Karaktersizmiş işte oda benimki gibi, o yakınındaysa evini değiştir gerekirse şehrini değiştir görme onu.. ya da hayatına yeni birini al belki ozaman daha mutlu olacaksın?
O senin daha çok yeniymiş daha 1ay olmuş benim üzerinden 2 sene geçti, Evet birini aldım ondan sonra hayatıma ama alışamadım ona ayrıldık,, Ama sen dene belki sen mutlu olacaksın seni seven biriyle ol
Hayal kırıklığı ahh çok iyi biliyorum işte seni anladığım için yol gösteriyorum boşluktayım diyorsunya o boşluğu doldur içkiyle kendine zarar veriyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir seye bagimli olmak 20 gun unutmak 40 gun surer 40 gun uzak kal krizlere girsen de asla dokunma birakirsin
24 saat duramıyorum
zorundasin 40 gun boyunca alkol sigara asla eline surmiceksin
Peki nasıl mutlu olacağım
bir insana ve maddelere bagimli olmak yerine yeteneklerini kesfedersen gec yaslanirsin
Saçlarıma aklar düştü yaşlandık zaten
Benim de nargile ve yemeğe günlük 100 lira gidiyor minimum
Yemeği giderden sayarsan ben öleyim
Minimum dedim zaten
Benim giderleri sayarsam 200 ü buluyor
Yarışma mi yapıyoruz kim daha çok harcıyor diye 😅
Ooo günlük 100 tlmi çok bence acil bırak içkiyi
Bırakmam zor ya
Neden zor derdin ne
Dert büyük içki bile avutmaz oldu
Maddi durumun iyi galiba günde100tl harcadığına göre
Yok iyi değil aylık 7 bin felan ama, sabit değil bazen 10 bin bazen 3 bin
Hani diyorsunuz ya bazen aylık 10 bin bazen üç bin o nasıl oluyor
Kendi işimi yapıyorum sabit çalışmıyorum bazen hiç iç olmuyor bazen 10 bini geçiyor
Anladım ozaman gelirin değişir evet.. Dert büyük içki bile avutmuyor diyorsunuz ya o derdi kesip atın
İçimden hiç bir zaman söküp atılmaz geliri arttırmaya uğraşıyorum ben de
Benimde öyle 6swnedir sevdiğim biri içimden atamıyorum diye diye hasta etmiştim kendimi sonra psikolojik tedavi gördüm şimdi iyiyim
Bende gittim psikoloğa zorla götürdüler doktor ilaç verdi hiç kullanmadım
Bende zorlamaların sonunda gittim ilaç bende kullanmadım bu arada
Doktor alkollü kullanma dedi ilacı ondan kullanmadım ve ne yapacağımı bilmiyorum içki içmeden uyku uyuyamıyorum
Ama doktoru dinlemen gerekirdi keşke kullansaydın ilaçları şimdi iyileşmiş olurdun,, içki içmeden uyuyamamak mı Allah yardımcınız olsun..
Sevdiğini içinden atabildin mi
Hayır atamadım herkese yalan söylüyorum
Ne derecedeydi ilişkiniz
Evlenmek üzereyken bıraktı
Benim 8 yıllık sevdiğim evlenmek üzereyken kocaya kaçtı şimdi 4 yaşında yeğenim onu soruyor sen düşün halimi
Karaktersizmiş işte oda benimki gibi, o yakınındaysa evini değiştir gerekirse şehrini değiştir görme onu.. ya da hayatına yeni birini al belki ozaman daha mutlu olacaksın?
Yakında değil görme şansım yok ama yeni oldu 1 ay oldu daha nasıl birisini alayım hayatıma sen birisini aldın mı hayatına
O senin daha çok yeniymiş daha 1ay olmuş benim üzerinden 2 sene geçti, Evet birini aldım ondan sonra hayatıma ama alışamadım ona ayrıldık,, Ama sen dene belki sen mutlu olacaksın seni seven biriyle ol
Beni seven mi nasıl güveneceğim beni sevdiğine
Herkes onun gibi olacak diye bişey yok, varsa etrafında sana uygun biri konuş derim konuşunca anlarsın zaten
Etrafımda kimse yok hiç kız arkadaşım yok
Kafamın uyuştupu gönlümce birisini bulmam zor zaten
Sen pisloğa tekrar git bence
İhtiyacım yok iyiyim arada geliyor işte böyle aklıma eşek sıpası hatırlattı
İyi ozaman
İyiyim ya kendimi de toparlarım boşluktayım şuanda içkiyi de ondan içiyorum vakit geçmiyor yoksa ve kolay kolay yıkılmam güçsüz biri
Değilim
Bak kendine gelmeye başladın bile böyle devam..
Kalp kırılması geçiyor ama hayal kırıklığı geçmiyor
Hayal kırıklığı ahh çok iyi biliyorum işte seni anladığım için yol gösteriyorum boşluktayım diyorsunya o boşluğu doldur içkiyle kendine zarar veriyorsun
Boşluğu doldurmak için birisini hayatıma mı alayım
Evet belki çok mutlu olup evlenirsiniz
Kim kabul eder böyle birisini
Kendine çeki düzen ver ozaman sonra gerisi gelir
Çeki düzen verecek bir şeyim yok bu hafta işe tekrar başladım dün traş da oldum bu gece de dışarı çıkacağım
İyi
Biraz içmek İyi gelir
Yurt dışında giderim belki mekan değiştirmek iyi gelir
Hala içmek diyorsun 😏
Aynen yurt dışına git dediğin gibi iyi gelir benim imkanım yok olsa bu şehri terkederdim
Bu gün yeterince içtim ama arkadaşa söz verdim içmesek olmaz
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
İstanbul neresi
İstanbul işte bu kadar yeterli bence
Her şey kolay da birisine güvenmek zor
Evet buna bende katılıyorum
Yaş da ilerliyor yuva kurmak da, gerekiyor
İçkiyi bırakamadım hala
ZAMAN LA..
Bakalım ya aldım şimdi içiyorum
Ney kapalı anlamadım