okulda sürekli tartıştığımız, zıtlaştığımız bir kız var geçen salı teneffüste kızın sınıfına girdim yine tartıştık ben arkamı dönünce beni arkam dönük ittirdi yere düştüm millet ooo falan diyince ayağa kalktım kızı sertçe ittirdim hafif geri gitti sonra kız bana yumruk attı o atınca ben de attım karşılıklı yumruklar attık sonra ayırdılar bu kızın yumruğunun biri benim gözümün tam altına geldiği için gözüm biraz morardı bütün kızın sınıfı ve bizim sınıf dayak yedi diyor bu dayak yemek mi Nası değiştiririm bu algıyı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. Vay mk bu nasıl olay la bildiğin kızla yumruk yumruğa kavga ettin bir de gözünü morartmış valla helal olsun kıza o algıyı yıkmaya çalışma kanka bırak kim ne diyorsa desin
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum ama
Soran+1 yılNe yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılo karıyı sen zor doversın
0158 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılbaksana senı hallac pamuguna cevırmıs agzın yuzun morarmıs hastane kapılarından soru soruyosun
Soran+1 yılBen de ona vurdum ama ne var yani şansa denk getirdi bir tane diye ben dayak yemiş mi oluyom
Cevap sahibi+1 yılkarı senı pert etmıs kardes pardon ama boyle
Cevap sahibi+1 yılo karıya yaklasma senı hergun dover valla
Soran+1 yılHadi ordan be bala göte gözüme vurdu
Cevap sahibi+1 yıloglum savunma yapmayı bılmıyonmu oyle saf saf yuzunu mu sergıledın karıya rezıl etmıs senı
Soran+1 yılYa ben yere düşünce gaza gelip vurmaya başladım heyecandan güzel vuramadım o arada kız direkt gözüme falan yumruklar attı yani kız yumruk atmayı biliyordu kabul ediyorum ama işte bu güçte olduğunu bilsem ben de daha dikkatli dövüşürdüm
Cevap sahibi+1 yılkardes kusura bakma ama rezıl olmussun ya :( bana senı yıne dovecek gıbı gelıyo kadın senden daha ıyı dovusuyor baksana sag gosterıp sol vuruyor
Soran+1 yılYine niye dövsün ki
Cevap sahibi+1 yılbaksana tum sınıf senın ıcın dayak yemıssın dıyor bu karının ozguvenını kaldıracak ve artık hergun gelıp sana bulasacak goreceksın. arkadaslarıda gaz verıyodur
Soran+1 yılNe yapmam lazım o zaman
Cevap sahibi+1 yılkac yasındsaın?
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılcıddı mısın ya
Soran+1 yılEvet niye
Cevap sahibi+1 yılben daha genc sanmıstım 15 felan
Cevap sahibi+1 yıldedıklerımı yaparsan belkı daha fazla dayak yemekten kurtulabılırsın
Soran+1 yılSitede yaş kuralı var lisedeyim işte … bu arada neymiş dediklerin
Cevap sahibi+1 yılkarıdan özür diliyceksin
Soran+1 yılNiye özür diliyim
Soran+1 yılBeni herkese rezil ettin diye mi
Cevap sahibi+1 yıldaha kötü dayak yememen için
Cevap sahibi+1 yıldürüst ol sen o karıyı kavgada dövebilecğine inanıyor musun
Soran+1 yılDayak falan yemem o bi şansızlıkları bir daha kavga çıkarsa onu döverim işime gelir
Soran+1 yılO bir şanssızlıktı *
Cevap sahibi+1 yılya dövemezsen çok kötü rezil olacaksın biliyorsun değil mi
Cevap sahibi+1 yılkarı ilk maçı kazanmış ve üstlik tüm sınıfta arkasında ona destek veriyor
Cevap sahibi+1 yılkavga çıksa herkes onun lehine tezahüret yapaak psikolojini bozacaklar yani
Soran+1 yılDürüst söylüyorum bilmiyorum kız o kavgayı kazandı kabul ediyorum ama ben kız diye kendime güveniyordum o kavgada ve o ilk itmeyi benim boş anımda yaptı bir anda saldırdı yani o yüzden bir daha ben onu dövebilirim
Cevap sahibi+1 yılgercekten yerle yeksan olan itibarını gerı kazanmak ıstıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılbunu geri kazanmanın bi tek yolu var
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılKarıyı gördüğün yerde sebep var yok döveceksin.
