Herkese iyi geceler. Ben cumartesi günü okuduğum şehire gidicem yolum 20 saat. Ve ailemden ayrılmak hiç istemiyorum. Bir haftadır ağlayıp duruyorum rüyalarıma kadar giriyor bu durum. Benim gibi olan var mı atlatabilen var mı :( aklıma kötü kötü senaryolar geliyor Allah korusun aileme bsy olsa dönemem okdr yolu. Otobüs fobim oluştu. Uçağa zaten binemiyorum. Bu durumu nasıl atlatabilirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
simdiki aklım olsaydı üzülürdüm
hiç üniversite okumamış iş adamlarının kurduğu şirketlerde ücretli köle olarak çalışmak için kendimizi yetiştiriyoruz :p
Kesinlikle öyle ama bir diploma olması şart işte napalim mecbur.
niye sart ya kim diyor onu :d disarida simit satan muhendisten daha cok kazaniyor askdljasklda
Bende şu ek tercihler gelsede síktir olup gitsem şu evden diye düşünüyorum 😂😂 sonra direk astsubaylık zorlicam iş falan zor zaten ülkede bulmak en iyisi böyle yapmak kafa dinlemek kslsks
Hiç öyle deme Allah için bende öyle diyordum evde psikolojim bozuluyordu ama gidemiyorsun işte şu an virüs artsın okul tekrar kapansın istiyorum ve 3. Sınıfım 😢
Yok yok kapanmasın la asker felan olacam daha dur bölüm gelirse zaten bitik ülkede önümü zor görüyorum karantina gelmesin işimiz gücümüz var alışırsın zamanla üzülme herşeye
Toz pembe bakma :( ailene yakın olan tercihler yap hep çok pişman olursun
Kanka öylede olsa asker olunca gene uzak olacam onlardan
Astsubay olursam o yüzden önden hazırlık olur banada yalnız yaşamak sen kadınsın sonuçta duyguların daha derin anlıyorum ama bende o az biraz 😅
Onu farkettim zaten sıfır duygu var sende shshshsh ben duygusallığın kolesiyim maalesef
Öyle biraz soğuk kanlıyım kank ama boş ver takma sen okulu bitir kanka işini gücü ele al annene babana gene uğrarsın buradayız kaçmıyoruz bir yere bir şey olmaz ksjjss
Ölüm kalım hastalık denen gerçekler de var ama ;( Allah korusun herşeyden ama uzak mesafa bidaha bana tobe. Ya ailemi yanıma alırım ya da otururum aynı şehirde
Bence en iyisi okyanusun ortasında olmak kafa dinlersin kanka. d
Senin relaxligindan istiyorum ya yaşın kaç aahshs
21 kanka 😅
Bendeeee demekki sorun yaşta değil kafada shhssh
Aynen 😅 birde sen dişi bir aslansın ve
Duyguların seni kontrol ediyor birazda bukadar olay ksksj
Erkekler de duygusal olabilir bence bukdr duygusuz olma reis 🙈
Bu durumu yaşamamak için oturduğum şehirde üniversite okudum 😢
Keşke bende öyle yapsaydım. Çok kötü bir durum ülkenin bir ucundan diğer ucuna gidiyorum :(
Üzülüyorum bende ya.. :/
Bende Cokkk :( 3. sinifim üstelik
Ya bu kadar abartma hayatını yaşıcaksın hem.
Zaten 3. Sınıfım ama 4-5 ay gidebildim sadece uzak mesafe olduğu için gitmek istemiyorum
Ya üzülme üniversite dönemi gibi var mı ya
3. Sınıfım üstelik. İlk 5 ay gittim sonra virüs falan iste ama alisamiyorum:(
Anladım his olarak uzaklaştın okuldan ama okula başladığın için düzeleceksin normale döner her şey
Hiç emin değilim okulda da kavgalı olduğum çok inssn var. Kişilik olarak herşeyi kafama takan üzülen stresten kendimi mahveden biriyim. O yüzden kendimi bitek evde güvende ve mutlu hissediyorum gidince sığınacak biyerim yok
Kavgalı olduğun kişiyi gözünde büyütme bu kadar sanki o yokmuş gibi davran görme duyma umursama.. Hayatın bütünü mücadele için de geçiyor zaten böyle ufak tefek şeylerin seni etkilemesine, yolundan alıkoymasına izin verme
İnşallah bir gün umursamayan rahat biri olurum;( ;)
Olurum değil bunun için zorla kendini duygularına yenilme
Açıktan oku
Açığa alamam okulu
Neden
Zaten 3. Sınıfım ne kaldıki mezuniyete.
Hadi yaa
Öyle :)
İyi
koşa koşa giderim
Okdr mi evden gitmek istiyorsun. Ama ne kadar psikolojin bozulsa da evde gitmek kolay değil 😢bende uzak olmak istiyordum ama pismanim
Bağlanmaya karşıyım. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya alış emin ol daha zevkli
ailenin yanına döneceksin zaten anın tadını çıkart
Kötü senaryolar kuruyorum. Psikolojik olarak hiç hazır değilim 21 yaşındayım ama uzak olmak zor bilmiyorum nasıl olucak
alışırsın düşünme bunları yaşın küçükte değilmiş
Bakalım artık elden bsy gelmiyor mecbur gidicem
git bakalım asla pişman olmayacaksın:)
Umarım öyle olur