Gerçekten hani uzak durulması mı gerekiyor bu insanlardan, yanlış bir savunuş mu. siyasi bir bilgim yok o yüzden soruyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
selahattin demirtaş türkiyede gelmiş geçmiş en dürüst siyasetcilerden biridir bence o kadar videosunu izledim bir kere bile yalan söylediğine şahit olmadım ve hep acı gerçeklerden söz ediyor ayrıca hiçkimse onu parasıyla satın da alamıyor o yüzden hapiste
Selahattin'i savunmuşsun lakin pkk militianı olduğu dönemleri bilmiyorsun sanırsam
söyleyecek çok söz var da
https://youtu.be/z4x_zXZ9jAI
@eryyy sonuç?
Terörist başının heykelini dikemeden kodesi boyladi
ingilizlerde irlandalılara hindistandaki isyancılara terörist diyordu fransada cezayirde terörist dedi milyonlarca cezayirliyi öldürdü
Bu teröristle ne alakası var bu teröristler bizim 50 bin insanımızı şehit ettiler
@eryyy irlandalılar da çok fazla ingiliz askerini şehit etti amerikan bağımsızlık savaşında bir sürü ingiliz askeri şehit ettiler sömürgelerden kurtulan bütün devletler terörist mi şimdi o zaman bütün afrika da terörist
Amerika veya ingilizler bizi ilgilendirmez önce sorumu cevapla lafı çevirip durma bu herif terörist ve bunu savunanda terörist 50 bin insanımızı şehit ettiler haksız yere hapiste çürür İNŞAALLAH
@eryyy teröristin kim olup olmadığını 1 milyon insanı suçlu masum ayırt etmeden öldürenlerden mi öğreneceğim ben?
bu 1 milyona kadın çocuk bebekler de dahil!
kafası yıkanmış o belli teröre sempati duyuyor
#Hükümdar
o zaman sende doğu türkistan islam partisi adındaki terör örgütüne sempati duyuyorsun
@ÜstünZekalıBağyan misyonunu vizyonunu bilmediğim bir parti hakkında görüş belirtemem
hdpyi ne kadar biliyorsun?
@ÜstünZekalıBağyan çok iyi biliyorum merak etme
hayatında kaç kere gittin yanlarına ne kadar konuştun?
@ÜstünZekalıBağyan ben doğu güney doğu anadolunun her bölgesini her şehrini her köyünü ilmek ilmek dolaştım kendi gözlerimle gördüm hdp belediyeciliğini insanlardan dinledim hdp il örgütleri tarafından kaçırılıp dağa kaldırılan kızları kendilerini özgürlük savaşcıları diye adlandırıp gençleri pkk sempatizanı yaptıklarını uyuşturucu silah kaçakcılığı yaptıklarını parti adı altında daha bilimum şeyleri
Türk isen eğer azıcık onurun şerefin varsa askerlerimizi öldürenleri destekleyen o….. larından uzak durursun zaten keko ile sevgili olup evlenen Türk kızının zerre onuru yoktur
ingilizler de işgal ettikleri irlandalılar için öyle diyordu
Lan sektir git her yoruma atlamışsın başlarım kardeşliğine de sözde hümanist sevgi pıtırcıkları sizi sizin Türk düşmanı olduğunuzu biliyoruz bu yalanlarına kendine sakla Türk deyince ırkçı Kürt deyince özgürlük sizden ala faşist ırkçı yok tarihiniz olsa devletiniz olsa neyse diyeceğim kaybol şurdan
İşine gelince savaş gelmeyince barış hemen şimdi ulan insanda azıcık onur şeref olur be bir tane Kürtçe yazılı tabletiniz yok burası önceden Kürdistanmış Anadolu’nun kapılarını açmışlar bilmem ne 😁 dağdan gelip bağdakini kovmak ulan bu kadar yüzsüzlük olmaz insanın yüzü kızarır
sana göre bütün afrikalılar da terörist çünkü avrupalı sömürgeci askerleri şehit etmişler
3 bin yılı geçim GökTürkçe yazılı tabletler çıkıyor doğuda size ait bir taş parçası yok onu geçtim biz bu toprakları Romalıları hoplata hoplata aldık ulan burdaydınız madem bir beylik kursaydınız en azından köy kuraydınız oda yok bu da sizin bereriksizliğiniz işin özü devletsiz olacaksınız bu dünya var olduğu sürece bu kafa ile köyünüz bile olmaz kuzey Irak’ta elin yardımı ile anca özerk bölgeniz oldu yaşadığınız her ülke de bir sorun Amerika’nın şımarık veletleri Amerika yardım etmeyince ga. Vat Amerika diye ağlıyorsunuz YouTube de videosu da var
yani aynı ışid gibi durup dururken sırf toprak ve mal mülk kazanma hevesi için insan katletmeyi ve başkalarının karısını kızını zorla köle yapıp tecavüz etmeyi savunuyorsun öyle mi?
