Evet beni özleyen hatta rahatsızlık verecek derecede takıntılı hır kaç kişi var. Ben engelliyorum, onlar yine yeniden geliyorlar. İstemediğin kişiler tarafından özlenmek ya da takıntı haline gelmek sıkıntılı ve yorucu... Onun dışında zaten sevdiğim insanlar ile görüşüyorum.
Bu ülkde kadınların bir erkeği özleyeciğini sanmıyorum ama PARAYI olabilir.. Erkeğe sevdiğini belli etmemek için yoğun çaba harcayan , küfreder gibi bakan ya da hiç yüzüne bile bakmayıp "adam" yerine koymayan (çünkü gerçek sosyal hayatta bir erkekle tanışmayı bilmediği yabani domuz gibi yaşadıkları için internetten önüne gelen tüm sapıklarla LIKE'laşıp zaten konuşuyorlar ve sanal mutluluk yaşıyor çoğu eziik) , sevip sevmediği belli olmayan , tanışmak için hiçbir çabası olmayan ama sonunda "GELSİN BENİ SEVSİN AŞK SEVGİ OLSUN" isteyen tuhaf anlaşılmaz bulmaca akılllı kadınlar dolu. Çoğunluk kendisi hiçbir çaba göstermeden "erkekler" köpektir ayağımıza gelir mantığında düşünen garip tuhaf kibirli eg0lu ukala abuksabuk insanlar.. Pizzayı bile sen sipariş ediyorsun öyle kapına geliyor fakat bu ülkedeki kadınlar kendi hiçbir çaba göstermeden ilgilenmeden , hoşlandığı sevdiği erkekler durup dururken gelecek sapık gibi üstüne atlayıp onu sevecke sanıyorlar? beyni yanmış mantık dışı düşünceler.. Bu yüzden çoğunluk hiçbir zaman mutlu olamıyor çünkü istedikleri sevdikleri pizzayı bile sipariş etmekten acizler. İletişim kurmayı bakmayı ilgilenmeyi karşısındaki erkeğe uzaktan elektrip verip etkilemeyi kendine çekmeyi bile bilmiyorlar yabani domuz çoğunluğu. Bu insanların birini özlediği hiç sanmıyorum ayrıca artık internet var bu ülkedeki kadınlar gerçek hayatta soğuk yabani davranıp bir erkekle tanışmaya hiçbir çaba göstermedikleri için telefonu açıp abuk sabuk fah*şlerin kendini sattığı programları kullanıp kolayca tüm sapıklarla yalancılarla konuşup tanışabliyorlar.. Hakettikleride bu bence. Özlemelerine gerek yok önce okullarda "insan" nasıl olunur ve sevmek nedir iletişim nasıl kurulur hayvan değil "insan" nasıl olunur onu öğrensinler! "insan" olmayı bilmeden karşısındaki erkeğe saygısı olmayan bu yabani domuzların üzgün erkekler bulması tanışması sevgiyi aşkı yaçaması pek mümkün değil
Annem bile özlüyor mu bilemem. O bile vefat etti... Keşke bir kadın da beni ozleseydi. Bazen bazı kadınlar görüyorum sanki nasıl desem ki? Allah'ım su avradim olsa da bir birlikte olsam kadınligini hissediyorsun. Bazen kadının erkeğe dokunması ilaç gibi bir şey geliyor. Kadın sanki can ya keşke bir kadin da beni ozleseydi
kıyıda köşede gizli saklı özlemimi çekecek insan hiç zahmet etmesin "Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre değeri kıymeti yok gözümde. Bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem…" Turgut Uyar
Var ama beni kabul etmiyor keza diğer kadınlar da kabul etmedi. Ozlesen ne olur ablam. Aman sende su mübarek gece hasret çektiren kadınlara lanet olsun. Acaba annem rahm3tlin de mi böyleydi.