• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Dul bir bayanla neden evlenmek istemezsiniz erkekler?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MustafaKemalİzmir
    MustafaKemalİzmir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Öncelikle; Söylediklerime kulak verin.
    Bu soru her forumda sorulmuştur ve tartışmaya kapalı bir şekilde cevabını veriyorum.

Bu konu hakkında yorumlar hiç samimi değildir. Boşanmak
    isteyenler: "önemli olan sevgidir, dul biriyle mutluluk yakalanır" der.
    İstemeyenler: "ikinci el muamelesi yapar"
    Dul biriyle evlenmek İslamiyette hoşgörülen ancak özellikle Hristiyan ülkelerinde istenmeyen bir durumdur. (Filmlere dizilere aldanmayın) Hatta Japonya ve Kore gibi gıptayla bakılan din yok denilen ülkelerde bile neredeyse boşanmak ayıp, dulla evlenenin ailesi ise bu akdi istemez. NEDEN ACABA?

Öncelikle istisnalar hariç Dul bir kadınla şu yüzden evlenilmez: Neden dul olduğuna bakılır. (ayrıca "dul" eşi ölene denir "boşanana" değil)

Unutmayın! Ex yoksa Next olmaz.
    Kadın eski eşinden kendi isteği için "soğudum- ısınamadım - sevemedim - bana göre değildi - anlaşamıyorduk - uyumsuzduk vs. sebeplerden ayrılmışsa (şiddet hariç) KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE FLÖRT DAHİ ETMEYİN hatta numarası varsa engelle.
    Bakın sözlü veya fiziki şiddet olmadan veya ihanetsiz boşandıysa başınız yanar, hele ki sizi kendine aşık ettiyse ve her şey mükemmel hissediyorsanız bu sizi bekleyen felaketin en büyük habercisidir. Onunla inanıyorum ki çok güzel vakit geçireceksiniz, size cinsel hayatın deneyimlerin doruğuna eriştirip zirvenin baş döndüren hazzında kendinizi kaybettirecek hele de bekarsanız. Deneyim kimdeyse kontrol hep onda olacaktır. Cinsel haz ve doyum aylarca yapılan heyecanlı anlar sonucunda aşağı yöne bir ivme kazanacak ve siz yavaş yavaş sorumluluklarla birlikte gafletten uyanmaya kendinize gelmeye başlayacaksınız. Kadınlar çok iyi bir stratejisttir, zeki bir erkek 4 hamle senaryosu planlarken aptal bir kadın önceden planladığı 7-8 hamleyi uygulamaya koymuştur bile. Bakın RUH İKİZİ olsanız bile büyü bozulmuştur. Mutlaka ilk eşinden hangi sebeple ayrılırsa ayrılsın sizden de aynı sebepten ayrılacaktır tek şart onu sevdiğinizi anlaması ve bunu yapmak için her şeyi yapacaktır.
    DİKKAT: Şunu iyi araştırın; "Ağlayanın malı kimseyi güldürmez". Arkasında gözü yaşlı bir insan bıraktıysa her ne olursa olsun onu bulun konuşun medenice eski eşinden akıl alın, bakın kadın eski eşi istemeden boşandıysa o kadından OLMAZ.(%100 TEĞİT) İsterse bakire olsun. Ah almış birinin günahına ortak olmayın pişman olursunuz. Aileler konusuna girmiyorum bile girsem temelli soğursunuz. Ayrıca sizinle eski eşinin arasında mutlaka başka erkekler de oldu. Psikolojik ve ruhsal bir kaçışa girecektir bir süre sonra. Şehir içi değil de şehir dışı aktiviteleri tercih edecektir anlarsınız zaten numarasını yakın zamanda değiştirdiyse. Kıskançlık ve aidiyet duygunuz yoksa bile bir süre sonra sizi rahatsız eder.