Cevap sahibi+1 yılyoksa okul bitene kadar rezil edecekler seni
Cevap sahibi+1 yılgelim ben dövim diycem de aynı sehırlerde oldugumuzu sanmıyoırun kı
Soran+1 yılEvet olabilir ben geçen hafta kavga salıydı kavgadan sonra öarşamba perşembe cuma okula gitmedim bugün gittim ama gördüm kızı
Soran+1 yılSen niye dövecen sen döversen sen dövmüş olursun ben değil
Cevap sahibi+1 yıliyi birine benzıyorsun sana yardım etmek ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılokula neden gıtmedın utandın dıye mı
Soran+1 yılEvet gözüm mor gördüler o gün ama yine de gidemedim
Soran+1 yılSence dövemez miyim bir daha
Cevap sahibi+1 yılözel okulda mısın?
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi göze alırsan belkı dövebilirsin ama karı bos degıl. Dovus egıtımı aldıgı bellı.
Soran+1 yılNeden bunu sordun
Cevap sahibi+1 yılGaliba doğru tahmin ettim değil mi?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılDogru soyluyorsun degıl mı?
Cevap sahibi+1 yılBunu bılmem yardımcı olabılır
Soran+1 yılEvet de sorumla ne alakası var yani nerden çıktı bu
Cevap sahibi+1 yılozel okula gıden karılar daha cesur oluyor arkalarıda daha saglam oluyor anasının gozu yanı anladın mı
Soran+1 yılEğitim aldığını sanmıyorum ama iri güçlü kız yani öyle şişko değil ama omuzları geniş kollar falan kalın hafif kilolu
Soran+1 yılPeki sence nerede hata yaptım kavgada
Soran+1 yılCevap versene? Sen bu işleri biliyorsun gibi
Cevap sahibi+1 yılkavga esnasında kalp atışlarında hızlanma oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılheyecanlandın mı yani ve etrafta kaç kişi vardı?
Soran+1 yılEtrafta bütün kızın sınıfı vardı kızla tartıştık bir anda arkamı döndüm döner dönmez yere kapaklandım kız ittiği için herkes oha falan dedi o yüzden heyecanlıydım
Cevap sahibi+1 yılanladım. bu kızla neden tartıstınız pekı?
Cevap sahibi+1 yılherseyı bılırsem daha ıyı bır yorum yapabılırım. amacım senı bu durumdan kurtarmak
Soran+1 yılYa kızla ilk okulun ilk haftası törende yer yüzünden tartıştık ben kaşar dedim bana küfür etti falan sonra bu kıza gıcık olduğun için kantinde önüne geçtim falan sonra bir daha ortak bir tanıdıkla aynı ortamda tartıştık en son sınıfında ben gelince bana laf soktu sen mi geldin falan diye ben de seni döverim canım kız falan dedim oda bana cevap verdi arkamı döndüm saldırdı sonra kavga çıktı
Cevap sahibi+1 yılsende az malın gözü değilsin desene.
Cevap sahibi+1 yılkarıya kaşar dediğin için gururu incinmiş. Bu karıyı dövmek çok zor. Gelecek kavgada diğer karılarla birlikte bile girişebilirler
Soran+1 yılYa ama çok utanıyorum okulda falan herkes bana gülüyor arkadaşlarım Bile
Cevap sahibi+1 yılkarı kötü dövmüş onlarada hak vermek gerek. Fazla görülmüş bi olay değil bu. Genelde derslerin iyi mi? Fazla kavgacı birine benzemiyosun
Soran+1 yılEh fena değil çok iyi değil ama, dövmüş diyorsun ama ben de ona vurdum onun ki şansa denk geldi
Cevap sahibi+1 yılsende ona vurmuşsun tamam ama gözün morarmış ve okulada gitmeye utanmışsın şimdi karılar bayram ediyodur
Cevap sahibi+1 yılseni bu durumdan nasıl kurtaracağız bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılçok zor bı duruma dusmusun
Soran+1 yılBir daha kavga etsem yarın
Cevap sahibi+1 yılkızın arkasından ailesinden falan çekiniyor musun? kardeşlerin var mı? sen karıyı döversen sonrasınıda hesp etmeliyiz
Soran+1 yılKardeşim yok kızın ailesini tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen kızın yüzünü morartırsan hem disipline hemde ailesine gidecektir. Ben karıyı dövebileceğini sanmıyorum ama diyelimki dövdün ve onun sana yaptığı gibi sende onun gözünü morattın. Babası bu duruma sence ne diyecek?
Cevap sahibi+1 yılbu arada bu durumu ailene nasıl anlattın inşallah karıdan dayak yedim dememişsindir
Soran+1 yılDöveleceğimi neden sanmıyorsun onu anlamadım bir analiz etsenw
Soran+1 yılYok onlara okulda kavga ettim dedim sadece
Cevap sahibi+1 yılkarı fena hırs yapmış testislerine tekme bile atabilir. fakat senin karıyı nakavt ettiğini düşünelim. babası ya da akrabaları peşine düşebilir. buna hazır mısın? eğer kabul ediyorsan sana karıyı nasıl döveceğini anlatacağım.
