Arkadaşlar iş yerinde hiç değer görmüyorum ve insanlar beni diledikleri gibi eziyolar disliyolar bu durum son derece özgüven kaybı yarattı 4 senendir aynı yerdeuim ve hiç bir şey değişmiyor ne yapmalıyım neden boyle oluyor sizce ben okul hayatimda da böyle dislandim anlamıyorum çoğu insana göre de iyi biriyimdir öyle olduğumu düşünüyorum yani sadece çok uzuluyorum kaderim degismiyor psikologa mi gitmeliyim yaşım 27 ve hayattan soğudum her şey aynı tek düze ilerliyor bundan yıllar önce de ayniydim şimdi de 😞
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, çevrenizdeki kişilerin davranışlarına odaklanıyor musunuz mesela diğelim iş yerinde bir arkadaşınız size selam vermeden geçti görmedi bunu bana nasıl selam vermez diye modunuzu düşüyor musunuz hemen?
Evet
Çabuk alınan kırılan küsen insanların sizi eleştirdiğinde çabuk etkilenen biri misiniz?
Ebet
Neyim var sizce
Aslında söylediklerinizin birçok sebebi var mesela zihin okuma çarpıt düşünceniz var gibi insanların davranışlarını olumsuz bir şekilde yorumluyorsunuz olumsuz bir sonuca varıyorsunuz mesela belki arkadaşınız dalgın selam vermedi ya da o gün başından kötü bir olay geçti mutsuz vermedi vs vs. birçok sebep olabilir elbette sizi sevmediği için de vermemiş olabilir ama burada sorun direk olumsuzu düşünmek birçok sebebi olacağını bilmeniz gerekir bunu sürekli uygulayarak ki nesnelleştirme yaparak beyninizi eğitmeniz gerekir bir kağıt bir kalemle bu çarpıt düşüncenizden zamanla kurtulabilirsiniz
İnsanların bize olan davranışlarından da bizler de sorumluyuz bir noktada insan kendine saygı duymazsa kimse duymaz kendinden çokça taviz verirse başına her şey gelme ihtimalini artırır ve insan kendi kehanetini gerçekleştirir diyelim yeni işe başladınız kimse beni sevmez diye burada çok barınmam çıkarım diye düşünürseniz bir süre sonra bu kehanetiniz gerçekleşir en önemlisi de insanlara karşı gerektiğinde hayır demeyi bilmelisiniz insanların birçoğu hayır demeyi bilmezler ve maleser korkarlar tepki koymaktan da korkarlar insanlarla sorun yaşamaktan onların iyice kendilerinden uzaklaşmalarından korkarlar yanlış iletişim de buna sebep olur
Sizi tanımak adına sormak istiyorum kendinizi nasıl görüyorsunuz insanlara karşı uzak soğuk görüyor musunuz? Mesele kimse sizinle uzun uzadıya derinlemesine bir iletişim kuramıyor mu tıkanıyor musunuz bir yerlerde daha sonra kendinizi yalnız yıkık terk edilmiş çaresiz umutsuz görüyor musunuz?
Evet görüyorum yalniz çaresiz ve umutsuz
Depresyonda olma ihtimalin yüksek öz benliğinle öz güveninle ilgili de problemlerin var gibi psikolojik destek alman çok daha iyi olur kendin de bu durumlarla baş edebilirsiniz olayların farkındasın doğru iletişim etkileşimi öğrenmek için çabalayabilirsin en başta insanları sevmesen de onlarla bir arada yaşamak zorunda olduğumuzu unutmamalılısın bir de hayır demeyi öğrenmelisin bunlar için youtubedan da videolar izleyebilirsin kendini aşşağı çeken çarpıt düşüncelerden kurtulmak için istersen kitap okurum dersen kitap da önerebilirim
Olur okurum pskiloga gitmek istiyorum aslında çok pahalı seans olarak
Bir de iş yeri beni çok aşağı çekiyorum r ve zamanımın cogunu orada geçiruyoeuk 4 yıldır aynı yerdeyim ve bunaldik gençliğin m gitti yaşım 28 hiç biraey yok hayatımra çünkü ben uzun bir süredir bouleyim
Anlıyorum sizi aşşağı çeken insanlar değil sadece bunu bilin lütfen aynı işte çalışmak zorunda değilsiniz mesela 4 yıl olmuş farklı bir işe gitmek de sizin için bir seçenek olabilir 28 yaşına gelene kadar yalnız mıydınız peki evin tek çocuğu musunuz erkek arkadaşınız var mı daha önce oldu mu şu an da hiç arkadaşınız yok mu?
En iyisi özelden yazayım size
İyi hissetmek dr david burns bu kitabı mutlaka alıp okuyun içindekileri uygulayın psikologa gidecek maddi durumunuz yoksa mutlaka bu kitap ile tanışmanız gerek benzer kitaplar da önerebilirim bu kitap bibliyoterapi adı altında çıkmıştır kişinin kitap okuyarak depresyon ve benzeri bir çok rahatsızlığa çözüm olması için klinik bir kitaptır okur uygularsanız bu sorunlarınıza çözüm derman olabilir
Mesaj atamıyorum maalesef aynı iste calimsak zorundayım çünkü okul okudum bırakırsam ailem ne der istifa etsem ayrıca kamu da
Devltte hemsireyim ama bilmiyorum ortamını gervekten sevmiyorum
Önceden birşeylere karşı umut vardu içimde yaşım gençti su an hiç umudum kalmadı her şey bitti gibi benim için herşeye geç kaldım
Mesaj atamıyorsunuz ben de buraya yeni üye oldum bir konuyu araştırıyordum üye oldum size cevap yazmak istedim yeni olduğum için cevap yazamıyorum özelden konuşmayı isterdim sizinle zor bir işiniz var devlette hemşirelik yapmak zordur stresli bir yer ve hastahane ortamları hiyerarşisi olan baskı olan bir yer siz daha iyi bilirsiniz bir de günümüz insanları benlik duygularını daha yoğun yaşıyor doktorlar özellikle birçoğu patalojik kişiliklerdir kendini diğer insanlardan farklı üstte görebiliyorlar tabii genelleme yapamam tüm doktorlar için bu çok yanlış olur
Umudunuz kalmamış kendinizi tüketmişsiniz belki de tükenmişlik sendromu da olabilir depresyona ek olarak zorlu bir zamanlardan geçiyorsunuz umutsuz hissetmeniz de depresyondan kaynaklı olabilir ayrıca günümüz dünyası için 28 yaş hiçte geç değil her şey yoluna girecek biliyorum zor geliyor bu söz hiçbir şey değişmeyecek umutsuz vaka olduğunuzu düşünüyorsunuz belki ama değil
Çok umutsuzum birşeyler gençken güzeldi ama ben hiç bir şey yapamadım ailenden de kaynaklı oldu hiç bir zamab destek görmedim onlar için okutayim tamam
Mutlu musun diye soran yok berbat hissediyorum her gün istinasuz ağlıyorum yaşım da geçti artık bitti artık her şey bu saaten sonra hiç birşeyi yoluna koyamam
Evlilik için bile bana gelecek dayılar 30 yaş üstü insanlar 35 40
Ailen neden destek vermedi hemşire olmuşsuzsunuz işe başlamışsınız kamuda çalışıyorsunuz bu aileniz için gurur duyulacak bir şey bir de 28 yaşındasınız diye 30 üstü biri karşınıza çıkacak diye bir kaide yok tabii dediklerinize de katılıyorum belli yaştan sonra belli yaştaki insanlar çıkar ama emin olun 30 yaşlar da evlilik için geç değil kimi 20sinde evlenir bir bakmışsınız ayrılmış herkesin hikayesi ve zamanı farklıdır kendinizi karşınıza alın mesela 28 yaşında hemşire olmuş belirli bir yaşamı olmuş bir kadın görüyorsunuz yalnız çaresiz tükenmiş yorgun kimsenin anlamadığı umutsuz bir kadın ona bu kadar acımasız olur muydunuz mesela o kadın 30 35 yaş arası biriyle tanışsa sevse o insan kaybetmiş mi olurdu
Her gün ağlıyor musunuz yaşamınıza son vermeyi düşündünüz mü hiç ya da son zamanlar da sağlığınızla ilgili kaygılar taşıyor musunuz?
