İlluminati nedir? Batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluk olup modern illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükûmetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dinî inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni altüst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır.Kendini şeytana satmaAmerika'nın oyunları adlı tabloSizce?
Garip bir şekilde komplo teorileri çok tutarlı. Hani, gerçek mi değil mi bilemem ama insanın gerçek olduğuna inanması için her türlü şeyi sunuyorlar önüne 😂 Özellikle bunların bir oyunu vardı ya, o kartlardaki şeylerin tutarlı bir şekilde olması falan. Veya simpsonlardaki olayların gerçekleşmesi falan...
M, O,2500 Yılında amon tapınağına giren 6 Yahudi gizli öğretileri öğrenir ve Kudüs yakınında ki Sion dağında siyonist teşkilatı kurar.. yıllar içinde ekonomik ve askeri güç sahibi ülkelerde yeşerirler.. Idare merkezi Vatikan, kasası Isviçre ve diğer gucleron olduğu yer ABD ir.. Her dünyanın şeklini değiştiren tüm olayların planlayıcısı onlardır.
İpteki canbazdır. Canbaza bakçılar sizi ona baktırırken iddia edilen işleri yapar ve siz gerçek failler yerine hiç var olmayanı suçlarsınız, böylece onlar işlerini sürdürür siz canbazı suçlamaya devam edersiniz...
Dünyayı karıştıran gizli bir güç dernek ya da oluşum var o kesin ama adına ne dersin bilemem kendilerini gizlemek için böyle örgüt isimlerinide onlar atıyor olabilir gerçekte olabilir ama ne olursa olsun bir hayran kitleleri ve düşmanları var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kimden kopyala yapıştır yaptiysa o kiside bi sey bilmiyor. Uliminatini 1600 yillarinda Avrupa da cikti. Satanist falanda degil. Cok derin arastir. Ben sana anlatmaya kalksam sayfa yetmez. Sadece şimdi masonlarla işbirliği hatta onlarin elinde oldugunu bil yeterli.
Ona gene gram inanmıyorum. Onlari kimler yaziyor. 20 yil once bildigim emin oldugum seyler var. Birisinde bende karsilastim. Tam tersi paylasim yapılıyor. Bizim milletimiz okumaz ya interneti dogru buluyor. Tarih konusuydu dedigim. Taslarda o doneme ait yazilar var. O yaziyi internette tam tersini, menffaetlerine ne geliyorsa o sekilde anlatilmisti. İyi de tarihi bilen , araştıran onu gercek yazilarda görüyor. Mesela uliminati dedin. Uydurma örgüt degil. Ama 1600 yillarinda avrupada hristiyanlar tarafindan kurulan bir olusumdur. Aslinda ilk kurulus amaci o zaman, gizlice kendi mezheplerinin ibadetlerini yapma adina kuruldu. Mezhep savaslarinda hayatta kalmak icin kurulan bir olusumdu. Hatta sonra bir flim de onu anlattilar ama abartarak anlattilar. Masum bir mezhep ti. Sonra masonlar sahiplendi , falan sonra dunyaya hukmetmeye basladilar. Su an dunyaya hükmediyorlar. Hatta her yere isaretlerini birakiyorlar. Dolarda da var. Masterlar bos laf olsun diye paylaşım yapiyorlar. Ogrenmek istersen sana bi sey diyeyim. Arastir ne dedigimi anliycan dunya onlarin. Biz toz parçasıyız. Abd de beyaz sarayin onunde masonluğun en büyük ustadinin heykeli var. Bu kisi 1870 lerde yasadi. O kisinin mektupları var. Dunya da neler olacagina dair. İnteenetten de bulabilirsin. Cok sorunun ve uliminatinin gercekligini oradan daha iyi görürsün. İlk anlattigimida kiaplardan, zor bulursun. Kaynagi hatırlamıyorum bu bilgi 20 sene onceki bilgilerim. Ama uliminati ile ilgili flimler yaz. Bi flim vardi biraz abartiyordu. Ama hakli yanlari da coktu. Arastirmak istersen arastir.
Su masterleri kaldirsin bu site ne kadar cahil varsa master yapiyor. Sizin gibi cahiller yüzünden bos sorularınız yüzünden. Bu siteden tiksindim. Hic olmazsa kültürlü birini master yap be a. g. sitesi
@UDixon34 aynen dediğin gibi de bunlar okumaz , arastirmaz. Flim dedim abartiyor biraz ama cogu haklı dedim. cahile ne anlaticam. Gerzege diyorum isaret birakiyorlar abd dolarının bile ustunde var dedim gene anlatamıyorum cahil mastere ne anlaticam. Bulundugum sehirde bile 2 tane eseri var kültürlü biri olsa , misafir ederim gosteririm canli olarak. Ama bu mallar bi bok. Bilmez ukalalik yapar sadece a. g. bu masterlarin
@UDixon34 usta sordugu soru hakkında bilgisi yok ona kızıyorum. Madem derin konu hakkında soru sorucan araştır biraz dedigi lafa bak. Vikipedien kopyaladim. Ben inanmıyorum. İyide uliminati 1600 yilinda cikti. Dedigi tarih 1776 . O tarihte dunyayi hukmediyorlardi zaten. Bilmiyorsan sus adam sansinlar. Deliriyorum bu cahil itlere
O@rospuya diyorum ki. Bi bok bilmiyorsan beyaz sarayin karsisinda bi masonun heykeli var onu araştır o da yok. Niye kafa s#kiyon o zaman a. g o#rospusu
Gerçektir tabiki. Tüm dünyada canlıdır. Ayrıca birbirlerini kardeş olarak görün her konuda önlerini açarlar, birbirlerine çok ciddi derecede olağanüstü destek olurlar.
İllumemati'nin ya Agababalarınında ya Her üyesininde ya Amacının da ya Tek gözüne şap şap vurayım ya üçgen peyniri bir si k ime yaramayan bacım çocukları bulun beni anasına vuruşturduklarım