Afrikalılar ülkesinde ki düşmanları öldürüyor haklı olarak ulan bu ülke gerçekten geçmişte Kürdistan olup elinizden almış olsak tamam diyeceğim bu nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir aşağılık kompleksi
doğu türkistanda başörtülü bacılarımıza eziyet ediyolar demeyi biliyosun ama
Sen kalk terör örgütü kur sempatizanlık yap sonra barış kardeşlikten bahset geç o ayakları iğrenç duygu sömürünüzü de bak buraya yazıyorum elbet adam akıllı Türk biri bizi yönetecek siyasal islamcıların yüzünden bu kadar şımarıklık yapabildiniz Amerika da yapsaydınız burada yaptıklarınızın onda birini içinizden geçerlerdi
doğu türkistan islam partisi terör örgütüdür o bölgeden gelenleri türkiye geri gönderiyor şimdi ağlayabilirsin
Doğu Türkistan eskiden devletti ve Çin yönetmenine geçti ulan burası eskiden Kürdistan olsa biz işgal etsek tamam diyeceğim haklısınız resmen aşağılık kompleksi bu neyse elimi yoramayacağım artık yazarak insanlar gerçekten bu ezilmiş edebiyatınızdan bıktı bu insanları siz ırkçı hale getirdiniz göz göre göre terörü destekleyip millete ırkçı demeniz traji komik birde kardeşlikten dem vurmanız ulan bir çok zengin Kürt var düğünlerde milyonlarca lira takılıyor bir sürü Antalya’da otel sahibi var kaçakçılıktan gelen paralar PKK ya destek ne bekliyorsunuz çiçek mi verelim sana iyi günler ama bu devran dönecek yazın bunu bir kenara
Ağlayan sizsiniz ağlamakta haklısınız devletsiz olarak teröre karışına Doğu Türkistanlılara ne olursa olsun gerisi benim öz kardeşim ve bu iktidar elbet gidecek Türkleri almayıp Suriyelileri alan iktidar ile 2023 yılında elbet sandıkta cevabımızı vereceğiz en son kurtuluş savaşında bu mesajı 7 düvele verdik tarih ispatlı olarak elbet TÜRK oğlu Türk biri gelecek ama Yunan denize dökülürken içimize artık p. clerini bıraktı
doğu türkistan islam partisi terör örgütü değildir desen seni hapse atarlar bu ülkede
Lafı neden değiştiriyorsun klasik kaçma taktikleri düşmanın bile onurlusu merti gerekli ben teröriste terörist derim zaten lafı çeviren sevgi barış pıtırıcıkları sizsiniz teröriste terörist diyemeyip lafı oradan oraya getirip değiştiren sizsiniz ha Ermeni katliamı dersen İngiliz Rus devletlerinin gazına gelip çete olup halkımızı öldürmeye başlayan karşılık gelince de ağlayan Ermenilere atalarım çok iyi yapmış vicdanlı bile davranmış şahsen ben yok ederdim hele başka devletler ile bir olacaksın halkımı öldüreceksin sonra karşılık gelince katliam diye ağlayacaksın 😁 aşağılık psikolojisi ama kendi öldürdükleri Azerbaycan Türklerini görmezden geleceksin hahah işe bak katliam diye gezerler işte böyle ortalıkta bir taraflarına giren çıkmıyor yıllardır katliam diye ağlıyorlar
