Bu arada takipci sayisi cok yuksek degil. 13 bin falan. Tek tuk cevap vermisligi var, ama genel olarak hic kimseye cevap vermeyen kisi nasil biridir sizce?
Bu arada bazen kotu yorumlari siliyor.
Bu arada bazen kotu yorumlari siliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni ilgilendirmiyor kimse. İsterse versin isterse vermesin.
13 bin takipçisi olan biri fenomen değildir ayrıca tanımadığı birine niye cevap versin
Daha onceden daha cok takipcisi varmis. Ama simdi o yerden ciktigi icin su anda yalniz yoluna devam ediyor. Niye ki? Milyonlarca takipcisi olan kisilere hic rastlamadiniz mi, nasilda cevap veriyorlar insalara.
Kendini beğenmiş galiba
Bazen de kendini yerer gibi yapiyor, bu bir taktik olabikir mi. Yani duygu somurusu falan gibi.
kimse beni eleştiremez ancak kendim eleştiririm mantığı
Ne guzel bir saptama bu. Bence olan sey tam olarak bu. Birde soyle bir sey yapiyor. Mesela her kotu yorumu silmiyor ama birisi 'cok sacma' gibi bir sey yazarsa o zaman bir bakimissiniz ki yorum silinmis. Cok tuhaf ya. Bir de bu kisi hic cevap vermedigi halde yorum yapmaya devam edenler var ve takipci sayisi azalmiyor, yavas yavasta olsa yukseliyor. Seytan tuylu.
Cevap verseydiniz keske, dusuncenizi merak etmistim
mod liyakati iyi değil demekki. insanlar kaliteden anlamaz zaten ünlülere baksana
Mod liyakati iyi degil derken ne demek istediniz, tam anlayamadim?
modlar kafasına göre davranmamalı. kurallar çerçevesinde adil olmalı. kendisine karşı bi r yorum dahi olsa eleştiri sınırları içindeyse silmemeli
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Nesiniz siz psikolog falan mi? Her iki saptamanizda isabetliydi. Yani ben de gozlemledigim kadariyla siniri astiginda daha cok siliyor bu kisi yorumlari, ama bazen siniri asmasada yani tamamen kendi istegine bagli. Egoistlik bu olsa gerek. Guya surekli kitap okuyor ve din uzerine olan bir sayfasi var ama insanlarin kalbini kiriyor masum bir soruya cevap vermeyerek. Neyse herkesin kendi bilecegi is tabii ki.
psikoloji eğitimi almadım ama insanları tanımak ilgi alanım
Size ozelden bir sey sorabilir miyim?
olur
Tamam birazdan soracagim bir dakika
😅 usta 😅 kim bilir kaç kişi yazıyordur
Tamamda herkese cevap vermene gerek yok. Kitap ismi soruyorlar mesela. Bir seye vesile olmak icin cevap verebilirsin bence.
😅😅
Neyse demek ki bu kisiyi cok onemsemisim. Halbuki her sey ortada. Hic kimseye cevap vermeyen kisi tabii ki egoisttir.
O kadar işsizsinizki taktığınız şey komedi
Sizde o kadar issizsiniz ki bu sitede takiliyorsunuz
Ben yeni üye oldum ve boş günümü dolduruyorum. Senin gibi saçma şeylerin peşinde değilim
Yani pekte yararli bir seyle mesgul degilsiniz demek istedim. Yeni uye olmus olmakla bir ilgisi yok. Sorum sacma degil, bu sitedeki hangi soru bilim uzerine ki
Bilmem ne fenomeni nasıl kişilik vs cidden derdin bu mu
Evet su andaki derdim bu. Begenmediyseniz cevap vermezsiniz cokta uzatmaya gerek yok
Keyfimin kahyası mısın
Ukala
Egoist yani
Evet
Bazen kendini over gibi bazende yerer gibi davraniyor. Ama sanirim her ikisinde de yinede bir ukalalik var. Kendini yerdiginde sanki takipcilerinin gozunde yukselmek icin yaptigi dusunuyorum ve biliyor musunuz ise yariyor. Hic gelmedigi kadar cok yorum geliyor.