Eşimin hareketleri normal mi?

Merhaba arkadaşlar. Evleneli 4 ay oldu. Eşimin abisi boşanma aşamasında ona moral vermek için eşim haftada en az 1 kere yemeğe ya da kahvaltıya çağırıyor. Buraya geldiğinde yemekten sonra koltuğa yatıp telefonla oynuyor. Rahatsız olduğumu eşime defalarca kez söyledim bana sadece, biraz daha dişimizi sıkalım diyor. Şimdi de görümcem geldi üniversiteye hazırlık için 1 sene yanımızda kalıcak. (Kaynanamlar köyde yaşıyor). Yemekleri artık beraber yeriz diye aralarında konuşuyolar bizim evde yiyeceklermiş. Kaynanamda aynısını söylüyor. Eşimle bu konuyu da tartıştım. O da şöyle bir çözüm buldu: burada abime yemek yaparsın evine götürürüz o orada yer. Ya ben abisine bakmak zorunda mıyım? Geçen gün görümcemle abisinin evini temizlemeye gittik sadece mutfak dolapları kaldı dün görümcem silmeye gitti. Kaynanam soruyor eşime, Ayşe niye gitmedi diye. Dün akşam covid aşısı olduk bugün çok rahatsızım abisi bunu bilmesine rağmen bu akşam yine geldi. Sabah görümcem 9da kalkmış ben kalkana kadar beni beklemiş, eşim diyor ki yengeni neden kaldırmadın. Beni hizmetçi olarak falan mı görüyor bunlar (eşimde dahil)? Aralık gibi kaynanamlar gelicek uzun süre kalcaklar. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Evlendiğimden beri ne akrabaları bitti ne abisi ne kardeşi. Daha 4 aylık evliyim ağırlamadığım misafir kalmadı. Eltim beni çok uyardı eşimin ailesi konusunda ama onu dinlemedim, eşim benim yanımda olur diye. Ama hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı. Çok mutsuzum Allah rızası için akıl verin. Ne yapmam lazım. Şimdiden cevap verenlerden Allah razı olsun..
Eşimin hareketleri normal mi?