anca boş laf klavyeden
Hahahhaha kısa cevaplar ve klasik kaçma taktikleri tarihte yazılı bunlar Ermeniler bunun acısını dünya yok olana kadar çekecek ellerine sağlık Türk askeri sana da hayatta başarılar dileyeceğim ama biliyorum ki bir şey olmayacak iyi günler diyorum sadece
bikaç sene sonraki İstanbul depreminde görüşürüz o zaman da böyle gülebilecek misin bakalım
Yine biz kazanacağız boşuna ümitlenmeyin tarih tekerrür eder ha zarar görürüz ama bu sefer aynı hataları yapmayacağız ne demek istediğimi anlarsın iyi günler
Terörist sevicisi terörist değil midir?
6 milyon insanın allahuekber diye bağırarak kafasını kesmeyi savunuyorsun yani?
@ÜstünZekalıBağyan ne alaka?
dediğin oraya çıkıyor
@ÜstünZekalıBağyan yav he he
Adam Kürdistan kurulsun istiyor olabilir.
Pkk yi seven , destekleyen de pkk li teroristir.
bütün dünya ypgyi seviyor o ne olacak?
@ÜstünZekalıBağyan butun dunyayi s*keyim... Üstüne seni de koyayim.
işte islam ahlakı
@ÜstünZekalıBağyan ateistim bu arada 3 arkadaşım sehit oldu. Bir komsum sehit oldu. Senin savunacagin insanlari da, senin de ya a*miniza korum.
o zaman atatürkçü ahlak
farkeden bişey yok ikisi de aynı şey sayılır
@ÜstünZekalıBağyan sen Kürt pi*cisin belli. Senin gibi ne kadar terorist varsa , topragin altina sokucagiz bil. Kansiz pkk li it.
tabi tabi anca boş laf
@ÜstünZekalıBağyan Kürt p*ci icraatlarimizi zaten yapiyoruz siz akp ye dua edin. Yoksa sizin bir tane , dagda gezeniniz, buralarda atip tutaniniz kalmamisti. Yakindir ne kadar sen gibi terorist varsa hepsinin leslerini toprağa gomucez. O akp, hdp bile siz teroristleri koruyamaz.
havlama sesi geldi pencereden bakayım nerden geliyor ses
@ÜstünZekalıBağyan hukukculugunu simdi goreyim cimere atiyorum ss lerini aldim. Gorelim bakalim sadece havliyormuyuz. Pkk nin p*ci.
1. bu sitede naparsan yap seni bulamazlar çünkü merkezi amerikada yani hiçbir veriyi vermek zorunda değil. 2. verse bile hiçkimsenin bu sitede kimlik bilgileri yok yine bulamazlar. 3. bulsalar bile sen hapse girersin küfürlerin ortada. Benim ise yazdığım hiçbişey suç değil :D
@ÜstünZekalıBağyan ne kadar pkk li p*c varsa hepsinin inandigi butun degerleri, butun soylarini s*keyim. Bu da sucsa o sucun da a. g. se*refsiz pkk nin p*ci.
anca küfür edersin boş boş
@ÜstünZekalıBağyan Terorist kopek sen hala ne konuşuyon.
Teröristi öven de teröristtir. Uzak dur.
ypgyi bütün dünya övüyor bütün dünya da terörist mi o zaman haha :D
Evet. Ne kadar öven varsa hepsi terörist
hahahahha kafan güzelmiş :)
Siyasetten uzak dur daha iyi