+1 yılÖncelikle; Söylediklerime kulak verin.
Bu soru her forumda sorulmuştur ve tartışmaya kapalı bir şekilde cevabını veriyorum.
Bu konu hakkında yorumlar hiç samimi değildir. Boşanmak
isteyenler: "önemli olan sevgidir, dul biriyle mutluluk yakalanır" der.
İstemeyenler: "ikinci el muamelesi yapar"
Dul biriyle evlenmek İslamiyette hoşgörülen ancak özellikle Hristiyan ülkelerinde istenmeyen bir durumdur. (Filmlere dizilere aldanmayın) Hatta Japonya ve Kore gibi gıptayla bakılan din yok denilen ülkelerde bile neredeyse boşanmak ayıp, dulla evlenenin ailesi ise bu akdi istemez. NEDEN ACABA?
Öncelikle istisnalar hariç Dul bir kadınla şu yüzden evlenilmez: Neden dul olduğuna bakılır. (ayrıca "dul" eşi ölene denir "boşanana" değil)
Unutmayın! Ex yoksa Next olmaz.
Kadın eski eşinden kendi isteği için "soğudum- ısınamadım - sevemedim - bana göre değildi - anlaşamıyorduk - uyumsuzduk vs. sebeplerden ayrılmışsa (şiddet hariç) KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE FLÖRT DAHİ ETMEYİN hatta numarası varsa engelle.
Bakın sözlü veya fiziki şiddet olmadan veya ihanetsiz boşandıysa başınız yanar, hele ki sizi kendine aşık ettiyse ve her şey mükemmel hissediyorsanız bu sizi bekleyen felaketin en büyük habercisidir. Onunla inanıyorum ki çok güzel vakit geçireceksiniz, size cinsel hayatın deneyimlerin doruğuna eriştirip zirvenin baş döndüren hazzında kendinizi kaybettirecek hele de bekarsanız. Deneyim kimdeyse kontrol hep onda olacaktır. Cinsel haz ve doyum aylarca yapılan heyecanlı anlar sonucunda aşağı yöne bir ivme kazanacak ve siz yavaş yavaş sorumluluklarla birlikte gafletten uyanmaya kendinize gelmeye başlayacaksınız. Kadınlar çok iyi bir stratejisttir, zeki bir erkek 4 hamle senaryosu planlarken aptal bir kadın önceden planladığı 7-8 hamleyi uygulamaya koymuştur bile. Bakın RUH İKİZİ olsanız bile büyü bozulmuştur. Mutlaka ilk eşinden hangi sebeple ayrılırsa ayrılsın sizden de aynı sebepten ayrılacaktır tek şart onu sevdiğinizi anlaması ve bunu yapmak için her şeyi yapacaktır.
DİKKAT: Şunu iyi araştırın; "Ağlayanın malı kimseyi güldürmez". Arkasında gözü yaşlı bir insan bıraktıysa her ne olursa olsun onu bulun konuşun medenice eski eşinden akıl alın, bakın kadın eski eşi istemeden boşandıysa o kadından OLMAZ.(%100 TEĞİT) İsterse bakire olsun. Ah almış birinin günahına ortak olmayın pişman olursunuz. Aileler konusuna girmiyorum bile girsem temelli soğursunuz. Ayrıca sizinle eski eşinin arasında mutlaka başka erkekler de oldu. Psikolojik ve ruhsal bir kaçışa girecektir bir süre sonra. Şehir içi değil de şehir dışı aktiviteleri tercih edecektir anlarsınız zaten numarasını yakın zamanda değiştirdiyse. Kıskançlık ve aidiyet duygunuz yoksa bile bir süre sonra sizi rahatsız eder.
Eşi istediği için istemeden boşanan kadın ise ilkine oranla daha az sıkıntılıdır biraz pasiftir, diğerine göre aksine daha zor elde edilir. Sizinle evlenirse zorunluluk ve mecburiyetin üzerine aşk ve hayaller yazan bir baskılı tişört giydirir sen öyle görürsün.
Sizinle yataktayken aklı hep eski eşinde olacak, onunla yaşadığı pozisyonları sizinle yaşarken onu hayal edecek. (sevgililikle aynı değil).
