Neden insanlar hep kadını suçlar?

Yuvasını erkek yıkar ama kadına yuva yıkan derler aldatan erkek en suçlusudur. Hem aldatıyorlar hem utanmadan boşanmak istemiyorlar reziler.
Metres erkek yok ama

Bi video gördüm sevgilisi bi kızı süzdü göz kırptı kız bunu gördü sevgilisine değil o kızı parçalayacam dedi? Mal mı bu? Sevgilisini niye parçalamıyor?

Bi haber gördüm kadın kocasının sevgilisini dövmüş aptal mı bu kadın neden kocası olacak pzk boşamıyor dövmüyor?

sokak röportajı izledim adam yuvamı yıktı o kadın diyordu? Mal aptal çürük beyin ahla.. herif silah mı dayadı o kadın kafana aldat diye.

Her erkek aldatıyor ve bazıları da çoçuk yapıyor başkasından enayimiyim bir erkeğe sadık olayım kendimi kocama saklayayım
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler okumamış saf kadın isterler rahat aldata bilmek için genç ve temiz isterler çünkü kendileri pzk. Her evli erkeğin sevgilisi vardır bazılarında onlardan çoçoğu var bunu kadın yapsa ….. neler yaparlardı kendileri yapınca bekara kadın boşamak derler pişmanım hata yaptım boş ver derler utanmazlar
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük kızlara genç kızlara yürüyorlar reziler. Her Türk erkeği aldatır bunu anlayın Rus kölesi onlar onlardan koca olmaz
Neden insanlar hep kadını suçlar?