Soran+1 yılAnlat şimdi ben hırs yaptım
Cevap sahibi+1 yılbabası akrabaları? buna ne diyosun? adamlar peşine düşecek? kabul ediyor musun?
Soran+1 yılBi şey olmaz
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman anlatıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu karı tam olarak kac yasında
Soran+1 yıl17
Cevap sahibi+1 yılbu videoyu izledikten sonra bana geri dönüş yap diyeceklerim var
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılDalga mı geçiyon
Cevap sahibi+1 yılNe dalgası
Cevap sahibi+1 yılvideoda göruldugu gıbı karılar bazen delırıyo ama karsı gelmek mumkun
Cevap sahibi+1 yılsaatlerdır sana yardımcı olmaya calısıyorum
Soran+1 yılYarın gidip ağzını burnunu kırıcam o kızın
Cevap sahibi+1 yılbak dınle nasıl yapacacagını anlatıyorum sımdı. yarın okula gıttıgın zaman kısmeye aldırıs etmıeyeceksın. zaten karının gtu kalkmıs mutlaka senın okula gelmenı beklıyordur. mutlaka arkadasları dalga gececek senle.
Cevap sahibi+1 yılbu zamanlar bısey yapmıycaksın karıdan en ufak bı sozlu tacız geldıdınde tokat vurcaksın sadece tokat
Cevap sahibi+1 yılkarsılık gelırse elının tersıyle devam et ıyıce sersemlesın
Soran+1 yılKimseden tavsiyeye ihtiyacım yok o kızı eşek sudan gelene kadar dövebiliriö
Cevap sahibi+1 yıloglum saatlerdır konusuyoruz karsılıgı bu mu olacaktı
Cevap sahibi+1 yılben senın yerle yeksan olmus ıtıbarını kurtarmanın derdındeyım saatlerdır yaptıgın ayıp
Soran+1 yılBeni güçsüz görmen ağrıma gitti
Cevap sahibi+1 yılhem dayak yemıssın hemde doverım dıye hava atıyosun
Cevap sahibi+1 yılguzel kardesım ben senı gucsuz gormuyorum
Soran+1 yılDayak falan yemedim senin gibi millet de dayak yedin dedi kızla yumruklaştık ben de ona vurdum
Cevap sahibi+1 yılkardes ben degerlendırmeyı var olan konulara gore yapıyorum sen gucsuzsun demedım ben
Cevap sahibi+1 yıldayak yemedınse yuzun neden morardı pekı? bak karı okula gıtmıs sen gıdemesessın ustelık trıbunlerıde arkasına almıs butun okul onun senı dovdugunu dusunuyo. sen kazansan bıle dayak yedıgın algısını okula yerlestırmes karı.
Soran+1 yılŞanssızlık oldu diyorum sana
Cevap sahibi+1 yılhıc daha once kavga ettın mı? durust ol.
Soran+1 yılBi kere ettim eskiden ama bir kıza yenilemem
Cevap sahibi+1 yılsen ıyı bırısın kardes kavga ortamlarında buyumedıgın bellı bız sokaklardan geldık dıye bu ıslerı bılıyor olmamız normal
Cevap sahibi+1 yılsen kıza vurur vurmaz tesıstlerıne tekme atacak kazanmak ıcın herseyı yapacak
Soran+1 yılBu işleri bilsen dayak yemediğimi anlardın
Cevap sahibi+1 yılhangı ıslerı bılsem gozun morardı okula gıdemedım dıyosun ustelık butun okul boyle dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılben 17 yasında oldugum zaman mıllet okulda karabela dıye cagırıyodu benı
Cevap sahibi+1 yılbu ıslerı bendne ıyı kımse bılemez
Soran+1 yılO zaman ben neden dayak yedi sayıldım onu söyle
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün okula gitmediğin için dayak yedin algısını bizzat sen kendin yarattın.
Soran+1 yılBen dayak falan yemedim bana aniden saldırdı o yüzden yere düştüm ben ona 3,4 tane vurdum o da bana 4,5 tane vurdu şansa gözüme geldi o kadar
Cevap sahibi+1 yılyere dustugun icin dayak yedin sonucu cikmaz. ertesi gun okula gitmedigin icin dayak yemis sayildin. herkes karidan korktu okulada gelmiyo artik diye dusundu/
Soran+1 yılBugün gittim ama
Soran+1 yılBen o kızı çok rahat döverim
Cevap sahibi+1 yılolayin ertesi gun gitsen daha iyi olacakti. peki bugun arkadaslarin sana nasil davrani? herkes dayak yedigini falan soyledi degil mi? herkes emininki kotu tepki gostermistir. halbuki ertesi gun gitsen bu kadar fazla olmayabilirdi
Cevap sahibi+1 yılsen doverim diyosun insallah doversin ama yine dovemezsen bu rezilligi 50 sene kimse unutmaz diyim ben/ kiz ona saldiracagini dusunuyodur mutlaka/ onu rahat rahat dovmeni kabul etmeyecektir/
Soran+1 yılDalga geçti herkes
Soran+1 yılHemde biri Ece denen o kızın göz önünde
Cevap sahibi+1 yıliste gordunmu dalga gecmisler. ertesi gun gitsen bu kadar olmazdi eminim. ben sana guvenmiyor degilim. sana gucsuzsunde demiyorum ama dayak yedin algisini sen kendin yaratmissin gitmeyerek.