Kısaca dul veya boşanmış bir kadınla evlenmek ne kadar iyi gösterilirse gösterilsin FELAKETE götürür. Hiç boşuna gaz vermeyin insanlara. Neymiş dulla evlenip mutlu olan birsürü insan varmış. Geçin abi o işleri o insanlar birbirinin limanına sığınmış ve fırtına geçince tekrar açılacaktır. Bakın bekaret değil mesele, şurada boşanıp 8 dakikalık operasyonla tekrar bakire oluyor herkes. Bakirelik değil mesele.
İsterse hayat kadınıyla evlen bu senin meselen ve hayatın;
-Onunla cinsel doyuma ulaştıktan sonra 3 yıl sonra da aynı aitliği hissedecek misin?
-Sex sırasında gözlerini kapattığında aklında "ne düşünüyor ne hissediyor acaba" sorularını durdurabilecek misin?
-Eski eşi hakkında bahsederken seviyorsan dayanabilecek misin?
-Bir gün eski eşiyle kıyaslanmayı yedirebilecek misin?
-Hiç mi tartışmanız olmayacak? Ailen haksız da olsan senin tarafında duracak? Annen "Kim bilir kaçıncısın oğlum sen" dediğinde yedirebilecek misin kendine?
-Seni sürekli eşi/sevgilisi gibi değiştirmek istemesine, onun alışkanlıklarını sende aramasına katlanabilecek misin?
-Kahvaltıyı hazırlarken bile eski eşi istediği gibi kahvaltıyı hazırlayacak. Eşinin sevdiği yemekleri sana da sevdirecek.
-Herşeyden önce KUSURSUZ BİRİ OLMAN ŞART eski eşinin yaptığı en ufak yanlışı sen yap kendini onunla aynı kefede bulursun, 1 seneye kalmaz sana da yol verir.
-Nikah masasında senin ilk heyecanınken onun ve ailesinin 2. heyecanı olacak, hatta görünmeye çalışıp bitse de gitsek diyecekler. Masada bastığı 2. ayak senin ayağın olacak. Attığı 2. imza sana olacak. Hiç bir zaman onun ilki değil hep 2. si olacaksın.
İKİNCİ İNSAN olmayı kabul ediyorsan DUL BİRİYLE EVLEN maalesef gaddarca bir yazı ama GERÇEKLER ACIDIR kızın bana sövün ama gerçeği kim değiştirebilir. Tecrübeyle sabitim.
Dul kadınlara gelirsek, her önüne gelenle eskisini umutucam diye flörtleşmeyin. Beyaz atlı prensiniz artık Üsküdarı geçti Dudullu terminalinden yolcu alıyor. Gerçekle yüzleşin.
-Eğitiminiz gücünüz ne olursa olsun, ne kadar zor olursanız olun erkekler için elde edildikten sonra kolay kadınsınız artık.
-Haklı da olsanız "zaten boşanmış vardı bunda bir şey" takmasanız da diyecekler.
LÜTFEN
EVLİLİĞİNİZİ ŞİDDET OLMADIĞI SÜRECE YIKMAYIN. SEVGİSİZLİK, UMUTSUZLUK VE MADDİ ŞEYLER SİZLERİN ELİNDE VE İMKANSIZ HİÇ BİRŞEY YOKTUR. İSTEYİN DÜZELİR her şey. HAYAT KIRMIZI ÇİZGİLERİNİZİN ÖTESİNDEDİR. SAKIN KIRMIZI ÇİZGİM VAR DEME, HAYATI RİNGE DEĞİL, FİLM SAHNESİNE DÖNÜŞTÜRÜN.150 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl1- bir kadın ilkini asla unutmaz. yani unutmaz derken cinsel anlamda.
itiraf et sana ilk sahip olanı hiç unuttun mu?
ama dul bir kadınla evlenmenin çok avantajları olduğunu düşünüyorum. tabi çocuğu yoksa senin gibi. mesala kocasına genç bir kızdan daha fazla sahip çıkar ve kadınlık yapar. kocasını daha iyi anlar. yeri gelince susmasını bilir haklı olduğu halde. nerde ne yapması gerektiğini önceden biliyordur. tabi kimisi olgunlaşmamışsa onlar hariç. yoksa dul kadında en az genç bir kız kadar namusludur. dulluk kesinlikle namus ölçüsü değildir bunu bir doğulu olarak söylüyorum. eğer böyle gören varsa gafildir ahmaktır.