Eşi istediği için istemeden boşanan kadın ise ilkine oranla daha az sıkıntılıdır biraz pasiftir, diğerine göre aksine daha zor elde edilir. Sizinle evlenirse zorunluluk ve mecburiyetin üzerine aşk ve hayaller yazan bir baskılı tişört giydirir sen öyle görürsün.
    Sizinle yataktayken aklı hep eski eşinde olacak, onunla yaşadığı pozisyonları sizinle yaşarken onu hayal edecek. (sevgililikle aynı değil).

Kısaca dul veya boşanmış bir kadınla evlenmek ne kadar iyi gösterilirse gösterilsin FELAKETE götürür. Hiç boşuna gaz vermeyin insanlara. Neymiş dulla evlenip mutlu olan birsürü insan varmış. Geçin abi o işleri o insanlar birbirinin limanına sığınmış ve fırtına geçince tekrar açılacaktır. Bakın bekaret değil mesele, şurada boşanıp 8 dakikalık operasyonla tekrar bakire oluyor herkes. Bakirelik değil mesele.
    İsterse hayat kadınıyla evlen bu senin meselen ve hayatın;
    -Onunla cinsel doyuma ulaştıktan sonra 3 yıl sonra da aynı aitliği hissedecek misin?
    -Sex sırasında gözlerini kapattığında aklında "ne düşünüyor ne hissediyor acaba" sorularını durdurabilecek misin?
    -Eski eşi hakkında bahsederken seviyorsan dayanabilecek misin?
    -Bir gün eski eşiyle kıyaslanmayı yedirebilecek misin?
    -Hiç mi tartışmanız olmayacak? Ailen haksız da olsan senin tarafında duracak? Annen "Kim bilir kaçıncısın oğlum sen" dediğinde yedirebilecek misin kendine?
    -Seni sürekli eşi/sevgilisi gibi değiştirmek istemesine, onun alışkanlıklarını sende aramasına katlanabilecek misin?
    -Kahvaltıyı hazırlarken bile eski eşi istediği gibi kahvaltıyı hazırlayacak. Eşinin sevdiği yemekleri sana da sevdirecek.
    -Herşeyden önce KUSURSUZ BİRİ OLMAN ŞART eski eşinin yaptığı en ufak yanlışı sen yap kendini onunla aynı kefede bulursun, 1 seneye kalmaz sana da yol verir.
    -Nikah masasında senin ilk heyecanınken onun ve ailesinin 2. heyecanı olacak, hatta görünmeye çalışıp bitse de gitsek diyecekler. Masada bastığı 2. ayak senin ayağın olacak. Attığı 2. imza sana olacak. Hiç bir zaman onun ilki değil hep 2. si olacaksın.
    İKİNCİ İNSAN olmayı kabul ediyorsan DUL BİRİYLE EVLEN maalesef gaddarca bir yazı ama GERÇEKLER ACIDIR kızın bana sövün ama gerçeği kim değiştirebilir. Tecrübeyle sabitim.

Dul kadınlara gelirsek, her önüne gelenle eskisini umutucam diye flörtleşmeyin. Beyaz atlı prensiniz artık Üsküdarı geçti Dudullu terminalinden yolcu alıyor. Gerçekle yüzleşin.
    -Eğitiminiz gücünüz ne olursa olsun, ne kadar zor olursanız olun erkekler için elde edildikten sonra kolay kadınsınız artık.
    -Haklı da olsanız "zaten boşanmış vardı bunda bir şey" takmasanız da diyecekler.

LÜTFEN
    EVLİLİĞİNİZİ ŞİDDET OLMADIĞI SÜRECE YIKMAYIN. SEVGİSİZLİK, UMUTSUZLUK VE MADDİ ŞEYLER SİZLERİN ELİNDE VE İMKANSIZ HİÇ BİRŞEY YOKTUR. İSTEYİN DÜZELİR her şey. HAYAT KIRMIZI ÇİZGİLERİNİZİN ÖTESİNDEDİR. SAKIN KIRMIZI ÇİZGİM VAR DEME, HAYATI RİNGE DEĞİL, FİLM SAHNESİNE DÖNÜŞTÜRÜN.