Size mesaj atamıyorum ama bilmiyorum birşeyler duzelmiyor surejli aynu seyleri yaşıyorum ben lise universite de böyle yapayalnız dolasirdim dışlanma durumu yaşadım iş yerinde de böyle surejli aynu seyler dönüp dolaşıp beni buluyor hicbir ilerle kaydedemiyorum hep aynu sadece evden işe işten eve gelen biriyim başka bir şey yok kalan zamanda da uyuyorum zaten bu kadar ne aşk hayatım var ne arkadaşım var düzgün öyle işte
Başınıza hiç üniversitedeyken lisedeyken ya da iş hayatınızda önce samimi olduğunuz birileri sizden uzaklaşım kötüledikleri insanlarla dostluk arkadaşlık kurup sizi dışladılar mı yoksa genel olarak kimse sizinle dostluk arkadaşlık kurmak istemiyorlar mı aşırı dürüst biri misiniz ve doğrucu davutluk yapar mısınız bir de sadece iş ev uykuyla hayat geçmez sana iyi gelen bir şeyler vardır mutlaka dertleşiriz yalnız hissetmeyin bu sorunlarınızla mücadele etmelisiniz sorunu tam olarak bulmamız gerek
Dürüst biryim eveg
Sizinle nasıl iletişim kurabilirim yanınızda olmak isterim zor zamanlarınız da yalnız hissetmezsiniz hem belki
Sizi takip ediyorum
İnsanlar maaleser dürüst aşırı doğrucu insanları ne kadar yanında istese de gerçekte rahatsızlık duyabiliyorlar bir de insanlara aşırı mesafeli misiniz insanlardan nefret eder misiniz insanlardan çabucak soğur musunuz iş hayatında okul hayatında olsun sizi neden dışladı insanlar fikriniz var mı merak ediyorum
İnsanlara guvenmedigim için bazen mesafeliyim bazen de tam tersi denegyi saglayamoyorum insanlardan çabuk soguyorum evet
İş hayatinda okul hayatında bilmem sanırım giyim kuşamimfan bakımsız duruyordum heralde makyaj çekici gorunmedigimdendir
İnsan yalnız kalırsa sosyal yaşamdan izole ederse kendini ister istemez alıngan kırılgan olur söylenenlere çabucak alınıp kırılabilir şuanda hiç arkadaşınız yok mu mesela dertleşmek isteyeceğiniz sizi dinleyecek koşulsuzca çıkarsızca birileri var mı
Siz beni takip etmediğiniz için mesaj atamıyorum sanırım
Ben sizi takip ettim istek gönderdim kabul etmeniz mi gerekiyor bu platformu bilmiyorum pek?
İnsanlara güven probleniz varsa ve çabucak soğuyorsanız bazı şeyleri tolere edip görmezden gelemiyorsanız yakınlık kuramayabilirsiniz bir de kimya meselesi herkesle dost arkadaş sevgili olamayabilirsiniz belki de kehanetinizi kendiniz gerçekleştiriyorsunuz insan negatif düşünürse negatif şeyleri çeker olumsuz düşünce başka bir olumsuzluğu doğurur
Negatif düşünüyorum misal yeni ortama girince burası da böyle olmaz umarım diyorum oluyor
Neden kendini ezdiriosunki dik dursana egerki sen magrur durursan coluk cocuk bile sana bisey soyleme. hakkini kendinde bulurr dik durr kimseye laf soyletme kendine canimm
Kendi işini yapmaya bak bir şekilde
İnsanlar öyle ya