tabi erkeğin aileside dul bir kadınla evlenmesini istemez çocuğunun çoğunlukla. tabi adamda dulsa problem yoktur. hem ben bir dul kadın için dul olmayan bir erkekle evlenmenin kadın açısından daha zorlu bir evlilik olacağını düşünüyorum. iki tarafta dul olursa daha oldun bir birliktelik olmaz mı?
cevabım biraz devrik oldu kusura bakmayın.56 Yorumla
Soran+1 yılBen bekar biriyle evlenmek istiyorum
- +1 yıl
yani aşık olduğun kişi bekar mı? yoksa evlenirsen bekarmı olsun diyorsun?
Soran+1 yılevlenirsem bekar istiyorum
- +1 yıl
peki sen neden dul erkek istemiyorsun?
- +1 yıl
Ilk evlilikte herkes dogru duzgun yasamiyor iliskiyi. Fazla cinsellik ve sevgi olmayan iliskim oldu. Nerdeyse hic evlenmedigim gibi evlilik yasadim. Hep cinsel agrili iliskim oldu on sevisme olmadan cinsel iliskiye giriyordum. Yani hazirlamadan iliskiye giriyordu ve agri yapiyordu Ve pismanim iki cocuk yaptigima eski kocamla
- +1 yıl
+1 yıldul bir bayanla evlenmek çok isterim. hatta istedim nasip olmadı. ben çok istedim ailemin baskısına dayanamadım ayrılmak zorunda kaldım. tek neden vardı ailem için çocuğu vardı kandisinin.
ama hala özlüyorum. çok iyi bir bayandı11 Yorumla- +1 yıl
boşanmak hata değil. bir çok nedeni olabilir ayrılığın. bayanda da şun ve ya neden aranmamalı. boşanan bayanın eşinin de sorumsuzluğu ilgisizliği ve aile içinde olan düzeni erkeğin yapması zorunlu olan görevleri yerine getirmemesi de ayrılık nedenidir.
+1 yılben isterim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
dul bır adamla neden evlenmıyorsa kadınlar sebepler tamamen aynı, yok aılem ne der.. yok sen yasamıssın herseyı ben ılk kocamla beraber yasamak ısterım, eski karın cocukların bla bla bla...
010 Yorumla
Soran+1 yılEtrafimda dul adamla evlenen yüzlerce genc kiz var hersey paraya bakar hersey. Bendede para var gelsin genc bir oglan
Soran+1 yılAntalya
Soran+1 yılSende dulsun galiba, zenginsen ister bütün genç kızlarda. Sen dul olup bakire kızla evlenince çok garip olmaz mı sence?
Soran+1 yılHayır yanlış anladın o kız muhtemelen bakire olucak ve senin vicdanın rahat olacak mı
Soran+1 yılhayır ben bekar biriyle evlenirim ama zina yapmış olabilir eştleniriz. Fakat siz defalarca kez yaptınız ve hiç yapmamışla evlenceksiniz eşit değilsiniz
Evlenmem cunku benım gıbı bekar bırını ısterım ama ask bu neyı nasıl yaptıracagı belli olmaz belkide dul bir bayana asık olurum onu alırım Allahın işi işte..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDul bayanla neden evlenilmesin ki evlenilir şimdiki kızların çoğunluğu dul olmuyormu evlenmeden sevgilimle birlikte oldum soruları hergün bir kaç kez cıkıyo onlar evlenebiliyorsa neden sen evlenmeyesin ki. Sadece karşına doğru kişinin cıkmasını beklemelisin belki çok yakınında belkide çok uzağındadır bu kişi
10 Yorumla
+1 yılbana göre bekar bekarla
dul dulla evlenmeli çünkü evlilik ileride başa kalkılır
erkek kadına seni bu halinle kendime karı yaptım dediğinde kadının diyecek sözü kalmaz11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip bakire mi kalayım anlamadım?
