AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alkol bağımlılığı, profesyonel yardım ve destek gruplarıyla tedavi edilebilir. İlk adım, bir doktor veya terapistle konuşmaktır. Tedavi seçenekleri arasında ilaçlar, terapi ve destek grupları bulunur. Ayrıca, alkolü bırakmak isteyen birisi, alkol alımını azaltarak veya tamamen bırakarak kendi kendine de yardımcı olabilir. Ancak, alkol bağımlılığı ciddi bir durumdur ve profesyonel yardım almak, tedavinin başarılı olması için önemlidir.
Böyle konuşun canımı alın. Şekil yapan var karşıma çıkıp. Lafını koydu engel attı gitti aşağıdaki arkadaş.
Teşekkür ederim bu yorumunuz için
Rica ederim
Bence namaza başlayın. Tabii kılıyor olabilirsiniz onu bilemem ama namaz bütün kötülüklerden, günahlardan alıkoyar insanı. Profesyonel olarak da doktordan ya da alkol bırakma konusunda tecrübeli birinden destek alabilirsiniz
Ben önceden müezzinlik yapmış birisiyim 🤷♂️
peki şimdi? Ne değişti de alkole düştünüz
Ne değişmedi ki bir bilseniz
Çevreniz, bulunduğunuz ortam, karşılaştığınız insanlar hatta siz bile değişebilirsiniz. Ama ben bir insanın özünü kaybetmediğine inanıyorum. Eskiden müezzin olup bütün ili sesinizle uyandırırken gaflet uykusundan şimdi sizde o uykuya düşmüş olabilirsiniz. Ama bu size güç vermeli. "Eskisinden de daha güçlü olmam ve cenneti kazanmam için Allah'ın bana verdiği bir fırsat" olarak düşünebilirsiniz
Yok ama yok işte. Yapmadığım bir şey için o kadar çok iftiraya uğradım o kadar kötü yanlarını gördüm herkesin. Ben usandım ya artık ben bıktım. Herkese baş kaldırmaktan kendimi savunmaktan da bıktım. Yeter pes ediyorum ben öleyim kurtulayım bitsin uğraşamam kimseyle uğraşırsam katil olurum bu gidişle
Özünü kaybetmeği kısmına gelecek olursakta evet çok haklısınız. Kimse durduk yere kendisini değiştirmez
O halde Allah'a havale edin. Ne kendinizi, ne ruhunuzu yorun. Zira insanlar birbirine gelmek yerine insanı kendinden de uzaklaştırıyorlar. Hem dünya fani, ölüm ani. Zaman en kıymetli hazinemizken hak etmeyen insanlara heba etmeyin. Bence tövbe edip insanlardan uzaklaşıp kalbinizi ve ruhunuzu Allah'a açmanın tam zamanı. İnanın bana eskisinden daha canlı ve huzurlu hissedeceksiniz.
Bu yorumunuzu okurken bile alkol yudumlamam zoruma gitti çok. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Rabbim yardımcınız olsun. Bende ön yargıyla bakardım alkol tüketenlere sayenizde her insanın bir hikayesi olduğunu öğrendim. Rabbim yardımcınız olsun, nefsinizle olan mücadelenizi inşallah ruhunuz kazanır
İnşallah benim de artık bu konuda biraz kendime mani olma gerekiyor. Bırakamıyorum falan filan bunlar bahane. Bi kere bıraktım bayıldım. Şimdi de bayılmayım diye içiyorum zevk vermiyor artık içmek
Bakış açısı, düşünce yapısıyla da alakalı bir durum. Pozitif düşünür iradenize güvenirseniz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Hatta adak adayabilirsiniz, "eğer alkolsüz bir hafta geçirirsem bir çocuk sevindireceğim" gibi. Adak adadığımızda daha çabuk gerçekleşiyor dualarımız tabii siz daha iyi bilirsiniz. Bence umutsuzluğa kapılmayın, yapabilirim diyerek deneyin.
Verdiğin tavsiyeler gerçekten çok iyi çok güzel. Lakin işte demiştim ya size önceki yorumlarımda bazı belli başlı sorunlar var işte. Lanet olsun geldiğim güne diyorum başka bişey demiyorum
Sakın! Lanet de okumayın, beddua da etmeyin. Hadi ama! Bu kadar zor olmamalı, kalbinize ve ruhunuza hitap etseniz zaten çözülüp size yardım edecektir. Nedense bana pes etmenin yolunu yapıyorsunuz gibi geldi..
Ben sağlıklı değilim ya benim yapım bozuk. Boşverin ama o kadar yorum yazdınız ilgilendiniz bunun için çok teşekkür ederim. Sağlıklı mutlu günler dilerim
Allah'tan ümit kesilmez, yeter ki pes etmeyin. Tövbe edip değişmek için çabalayın. Allah karşılığını verir ve size inanılmaz kapılae açar. Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu. Rabbim yükünüzü hafifletsin, yardımcınız olsun
Amin 🤗🙏
Yok artık
Neye yok artık anlamadım
Epilepsi?
Epilepsi derken epilepsi değil.
Alkol yoksunluğu nöbeti diye geçiyor tıp da
😱😱😱
Bu arada seninle daha önce sohbet etmiştik 😂 çok tatlı bir insansınız
Sanane birader tatlıysa
Sen kimsin hayırdır
Sevgilisi kardeşim sana hayırdır
🤦🤦