15
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cesi272727
    cesi272727 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

1- bir kadın ilkini asla unutmaz. yani unutmaz derken cinsel anlamda.
    itiraf et sana ilk sahip olanı hiç unuttun mu?
    ama dul bir kadınla evlenmenin çok avantajları olduğunu düşünüyorum. tabi çocuğu yoksa senin gibi. mesala kocasına genç bir kızdan daha fazla sahip çıkar ve kadınlık yapar. kocasını daha iyi anlar. yeri gelince susmasını bilir haklı olduğu halde. nerde ne yapması gerektiğini önceden biliyordur. tabi kimisi olgunlaşmamışsa onlar hariç. yoksa dul kadında en az genç bir kız kadar namusludur. dulluk kesinlikle namus ölçüsü değildir bunu bir doğulu olarak söylüyorum. eğer böyle gören varsa gafildir ahmaktır.
    tabi erkeğin aileside dul bir kadınla evlenmesini istemez çocuğunun çoğunlukla. tabi adamda dulsa problem yoktur. hem ben bir dul kadın için dul olmayan bir erkekle evlenmenin kadın açısından daha zorlu bir evlilik olacağını düşünüyorum. iki tarafta dul olursa daha oldun bir birliktelik olmaz mı?
    cevabım biraz devrik oldu kusura bakmayın.

5
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bekar biriyle evlenmek istiyorum

Yorumla
    • cesi272727
      cesi272727
      +1 yıl

yani aşık olduğun kişi bekar mı? yoksa evlenirsen bekarmı olsun diyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlenirsem bekar istiyorum

Yorumla
    • cesi272727
      cesi272727
      +1 yıl

peki sen neden dul erkek istemiyorsun?

Yorumla
    • Ceren91
      Ceren91
      +1 yıl

Ilk evlilikte herkes dogru duzgun yasamiyor iliskiyi. Fazla cinsellik ve sevgi olmayan iliskim oldu. Nerdeyse hic evlenmedigim gibi evlilik yasadim. Hep cinsel agrili iliskim oldu on sevisme olmadan cinsel iliskiye giriyordum. Yani hazirlamadan iliskiye giriyordu ve agri yapiyordu Ve pismanim iki cocuk yaptigima eski kocamla

Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

@Ceren91 seni sadece çocuk yapman için cinsel obje olarak kullanmış o bencil eski eşin

Yorumla
  • toronado67
    toronado67 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 68%
    +1 yıl

dul bir bayanla evlenmek çok isterim. hatta istedim nasip olmadı. ben çok istedim ailemin baskısına dayanamadım ayrılmak zorunda kaldım. tek neden vardı ailem için çocuğu vardı kandisinin.
    ama hala özlüyorum. çok iyi bir bayandı

1
    1 Yorumla
    • toronado67
      toronado67
      +1 yıl

boşanmak hata değil. bir çok nedeni olabilir ayrılığın. bayanda da şun ve ya neden aranmamalı. boşanan bayanın eşinin de sorumsuzluğu ilgisizliği ve aile içinde olan düzeni erkeğin yapması zorunlu olan görevleri yerine getirmemesi de ayrılık nedenidir.

Yorumla
  • lonelyboy25
    lonelyboy25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

ben isterim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

52

Cevap

• greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

dul bır adamla neden evlenmıyorsa kadınlar sebepler tamamen aynı, yok aılem ne der.. yok sen yasamıssın herseyı ben ılk kocamla beraber yasamak ısterım, eski karın cocukların bla bla bla...

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Etrafimda dul adamla evlenen yüzlerce genc kiz var hersey paraya bakar hersey. Bendede para var gelsin genc bir oglan

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

dul bır adamla.. yuzlerce.. genc kız.. nerede yasıyorsunuzki siz:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Antalya

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

antalyaya tayınımı ısteyecegım:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende dulsun galiba, zenginsen ister bütün genç kızlarda. Sen dul olup bakire kızla evlenince çok garip olmaz mı sence?