+1 yılBenim için insan olması yeterlidir. Eşi erken yaşta ölüp dul kalmış olabilir veya yanlış bir evlilik yapmış olabilir. Çocuğu yoksa düşünebilirim. Çocuk meselesinde de kendim de çocuk istemediğim içindir yanlış anlaşılmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin fikri değişir ama yanlış bir düşünce dul bir bayanla evlenilmez meselesi. Bizim millette eğer bulmaya evlenip boşanmış sa açık kapidir önüne gelenle birlikte olur algısı var ama çok yanlış bir dusuncedir. Bizim insanlarımız in kafayı değiştirmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılBence daha mantıklı , neden dersen az da olsa bir evlilik tecrübesi yaşamış bir insan. Aynı karakterlere sahip iki insan çıksa karşıma biri dul biri hiç evlenmemiş olsa dul olanı seçerdim benim görüşüm bu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çoğu erkek bu konuda maalesef tutucudur. Aşk varsa medeni durum önemsizdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenirim muhtemelen. Çocuk olmazsa iyi olurdu. Çocuk olacaksa da 1-2 yaşından küçük olmalı. Ve de benimle evlenecekse çıkar amaçlı evlenmemeli. Yani ben evleneceksem işi gücü olan biriyle evlenirim. Diğer türlü sana yamamaya çalışırlar.
10 YorumlaEn büyük kriterimdir önceden biriyle birşey yaşamış bayanla asla evlenmem
10 Yorumlabilmem zor ama olabilir de... sen neden bekar birini istiyorsun ki
07 Yorumla
Soran+1 yılDul erkekler eşlerinden çok fazla şeyler istiyorlar ilk eşiyle kıyaslama yapıyorlar
Soran+1 yılHayır kadınlar kıyaslama yapmaz ben asla yapmam ama erkekler yüzüne söylüyor çok iğrenç.
eğer eski eşinden nefret ediyorsa asla kıyas yapmaz- +1 yıl
yanlış... kocan seni severken bir başkasıyla yatabilir hatta onu öbür gün görmek bile istemeyebilir ama kadınlar bağlandı mı ondan korkarım işte.. kendisini aldatmış, terketmiş, hakaret etmiş hatta dövmüş adamları bile düzgün insanlara tercih ettiklerini gördüm ben hem bu sitede hem gerçek hayatta
Soran+1 yılduygu yok diye seks özgürlüğü mü var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirdeki genc kizlarla eblenmek yerine 26-35 yas arasi bir dulla evlenirim en azindan kafam rahat olur guven sirunum olmaz kiz acaba yalan mi siyledi gibi guvensixlik olmaz. gecmiste naptigini az cok bilmis olurum dulla evlenirsem
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe aslinda sekste yapssk yapmasakta dulu birakmam durduk yere evlenirim
Sen hiç başkasının kullandığı elbiseyi giymek istermisin?
12 Yorumla
Soran+1 yılben eşya değilim!
Bu sitede bu soruya sağlıklı bir cevap bulamazsın ablacım dişi köpek versen evlenicek adam bile çıkar burada dul kadın bunlar için lükse girer :D
20 Yorumla
+1 yıldul bır bayanla evlınır evlenızlmez dıye bır kaygı yok ama
cocuk oldumu sakat14 Yorumla
Soran+1 yılçocuğum yok
- +1 yıl
belki dogru ınsanı bulamamsınıdır
Soran+1 yılBoşandım sonraki tanıştığım her adamın tek amacı sevişmekti :(
- +1 yıl
açık ve net konusucam
dul kadınlara bızım ulkede farklı gozle bakıyorlar bu bızım toplumumuz gerı kafalı oldugunun kanıtıdr
halbu kı benim annem de dul
bence siz sabır edın ve dogru ınsanı bekleyın :)
Bence evlenilebilir. Dul falan falan olayı sadece Türkiye de var kişilik önemli dürüstlüğü önemli
00 Yorumla
+1 yılAşık olduktan sonra dul değil 80 yaşında bile olsa evlenirim... Aşk önemlidir benim için... Hissetmek önemli
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirim, dul bekar ayırmam. Seversem neden olmasın.
