Arkadaslar İstanbul da yasamayı seviyor musunuz? Trafiği falan çok var ama bu çok sorun oluyor mu sonuçta metrobüs falan var ana bölgelerde ek olarak metro da var. Ayrıca tarihi manzarası olarak çok güzel bir şehir , iş imkanı da çok fazla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Önceden orada yaşanır mı derdim , şimdilerde sadece gezmek için mi gitmeli yoksa yaşanır mı diyorum. Daha önce gittim yine gitmeyi istiyorum
Ya düşünüyorum da senin düşünceni bilemem ama ben her gittiğimde rüyada gibi oluyorum böyle çok farklı geliyor bana nedense acaba orası benim için hayırlı da ondan mı böyle hissediyorum diyorum sjsj ama etkilenmemek elde değil o şehire , tek sıkıntı trafik ona da gülü seven dikinine katlanır diyorum
Bazı şeyleri başarmak için bsylere katlanmak gerekir galiba. Basimiza gelen bazı olaylarda olgunlastirir bizi gözümüzü açar, aklımızı başımıza getirir
Metrobüse metroya yakın evlerin kirası çok fazla. Stüdyo dairemden geçenlerde çıktım ve 1900 lira kira veriyordum. Sen düşün
Ben 3-4 arkadaş kalmayı düşünüyorum bir süreliğine duzgum semt ve düzgün bir evde bakalım
Tek kişi çok maliyetli olur İstanbul’da , belli bir parasal duruma ulaşılana kadar 2-3 kişili kalmak daha mantıklı gibi bence
Öyleyse baya iyi yerler bulursun iyi de geçinirsin. Ama maaşın 4000 den aşağı ise çok fazla ümitlenmeni istemem
Ben tek kişiyim ve zorlanmıyorum. Kişiye göre değişen bir durum
Valla avukat olacağım zamanla iyi olurum bence öyle düşünüyorum uğraşırsam insanlarla çok tanışıp girişken olursam iş gelir gibi hissediyorum. Aileden maddi durumumuz idare eder zaten iyi sayılır başlangıç yapabilirim yani
Umarım başarılı olursun. Olur da Bakırköy Adliyesine yolun düşerse hemen karşındayım uğrayabilirsin jcjsjdjs
Yani çalıştığım yer karşısında hemen
Çok sağ ol daha taşınmadım ama sjsj belki çok iyi olur belki normal olur herkes gibi tutunmaya çalışacağım İstanbul’a ve avukatlığa
Şaka yapıyorum ya. Ben denemeni isterim şahsen. Başarısız olsan bile en azından içinde kalmaz anladın mı
Evet dünyanın sonu olmaz , ama başarısız olsam bile yine de duracağım hep uğraşırım bakalım. Bir de ben şeyi seviyorum orada bir gördüğünü bir daha görmüyorsun. Ama bizim oralarda herkes birbirini tanıyor , dedikodu çok dönüyor. Yok şu evi almış o bu arabayı almış vs vs diye. Ama İstanbul da bu pek yok çünkü çok kalabalık
Semtine göre değişir kanka o. Elit kesimin olduğu yerde bu sıkıntıyı çekmezsin ama klasik mahalle kültürünün devam ettiği semtlerde eve giren çıkanı sayarlar ruhun duymaz
Valla ben İstanbul'da yaşıyorum. Seviyorum da burayı trafiği fazla olsa da insan katlanıyor. Mükemmel bir şehir.
Evet öyle ben rüyada gibi oluyorum her gittiğimde uzmanlığımı orada yapmak istiyorum , orada da kalmak istiyorum trafiği olsa bile metrobüs var metro var vs vs katlanılır
Evet ulaşım da raylı sistem zaten çok büyük nimet. Ne uzmanlığı yapacaksınız?
yaşıyorum, yurt dışına gitmediğim sürece yaşarım.
Avukatlık için ideal mi sence işini iyi bilirsen insanlara çok tanışıp girişken olursan vs?
hukuk alanında hiçbir ilde çalışılmaz. ben hukuk okuyordum bıraktım. ama sen ille de yapacaksan diğer illerden çok daha iyidir İstanbul 'da olmak.
Anlıyorum hayırlısı olsun hukuk piyasası zor gerçekten. Evet mesela Anadolu da bir yerde imkanlar çok kısıtlı Ve her ailenin avukat var şirket sahibinin belli bir avukatı var bazen İstanbul Anadolu’ya göre daha iyi olabiliyor sanırım bu yonden
evet. İstanbul 'da pasta çok büyük. diğer tüm illerin toplamından bile kat kat fazladır.
Evet çok avukat var ama böyle sunu ogrendım kayıtlı avukatlardan birçoğu avukat ama çalışmıyor yanı ruhsatını almış ama dava almıyor başka işlerle uğraşabiliyor , yani ondan da kalabalık görünüyor. Pasta çok büyük , hem uluslarası küçük - büyük işler hem yerel işler , çevre illerden de dava gelir kişi kendini çok kanıtlarsa
avukat sayısı ne kadar çok olursa olsun fazlasıyla iş var. başka ilden gelecek işe tenezzül etmezsin.
Aynen paran varsa harika yer
Mesela şöyle iyi bir ticaretle uğraşan kişi olsan esnaf olsan orta halli gitgide büyüme ihtimalin çok bence. Aynı şekilde doktor avukat mühendis gibi meslekler için de imkanı geniş büyümek için değil mi
Aynen öyle harika bir şehir bende yaşamak isterim orada
Yaşanır tabi dünyanın en güzel yeri
İş imkanı fazla fakat çalışan da çok fazla
Güzel şehir ama yaşanmaz
Ekonomik durumun iyi değilse zor
Yasiyom ama tavsiye etmem
Daha bugün trafikte 50 defa sövdüm
Para konuşur