Sorum silinmez umarım... ÖHÖM ÖHÖM evvvet sayın arkadaşlar beklenen an geldi. Bi süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bana da hergün soruyorlar "doğru mu değili mi?". 'Değil' desem de inanmıyorlar, 'yok öyle bir şey' desem de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Eveeeeeeett hami- tövbe yarabbi, gidiyorum 😂😂 ee bensiz pêk çekilmez buralar biliyorum ama (nerden bu özgüven kızım hayırdır 😂) yapcak bi şey yok.
Neyse şaka bi yana hakkınızı helal edin lütfen. Önceliklerim dolayısıyla gitmek zorundayım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet (ha bu arada @udixon abeycim doğum günün tekrardan kutlu olsuuuuuuuun 🌺) (Dur bi soru kalıbıda yazayım da soru silinmesin 😅) hakkınızı helal ediyor musunuz? bir daha söyle... Bir daha... Bir dah-
Açıkçası konuşarak çok fazla istişare ve birtakım kişisel argüman alışverişi yaptık. Sanalda tanıdığım en iyi kişiliklerden birisin. Hayatının kalbin gibi geçmesini diliyorum güzel insan. Allah sana kalbin ne ise 1000 mislini yaşatsın. Şunu da bilirim ki cidden hayat bizi savurur tıpkı bir buğday ekini gibi rüzgarda savrulur dururuz ama yıkılmayız, sana da tek dileğim rüzgar ne kadar sert eserse essin yıkılmaman. Aynı anda o kadar çok şey yazmak isterim ki inan duygudurumum buna izin vermiyor iyi ki varsın. Hayatın bir otobüs yolculuğu gibi olduğunu; insanların aynı duraklardaki gibi bazılarının o otobüse binerek hayatına bir bölüm gireceğini bazılarının da duraklarda ineceğini hesaba kat, bundan mütevellit hatta sadece kendinin o duraklarda insen bile kendi hayatından inemeyeceğini unutma. İyi dileklerim seninledir, iyi ki varsın güzel insan... Bir parça üzdün (bir parçadan fazla 😁) ama hayatını güzelleştir kararlarının arkasında kal hep gülümse olur mu? Başarını da göster. Kendini aramayı sakın ihmal etme bilirsin ki bir gün o hazineye erişeceksin. Hoşça kal... ❤😊🙏
İnan uzunca yazmak isterdim ama vaktin değerli yapman gerekenleri yapmalısın. Hayatın gerçeklerine yeterince vakit ayırmalısın. Ayrıca burası şart değil illa aklın kalırsa ileride bakarsın ne var ne yok. Kendini ara gerisini salla gitsin... 😊🙈
Ben vedaları hiç ama hiç sevmiyorum 🥺🥺 yolun açık olsun inşallah Rabbimden dilerim ki hep yüzün güler ve çok çok mutlu olursun sevdiklerinle. Rabbım yolunda da hiç ayırmasın kardeşimmm🤲🏽🥺