Ama toplumumuzda çoğu zaman dullara seks makinesi olarak bakarlar ^^00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni fiyatta iki araba olsa sifirinimi alirsin yoksa ikinci elini mi
04 Yorumla
Soran+1 yılben eşya mıyım
Cevap sahibi+1 yılBuradan bunu mu cikardin? Bu sadece ornekti
Soran+1 yıliğrenç örnekler
Cevap sahibi+1 yılPeki sen neden dul erkek istemiyorsun
bayandan bayana değişir bence, bazılarıyla evlenirim fakat bazılarıyla hayır..
00 Yorumlaişin içine duygu girerse herkes her şeyi yapa bilir
00 YorumlaNiye istemiyim ki ahlaki duzgun olsun yeter. Her insanin basjndan bieeyler gec3r
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhatuna göre değişir. niye evlenilmesin. tüm dullar dul bekar değil evlenende çok vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek istenilir tabiki dulda olsa bakirede olsa gerçekten sevdiysem evlenirim şahsen
00 YorumlaVallaha bende dulbir erkeyim 25yasindayim qma kimse yo
00 Yorumla
+1 yılhemşo neden evlenilmesin... dulda bir insan... gönüller bir olduktan sonra samanlık saray olur
00 YorumlaNeden olmasın, kısmet işi bu ne yapacağı belli olmaz. ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski sevgilim şu an dul aklımdan geçmiyor değil ama yemezz yaa yok bana göre değil !
00 YorumlaYüksek ihtimalle başkalarıylada yapmiştır
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmek istedim ama olmadi
01 Yorumla- +1 yıl
Nedenn
görmüş, geçirmiş, hevesini almış o yüzden.
10 YorumlaBoşanma sonrası kaç ta birlikteliğin oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 erkek arkadaşım oldu
Soran+1 yıl1 buçuk yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman evlendin de boşandın hemen
15 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındayım ben üye olurken kafam iyiydi sanırım
Cevap sahibi+1 yılHmmm çocuk yoksa evlenirsin çok rahat korkma
Soran+1 yılÇocuk yok evet
Cevap sahibi+1 yılDedim ya evlenirsin o zaman
Dulları ayrı sınıflandırma tamamen cahilliktir
20 Yorumla
+1 yılKim diyor dul bir bayanla evlenilmez diye?
20 Yorumlabiz istedik, çok zor işler yaşayan bilir...
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gbii zor
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği daha önce yürütemimizse bu bir neden.
00 Yorumla Seviyorsam umrumda olmaz...
10 Yorumlasevdikten sonra nede olmasın ya...
10 Yorumla
+1 yılerkekler evledir bütün sebeb aile
00 YorumlaIkinci el telfonumu alirsin yoksa sifir olanimi?
02 Yorumla
+1 yılEvlenilir neden evlenilmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenirim, evlenelim mi?
011 Yorumla
SoranSevişmek için diyorsunuz bunları
Cevap sahibi+1 yılYok, aseksüelim ben
Soran+1 yılhayır evlenme vaatleriniz sadece seks amaçlı
Cevap sahibi+1 yılNeden seks için evlenilsin ki? bence saçma
Soran+1 yılAnlamıyorsun sanırım sen bana evlenelim diyeceksin biz sevgili olucaz sen sevişmk isteyeceksin. Sevişicez sonra beni terkedeceksin
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi ben aseksüelim, sen de beni anlamadım, cevapta evlenelim mi diye sorunca evlenmeyi düşündüğümü mü sandın? kim ister beni ya?
Soran+1 yılbence değilsin
Cevap sahibi+1 yılneden? neyim o zaman?
Cevap sahibi+1 yılKimseye istek duymuyan @Deidaraz
Ben evlendim ama huzur olmuyor cok
00 Yorumla
+1 yılistiyorum neden istemiyorum ki
00 YorumlaSevgi olsun daglari yikarim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçuval olmuşturda ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocugu yoksa sorun olmaz veya da bır cocuklu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılNiye istemeyeyim ki
00 Yorumla Bana farketmez :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben isterdim
00 YorumlaÇünkü dul :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldulla dul evlensin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri