0k bilmeyip bilim insanı olan birini görmedim
+1 yılyani bizde böyle maalesef
02 Yorumla- +1 yıl
Toplum genel olarak biraz geri kafalı
- +1 yıl
yani geri kafalıdan çok yargılayıcı
Ülkece biraz çağı geriden takip ediyoruz
011 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
İzmirliyim ama İstanbul'dayım
- +1 yıl
Biraz daha kısaydı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Teşekkürler
Etegin altına çorap giydin mi
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Niye sordun ki
+1 yılTakma kafaya
00 Yorumla
+1 yılaman boş ver sen onları
00 YorumlaSen niye boylesin
08 Yorumla- +1 yıl
Bende ne var ki
- +1 yıl
Bende değişik veya yanlış bir durum yok ki
- +1 yıl
Çünkü görmemişler ve asıl terbiyesizler onlar
- +1 yıl
Tatlim sen gormemislerle yasadiginin bilincinde degilsen bu senin de hakli oldugunu gostermez ilgi odagi da olabilirsin terbiye disina cikan konu malzemesi de kimseyi yargilayamazsin bu durum da
Sen ozgur bi vatandassin bi baskasi da edep haya ahlak konularina kiymet veren vatandastistir - +1 yıl
Yani ben edepsiz miyim şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu millet böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehir?
03 Yorumla- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
Semtten semte değişiyor demekki
- +1 yıl
Evet maalesef
Tahrik olmuslardir
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam onda sıkıntı yok ama o gereksiz yere söylenmeler?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar