Uzun bir yazı olacak Lütfen Sabrı Olan Cevaplasın 😁
Benim 4 yıllık ilişkim vardı, son 2 yılı iki tarafın ailesi de biliyordu ve 2 yıldır annesine söylemesni bekliyordum. Artık zorladım son dönemde , o da annem ilk seni görsün önyargısı kırılsın dedi. Bende tamam dedim gittim tanıstık tüm ailesiyle. Benim hakkımda tek bir kötü yorumları yok. Sadece kızına dedigi tek şey olmaz demesi. Bu arada maddi yönüm de kötü değil. O da annesi olmaz gelmesinler deyince bana ben annemi bırakamam dedi , seninle gelemem dedi. Ve ilişkiyi böyle bitirdi. sonrasında hiç mesaj arama hiçbir şey olmadı. Sonra beni arayıp sen instagramdan kızları eklemişsin sana yazıklar olsun falan diyor bana. Sizce bana hesap sormaya hakkı var mı? Burada ben mi hatalıyım?
Benim 4 yıllık ilişkim vardı, son 2 yılı iki tarafın ailesi de biliyordu ve 2 yıldır annesine söylemesni bekliyordum. Artık zorladım son dönemde , o da annem ilk seni görsün önyargısı kırılsın dedi. Bende tamam dedim gittim tanıstık tüm ailesiyle. Benim hakkımda tek bir kötü yorumları yok. Sadece kızına dedigi tek şey olmaz demesi. Bu arada maddi yönüm de kötü değil. O da annesi olmaz gelmesinler deyince bana ben annemi bırakamam dedi , seninle gelemem dedi. Ve ilişkiyi böyle bitirdi. sonrasında hiç mesaj arama hiçbir şey olmadı. Sonra beni arayıp sen instagramdan kızları eklemişsin sana yazıklar olsun falan diyor bana. Sizce bana hesap sormaya hakkı var mı? Burada ben mi hatalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kadına göre değişir
Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi ya ajsjsjdkdkdkfkfkfk
Sende pat diye niye ekledin biraz ayrilik acısı yaşa
Ben sonuna kadar giderim üst seviyede, herşeyimi veririm.
O benle gelmiyorsa umrumda olmaz o saatten sonra.
Ben herşeyi yapmılım neden bir acı çekiyim
İlişkiye saygı olarak biraz beklemek lazım
Hayattaki tek gayen kadınlarla konuşmak tanışmak mi yalnız kalamiyor musun bir süre
Amaç tanısmak konusmak degil. Hiçbiriyle konuşmadım
Ki o saatten sonra yaptıgım onu ilgilendirmez
Sen istanbulun en iyi italyan restoranında yemek yedin mi?
Ya da sevdigin sanatçının konserini protokolden izledin mi?
Senin için başka bir ile taşıyan oldu mu işyerini
Evlilik teklifi aldın mı profesyonel çekimli?
Tüm özel günlerinde hediye alıp begenmeyip değiştirttin mi?
Hayallerinden vazgecti mi kimse senin için
Hala bitirmemis kafasında demek ki
Belki annesini ikna ederdi bu kadar çabuk kestirip atmana kızmış 4 sene onunla konuştun ama ailesi ile yeni tanıştın
2 yıl ikna etmesini bekledim
Bağını tam kesememis seninle
Valla ayranım dökülmesin hesabı olmaz yani
Evet
Durum anlattığın gibiyse sen haklısın
Anlatabildiklerim bu, daha neler yaptım.
Annesi neden olmaz demis?
Sebebi yok işte, bir bahanesi yok. Sacma olanda bu
Herseyin bir sebebi vardir bunu unutma. Sana söylemek istememisler
Bahane uyduracakları bir şey yok. Anlatabildim mi. Artık bir şey farketmez ayrıca
O zaman neden bu soru? Belki de egoist birisi oldugun icin seni istememis olabilirler bana öyle bir izlenim verdin. Kimse bos yere birini istemez sonucta.
Hakkımda kötü bir söylemleri olmamış. Egoist birisi olsaydım tek basıma gitmezdim tanısmaya ve beklemezdim o kadar. Ayrıca ben annesiyle evlenmiyorum. Madem öyleyim kendiside 4 yılını benimle geçirmezdi
Kizlar annesini dinler evde ne konusuldugunu bilemezsin sonucta
Bu doğru bir şey değil ama. Madem dinliyor o zaman niye 2-3 kere evden kaçmış. Ve niye beni 4 yıl oyalıyor. Yıllarca annesini sikayet ediyor bana
Yedekte tutmus olamaz mi? 2-3 kere evden kacan biriyle senin ne isin var ayrica?
Başkasına kaçmadı, dayısına kardesine falan gitti. Telefonunun herşeyini takip ediyordum. Bu olamaz
Kurtulmussun
Evet birnevi öyle
Karşına çıkanlar öyledir.
çaresizlikten
Okumadım özet geç
Okudum 🤣
Tamam sen haklısın