Cevap sahibi+1 yılseni doven ya da sana saldiran karinin adi ecemi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsen kariyi dovebilirim diyosun ve taktikte istemiyorsun ne diyim insallah doversin ama dikaktli ol kari bos degil
Soran+1 yılTaktik ver
Soran+1 yılİstyprım
Soran+1 yılTamam ama beni ezme
Cevap sahibi+1 yılya güzel kardesım benım amacım senı ezmek olsa neden saatlerdır konusalım kı ben bu dustugun duruma senden fazla sınırlendım vaki olsa gelip ben dövücem karıyı
Cevap sahibi+1 yılbu karıya ani bir tokat atmak en iyisi. burnu kırılmaz, kan akmaz, sersemler, en güvenli yol bu. zaten tokat atmak yumruktan inanki daha etkili. insanı sersemletiyor
Soran+1 yılTokattan sonra nasıl yapıyım
Cevap sahibi+1 yıltokatı yedıgınde karı mutlaka sersemleyecek karsılık verecek gıbı olursa elının tersı ıle dıger yanagına saplagı ındır
Cevap sahibi+1 yılaman dılıyecek halı kalacagını sanmıyorum yalnız testıslerı koruman gerek tekme atabılır. karının gozu donmus testıslere dıkkat et
Soran+1 yılYarın o kaşarı böcek gibi ezicem
Cevap sahibi+1 yılbanada haber ver söz mu
Cevap sahibi+1 yılbu arada sen bu karıdan eskıden hoslanıyordun dımı
Soran+1 yılYoo hoşlanmıyorum nereden çıktı
Cevap sahibi+1 yılbelkide karsılık vermeyince kaşar dediğini falan sandım
Cevap sahibi+1 yılsabah sabah mı doveceksın karıyı
Soran+1 yılGördüğün an
Cevap sahibi+1 yıltamam bana kesin haber vereceksin değil mi? bu iş nasıl sonuçlanacak cok mera kedıyorum
Soran+1 yılBen bunu koridorda gördüm direk yanına gittim Sen kimsin dedim tokat attım tokat atınca kız üstüme geldi burnuma kafa attı burnum kanamaya başladı öyle olunca ben de burnumu tutarken yere düşürdü beni sonra ben yerdeyken vurdu bana tokat, yumruk falan attı Sonra ayırdılar müdüre gittik velilerimizi çağırdılar falan ben de burnuma baktırdım bir şey yokmuş ama darp raporu da aldım o kızın benden çekeceği var
Cevap sahibi+1 yılciddi misin
Cevap sahibi+1 yılkarsilik vereeck demistim bak kafa atmis
Cevap sahibi+1 yılbu olayi senden baskalari gordu mu peki yine dayak yemissin diyecekler iste
Soran+1 yılGördü veliler okula geldi disipline gittik ikimizde ben darp raporu aldım
Cevap sahibi+1 yılyine dayak yemissin diyecekler ben sana kari saldiracak demistim darp raporu aldigin iyi olmamis simdi herkes dayak yedigin tescillendi diyecek
Soran+1 yılAldım raporu çünkü onu okuldan attıracam bitti o kız
Cevap sahibi+1 yılbu olaydan sonra arkadaslarin ne dedi peki seni dovmus kari dediler mi
Soran+1 yılKonuşmadım onlarla okula gitmedim daha
Cevap sahibi+1 yılgittiğin zaman yine dayak yedıgını soyleyecekler
Soran+1 yılBiliyorum barı kız okuldan atılırsa rahat ederim şimdi disipline gittik darp raporu da var
Cevap sahibi+1 yılkarının aılesıyle gorustun mu sen
Soran+1 yılAnnesi okula gelince gördüm sadece
Cevap sahibi+1 yılanasıda kızı gibi kaşarmıydı
Soran+1 yılBilmiyorum da ben okul değiştirecek sanırım
Soran+1 yılYani bütün okula rezil oldum kız okulu bıraksa bile benim adım çıkacak
Soran+1 yılÇok kötü oldu ya anlayacağın
Soran+1 yılBaşkan bu kızla tekrar kavga edicem bana bir taktik versene
+1 yılmaalesef öyle değiştiremezsin gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılYemişin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi