Eşimi anlayamıyorum bana kötü davranan adam neden bi anda iyi oldu?

eşim ile gecen hafta cok büyük kavga ettik bütün rezilliklermizi kendi ailesine kadar anlattı, evim ve arabam vardı evlenmeden once ve işten cıkmıstım, eşim de altınları satıp kendisine araba almak istedi lüks bi araba alıp borca girdi, benim arabamıda satıp iş arabası yapmak istedi, ve altında ki arabayı da bana verecegini soyledi, ben huzursuzlandım ve istemedim cünkü babası bize kendi parası oldugı halde 5 kurus vermemişti, hatt eşime borc para verdi araba alması için, annesi ise ben eşime istedikleri gibi davranmadıgım için sen dedi evliliğini ticari yapmıssın dedi, zaten bir bucuk senedir evliyiz, her tartısma boşanmaya gidiyo, herneyse, biz evleri ayırdık bi hafta sonra geri barıstık bu seferde robot süpürge istemişlerdi, ya ben arastırıp o kadar aldırdıgım robot süpürgeyi neden vereyim bir sekilde iyi davranarak ger cekildim ama sırf ailesine robot süpürgeyi verme düşüncesinden mi bilmiyorum eşim bana iyi davranıyor, vermemi istiyor heralde ya biz yine tartısıcaz belli ki hiç bir konu da anlasamıyoruz, ailesi için herseyini veriyo ama ailesi haset, kendisine ailesi hiç bir seyini vermiyor, bu bana tuhaf geliyor, ya napıcam ç, hep annem annem babaö babaö kardesim diyen bir adam var onumde sıkıntı kapıyorım ki daha 3 gün oldu barısalımız ben korkmakta haksız mıyım, bu adam bana neden iyi davranıyo kesinlikle bir cıkarı var bana yardım edin, cıkarı olmadıgında iyi davranmazdı.
Eşimi anlayamıyorum bana kötü davranan adam neden bi anda iyi oldu?