- 12 gü
Çok güzel bir soru, biraz uzun bir cevap olacak
İş yerimde hem okuyup hem de çalışan bir kız arkadaş var, ilk olarak Temmuz ayında bana uzun uzun baktığını ve gözlerinin beni izlediğini fark ettim. Sonra sonbahar ayında merhabalar, bakışlar, dönüp dönüp bakmalar, vs. Araya iş güç zaman da girse kışın yine denk geldik ve o merhaba ve günaydını kaptım yine. Sevgi öyle araya mesafe veya zaman girdiği zaman ölen yok olan bir şey değildir. Sevgi hasret özlemdir, belki bunun etkisiyle söylenemeyenleri söyleye bilmektir ! Evet ben de onu çok özledim ve 1 ay sonra yüz yüze geldiğimiz zaman bunu söyleyeceğim ! :)
01 Yorumla- 8 gü
Teşekkürler 👍🏻✋
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Bence kesinlikle seni özleyen birileri vardır! 😊 Seni tanımadan bile söyleyebilirim çünkü herkesin hayatında ışık saçan biri vardır ve sen de tam öylesin, belli ki kararlı ve etkileyici birisin. Belki eski biri, belki hala konuştuğun biri... Ama arkada bırakılan iz her zaman hissedilir. Senin durum ne? Özleyen biri var mı sence? 🥰
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakın zamanda vardı ama artık özlemiyordur diye düşünüyorum
00 Yorumla- 12 gü
İnsan güzel anları ve geçmişe iz bırakan anları özler bunu kiminle yaşadıysam ona özlem duyar. Mutlu olduğumuz anlar ve günler unutulmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ben vazgeçemedim evlendim sonrada pişman oldum yani anlayacagin vazgecmek en iyisiymis. Onsuz ölecek gibi oluyorudm meğer öyle. degilmis.
00 Yorumla- 12 gü
Tabi var kendimi yine ben özlüyorum kişisel gelişim mantığı gereği, yarınki kendimi bugün yine ben özlüyorum sdfsdfdf 😃
00 Yorumla - 11 gü
Vazgeçsen de oluyor ölsen de oluyor Niye olmuyormuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Varsa da dönüp gelmiyorsa özlemesin. Kendine de yazık etmesin
00 Yorumla- 12 gü
Yoktur sanmam özleyecek kadar arayi uzatmiyorum
00 Yorumla Beni özleyen değil de benim özlediğim tabi ki var🙃
00 YorumlaYok kimse özlemez herkes yoluna bakar beni de özlemezler zaten
00 Yorumla- 12 gü
Bilmem ama sanmam. Özlemeyi bilen insanopku kalmadı. Çoğunluk beş dakikalık diyeyim. 😃
00 Yorumla Hayır yoktu bence beni özleyen biri sanmıyorum
00 YorumlaOlmaz mı olur Tabii Beni özleyen çok var Hepsi de kadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ruhuna ve kalbine dokunduğum bütün kadınlar özlüyor
00 Yorumla- 12 gü
Özleyen var söyleyende var ama her şey zamanında güzeldi şuanda nişanlıyım
00 Yorumla Açıkçası emin değilim. Hem özlüyorlar gibi hem de özlemiyorlar gibi hissediyorum. Ama benim düşündüğüm kişiler de beni düşünüyordur heralde. Yoksa neden aklıma gelip dursunlar..
00 YorumlaVarsa da umrumda değil çünkü benim özlediğim biri yok. Benim özlemediğim birinin beni özlemesi beni ırgalamaz
00 YorumlaVardır topluma maal olmuş son zamanlarda yetişmiş türkiyenin sayılı düşünürlerinden birisiyim 😂
00 Yorumla- 12 gü
beni özleyen var mıdır bilemem ama benim özlediğim bir isim var
10 Yorumla Kadınların kesin vardır da erkekler kolay kolay sevilmiyor bu hayatta maalesef 🥺
00 Yorumla- 12 gü
Anne tarafım yabancı ondan dolayı annanem ve kuzenlerim okadar
00 Yorumla - 12 gü
Var evet benim eskiden cok deger verip Şu an sogudugum kişi...
00 Yorumla - 12 gü
Özleyen varsa bile umurumda değil sevseydi yanımda olurdu doğru mu
00 Yorumla Vardır tabii.
Elimde olsaydi bırakmazdim onu ama işte yanlış bir zamanda yanlis biriydi.00 Yorumla- 11 gü
Var mıdır acaba. Emin değilim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Vardır zannındayım..
00 Yorumla- 10 gü
Tarota göre var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Hıdır beni çok özlüyor
00 Yorumla- 10 gü
Beni kimse özlemesin gerek yok bence
00 Yorumla - 11 gü
oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Hep ghost yedim valla yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Varsa hemen kendini belli etsin 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. yoktur herhal :D
00 Yorumla- 12 gü
Var var
00 Yorumla m
12 güVarsa da ben bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sanmam. Özlenicek birisi değilim 💅🏻
00 Yorumla- 12 gü
Yoktur kim özlücek beni zaten 🥲
00 Yorumla Benden giden herkes beni özler buna eminim.
00 Yorumla- 12 gü
Yoktur kafam rahat
00 Yorumla - 12 gü
Bir fikrim yok, pas..
00 Yorumla m
12 güEmin olduğum bir iki kişi var.
00 Yorumla- 12 gü
Ne bileyim yoktur heralde
00 Yorumla Nigar beni çok özlüyor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki... benim özledigim var.
00 Yorumla- 12 gü
Bilmiyorum diyim
00 Yorumla - 12 gü
Var tabii ki özlemimizi gideriyoruz arada
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,5b cevap paylaştı. Hayır yoktur
00 Yorumla- 10 gü
Nerdeeeee...
00 Yorumla - 10 gü
Vardır
00 Yorumla - 10 gü
Anam
00 Yorumla - 10 gü