Okuldan evden her şeyden bikmamak için ne yapmalıyım*?

Hiç sevgilim yok ( aynı çocuk tarafından 2 kez red edildim ) Ztn hiç olmadı , derslerden sıkıldım haftaya 2 tane quiz var ders kitabı istedim ailem okul başladığından beri istenilen kitabı alamadı ( Durumumuz var ama her ikisi de anne baba kendine çalışıyor ) Ark sevmiyorum samimi de gelmiyorlar bana... Ne kadar namaz kılsam olmayacak duaya amin demek istemiyorum , kapalı olmaktan bıktım ben 7.30 da otobüse biniyorum ben hep 6.00 da kalkıyorum sırf esarpım olmuş mu diye ve hine kendimi beyenmeyerek cikiyorum , annem kard yatakta yemek getirir ben dün bir tane erik istedim diye az kalsın dayak yiyecektim... Kard kulaklık istedi benim için 1 hafta beklettiler ben en son para alıp kendim aldım kard istedi 1 saat sonra kaliteli bir tane geldi.. aynı zmn da 3 yıl geçti hayla tel kartım yok kard hemen aldılar... Kendimi fazlalık gibi hissediyorum sorsan en sevdg çocuk benim annemin inanmıyorum Ztn ( madem öyle Allah rızası için kapanmadigim halde neden kard bile yapmadan beni hayla zorla kapatiyorsun...) babam ise küçük kard...
Okuldan evden her şeyden bikmamak için ne yapmalıyım*?