Bu sıralar geleceğe odaklandım.
Mutluyum ya da mutsuzum diyemiyorum.
Mutluyum ya da mutsuzum diyemiyorum.
Ara ara başka şehirlere de gidip gezmek istiyorum tabi , ama kendi şehrimi sevdiğim insanlarla bir arada olduğum sürece çok seviyorum , onlar olmazsa hiç bir mekân benim için bir anlam ifade etmiyo☺️
Çok şükür yaşadığım sehirde yuvarlanıp gidiyorum iş ev arası varsa yoksa izin gününde gezmek no aşk no dırdır belkide başka şehirde olsam şimdiye belki hızlı yaşardım ya da evli olurdum bilemiyorum
Hayır iğreniyorum hatta... bu kadar zırcahil, bu kadar sığ bir şehir daha var mıdır bilmiyorum. kılık kıyafet hariç afganlıdan hiçbir farkları yok kafa yapısı düşünce olarak.
Aşk konusunda çok ciddi kayıplar veriyorum; ama aşk haricinde şehrimden çok memnunum. %85 memnun, %15 aşkta ve kısmen arkadaş ortamından memnun değilim.
Cevap
63Cevap
Yaşadığım şehirde mutlu olsam bile bazı insanlarından mutsuzum. Anadolu şehiri olsa bile hala geride kalmış bazıları. Yadırgamalar vs... İnsanları olduğu gibi kabullenmeyi maalesef öğrenemediler
Mutluyum ama insan arada bi kaçıp gelmek istiyor ama gelmek istiyor yani ilelebet gidemiyorsun. Gittiğin yerde burayı özlersin burdayken gitmek istersin.
ali r. a der ki ;"gecmis gecmistir birsey yapamazsiniz, gelecek gelmemistir birsey uapamazsiniz, siz suanki amellerinize ve islerinize bakin " demistir
Mutlu ya mutsuz olmam bana bağlı olan şey aslında yaşadığım yere değil. Duruma göre değişiyor. Mutlu olmamama hiç sebep yok.
Sevdiklerim olmasa 1 saniye düşünmem istanbulu terk ederim ama sevdiklerim için çilesine katlanıyorum
Yaşadığım şehirle alakam yok İstanbul bana göre değil doğup büyüdüğüm şehri sevmiyorum kalbim Ege’nin Körfez kasabalarında
eskiden hayir koyde yasamk istiyordum simdi tam tersi iyi ki bakude dogmusum burasi guzel yer hayallerime kavusacagim sehir burasi.
İyi güzel de çok kalabalık. Aşırı derecede kalabalık. Bütün Anadolu'yu buraya yığmışlar resmen. Özellikle Sivas.😂
Yani Ankarayı seviyorum. İstanbul ve İzmirlilere Ankarayı sevdirmek çok zor ama ilerleyen yaşlarımda egede bir sahil kasabasında yaşamak istiyorum
İstanbulu severim ama mutlu değilim zehirli geliyor bana artık şöyle sessiz doğaya yakın bir yerlere gitmek istiyorum sakarya gibi mesela
Mutlu değilim mecburiyetten, bir iki yıla değişme ihtimali var, bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek
Güzel yanları var ama denizi olsaydı ve keşke şu suriyeliler defolsun artık her yerde aşırı varlar
Değilim kahhpe Bizansta neyin mutluluğu kaçmak istiyorum bu adı şehirden
Ben mutluyum ama şehir mutlumu onu bende bilmiyorum
Yaşadığım şehirde mutluyum
insanlar burada 1 hafta tatil için 3-4 maaşını veriyor 😁
Yaşadığım şehirde mutlu değilim. Tahmini en fazla 5 sene içinde buradan ayrılırım.
Evet zaten o zaman da pek dışarıya çıkamıyordum evdeydim, yani yaşadığım yerde memnunum.
mutluyum. ama sıkılırım birkaç aya. bir yere bağlı kalamıyorum
Dunyanin en guzel yerinde yasiyorum tas eder allah adami aksine bisey dersem
Okuduğum şehirden de yaşadığım şehirden de memnun degilim
İstanbul yaşıyorum ama mecburen görev icabı ben İzmir'e aşık biriyim
Sevdiklerim var ama çok mutlu değilim şehrimi değiştireceğim yakında
İstanbul.. Çok güzel şehir fakat tadını zenginler çıkartıyor, bizler ceremesini çekiyoruz.
Şehiri boş ver ben normel de pek mutluluğu bilmem
Her seye rağmen buna şükür diyebilirim...
sayılır artık burada yapıcak çok şeyim kalmamış gibi hissediyorum :)
O zaman küçük bir şey bul ve onu gerçekleştirmeye bak. ☺
Bende öyle. Yapmak istediğim şeyler var o yüzden bulunduğum mekan çok onemli değil şu an
İstanbul'da mı? Bilemedim ki... Bir yandan ailemden uzak kaldığım için üzgünüm bir yandan da memleketteki kişisel hayatıma yönelik tehlikeleri atlattığım için mutluyum.
Şehirde sıkıntı yok da insanları sarmıyor İzmir iyiydi
Sevdiğim farklı bir şehirde olduğu için maalesef değilim
Okumak için Kırıkkaleye geldik yürüyünce yol bitiyor 😂
Ankara yı seviyorum. Kasvetli havasını özellikle..
Değilim bir an önce gitmwk istiyorum İstanbul bu arada
Manavgati seviyorum havaalanı yakın konumu iyi Antalya güzel yer.
Değilim ama iyi yönden bakmak gerekirse iş olanaklari daha fazla burada
Trabzonda insan ne kadar mutlu olabilir6ki zulüm olmasına bu şehrün insanları yeter
Ankara ve mutsuz um😞
Adana harika bir şehir mutluyum
Evet ben mutluyum, tasinmak istemem.
şükür yinede izmirdeyim.
çok şükür mutluyum sevdiklerim yanımda
Bursada yaşıyorum mutluyum kardeşim
Kesinlikle çok mutluyum
ben mutluysam sehir mutludur
İzmir'de daha mutluydum ben
Çooook Angara candır...
Mutluluk icindedir :)
Allah'a şükür çok iyiyim😊🌸🌸🌼🌼
Adana güzel adanam. Tabiki mutlu ve keyifli
Eh işte, daha mutlu olabileceğim şehirler var.
Guzel ama İstanbul'da yaşamayı daha çok isterdim
Hayir. Istanbuldan biktim artik
mutluyum ve mutlulugunu paylaşmayı seviyorum :)
Yaşamaya alıştığım Tek şehir olduğu için mutluyum
Evet başka yerde yaşayamam sanırım
Ne mutluyum nede mutsuzum
Sadece mutlu olmaya çalışıyorum😏
Ankara sevilmez mi la 😍
Ankara’da yaşıyorum ve evet..
Yaşadığım şehiri sevmiyorum
Gram mutlu değilim. Eksilerdeyim hatta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?