Aguuuu bunlar çok tatlı laa! Bugün pek bir planım yok. Sabah erken saatlerde şirkete geldim. Arkadaşlarla kahvaltı ettik. Şimdi öyle takılıyorum KizlarSoruyor'da bir yandan GoPro bakıyorum. Akşam ise muhtemelen arkadaşlarla yemeğe çıkarız. Sonrasında ise çocukluk arkadaşımla kafede buluşacağım. Negatif enerji dolu birgün.
Hafta sonu olunca, tatil gününden istifade alışverişe çıktım. Aşırı kalabalıktı. Yunan, Bulgar vs. turistler alışveriş merkezlerini tıklım tıklım doldurmuşlar. Paraları bizden değerli! 🙄 Tatil gününde bile dinlenememek, sürekli koşturmak oldukça yorucuydu. Tek tesellim, en sevdiğim yemekle kendimi ödüllendirmek oldu. 😄
Ve kolay gelsin. 🤗
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Su an işteyım saat 16da cıkacagım normalde ama aıleme ısyerınde mesaı oldugunu gece 12de cıkacagımı söyleıdm. 4den gece 12ye kadar yenı tanıstıgım bır cocukla vakıt gecırecegım. telefonda konusyoruyz tanısyoruz ama sehır dısından gelecek ılk bulusma
Enteller genelde resimdi müzeydi ya da kendi ilgi alanları olan yerleri ziyaret ve keşif gibi aktivite uygular. Dediğiniz kişiler tarihçi ve belli ki keyfine düşkün insanlar.
Çevremde duyduğum kadarıyla balık tutmak bir bağımlılıktır. Genelde orta sınıf insanların bağımlılığı. :)
1 gün geçti ama yine de diyim elektro gitar caldım berbere gidecektim oraya gittim sonra az dışarda dolaştım eve geldim film flan izledim boş bir gündü yani baya