Güncellemeler
+1 yıl
Kendi ülkesindeki kadınlara saygısı olmayan lakap takan bir erkekten koca olmaz baba olmaz hayır gelmez. Yabancı erkekler bunlar gibi asla değil çünkü onlar kendini eğitmekle meşgul bizimkiler Ruslarla repörtaj yapıp fenomen olmakla
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesef Türk olmaktan üzgünüm erkek yapar kadın yapamaz bir yer. Hiç bir ülkede Rus Ukrayna kadın meşhur değil kadınları obje görürler Türk kadını hizmetçi. Ülkemizde Rus kadın meşhur nasıl bir yer burası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tamam ablacım artık yeter aynı soruyu 100 defa sorma.
100 defa sormadım daha sayı saymayı bilmiyorsunuz
Herkes aynı değil güzelim. Öfken kime bilmiyorum ama öfkene değecek biri değildir takma.
Türk erkeği aynı bi Rus yüz verse aldatır. Rus şu kadını döv dese döverler. Sosyal medyada Rus kadınları obje olarak gösteren erkekler fenomen oluyor. Hiç mi görmedim sosyal medya da Ukraynalı kadınla birlikte Türk kadınını aşağılıyorlar. Kendi ülkesindeki kadınlara lakap takan birinden hayır gelmez
Herkes aynı değil. Kaliteli insanlar sosyal medyada şaklabanlık yapmaz. Senin gördüğün 3-5 soytarı ülkemizi temsil edemez. Ruslar orspuluk peşinde buranın gereksizleri şerefsizlik... iki tarafta hiç ilgimi çekmiyor güzelim. Sadece kaliteli insanlara zaman ayır sosyal medyada bile. Diğerleri zaman ve psikoloji kaybı. bak seni öfkelendirmişler. bir tane öyle erkek yok çevremde akrabalarımda mesela. Herkes aynı değil bunu unutma
Yurt dışında yaşıyorum burdaki her Türk erkeği aynı. Yabancı kadınlarla her haltı yiyip Türkiye’de yaşayan genç Türk kadını ile evleniyorlar bakire ve hizmet etsin diye sonra yabancı kadınla aldatırlar çoçuk yaparlar
Bu arada Ruslar orp…. Onlara yüz veren Türk erkeği de pzv o dur. Tam birbirine layikler
sen çok haklısın seni ayakta alkışlıyorum bende öyle yapıcam
Yaşın doğru mu?
yok be 18 yaşındayım ben daha gencim ya
İyi Türk erkeğine artık haddini bildirmek lazım. Çevremdekileri anlatsam daha çok tiksinirsin onlardan neyse
hep onalar mı yapıcak birazda biz yapalım
ben türk biri evlenip parası yiyip yabanıc erkeler aldatıcam
nefret ediyorum şu türk erkeklerin kadınlardan anlamıyorlar
Yabancıyla neden evlenmiyorsunuz? Çevrende yok diye mi
çevremde yok olsa direk evlenirdim
Nerde yaşıyorsun? İstanbul'da çok yabancı kız varken erkekte vardır bulursun
Az iç biraz çorbaya dönmüş kafan..
İnsanın psikolojisi bozuyorlar bunlar
Bacım ne anlatiyon sen?
Sizi
Biz kim?
Erkekleri
Tanışıyoruz galiba?
Tanımama gerek yok hemcinslerine sor bunu
Yok yani madem beni anlatmışsın okadar emin konuştuğuna göre heralde tanışıyoruzdur?
Köleniz olmak istesem
Türk erkeğini köle olarak kullanmak lazım zaten
Beni yapar mısınız köleniz
Neden köle olmak istiyorsun
Sana itaat etmek hizmet etmek için sizde gerçek bir liderlik seziyorum güç his hissediyorum
Evli veya sevgilin yok değili mi?
Evli ya da sevgilim olsa ona köle köpek olurum
Olabilir miyim
Hayır
Neden ki
Bir an olumlu olarak düşünüyordunuz ne oldu
Uğraşamam
Siz mi uğraşacaksınız sanki ben eğitimli bir köleyim 🤣
Hiç bir kadına köle oldun mu? Çok saçma geliyor bana bir insan neden köle olmak isterdi bununla mı zevk alıyorsun
Yok özelden anlatırım isterseniz
Sende bir ışık sezmiştim neyse
Gizliden çık merak etim anlat
Köle istemiyorsunuz siz