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

zengın degılımde ac acıktada degılım cok şukur, benım agzımdan cıkan boyle bır kelıme varmı? baknız yukarıdan secıp gosterınız lutfen!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır yanlış anladın o kız muhtemelen bakire olucak ve senin vicdanın rahat olacak mı

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

neden olmayayımki, bır suc falanmı işledik evlendıgımız için? sız sorunuzla celısıyorsunuz hanımefendı!!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır ben bekar biriyle evlenirim ama zina yapmış olabilir eştleniriz. Fakat siz defalarca kez yaptınız ve hiç yapmamışla evlenceksiniz eşit değilsiniz

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

aman yarabbi, ben sıze hoşcakalın dıleklerımı ıletıyorum allah kalbınıze gore versin!!!

Yorumla
  • Leonardo_
    Leonardo_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Evlenmem cunku benım gıbı bekar bırını ısterım ama ask bu neyı nasıl yaptıracagı belli olmaz belkide dul bir bayana asık olurum onu alırım Allahın işi işte..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Dul bayanla neden evlenilmesin ki evlenilir şimdiki kızların çoğunluğu dul olmuyormu evlenmeden sevgilimle birlikte oldum soruları hergün bir kaç kez cıkıyo onlar evlenebiliyorsa neden sen evlenmeyesin ki. Sadece karşına doğru kişinin cıkmasını beklemelisin belki çok yakınında belkide çok uzağındadır bu kişi

1
    0 Yorumla
  • HerkesİşineBaksın
    HerkesİşineBaksın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

bana göre bekar bekarla
    dul dulla evlenmeli çünkü evlilik ileride başa kalkılır
    erkek kadına seni bu halinle kendime karı yaptım dediğinde kadının diyecek sözü kalmaz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenip bakire mi kalayım anlamadım?

Yorumla
  • Blue_Sparrow
    Blue_Sparrow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Benim için insan olması yeterlidir. Eşi erken yaşta ölüp dul kalmış olabilir veya yanlış bir evlilik yapmış olabilir. Çocuğu yoksa düşünebilirim. Çocuk meselesinde de kendim de çocuk istemediğim içindir yanlış anlaşılmasın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Herkesin fikri değişir ama yanlış bir düşünce dul bir bayanla evlenilmez meselesi. Bizim millette eğer bulmaya evlenip boşanmış sa açık kapidir önüne gelenle birlikte olur algısı var ama çok yanlış bir dusuncedir. Bizim insanlarımız in kafayı değiştirmesi lazım.

0
    0 Yorumla
  • -KumralPrens-
    -KumralPrens- Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Bence daha mantıklı , neden dersen az da olsa bir evlilik tecrübesi yaşamış bir insan. Aynı karakterlere sahip iki insan çıksa karşıma biri dul biri hiç evlenmemiş olsa dul olanı seçerdim benim görüşüm bu.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Çoğu erkek bu konuda maalesef tutucudur. Aşk varsa medeni durum önemsizdir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben evlenirim muhtemelen. Çocuk olmazsa iyi olurdu. Çocuk olacaksa da 1-2 yaşından küçük olmalı. Ve de benimle evlenecekse çıkar amaçlı evlenmemeli. Yani ben evleneceksem işi gücü olan biriyle evlenirim. Diğer türlü sana yamamaya çalışırlar.

1
    0 Yorumla
  • gs-ua
    gs-ua Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

En büyük kriterimdir önceden biriyle birşey yaşamış bayanla asla evlenmem

1
    0 Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

bilmem zor ama olabilir de... sen neden bekar birini istiyorsun ki

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dul erkekler eşlerinden çok fazla şeyler istiyorlar ilk eşiyle kıyaslama yapıyorlar

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

aynı şey kadınlar içinde geçerlidir şahsen çok gerekmedikçe bende tercih etmem bu nedenle dul birini, peki sence kadınlar eski erkeklerini özlemez mi kıyas yapmaz mı? bu konuda daha zayıf olduklarını düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır kadınlar kıyaslama yapmaz ben asla yapmam ama erkekler yüzüne söylüyor çok iğrenç.
      eğer eski eşinden nefret ediyorsa asla kıyas yapmaz

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

yanlış... kocan seni severken bir başkasıyla yatabilir hatta onu öbür gün görmek bile istemeyebilir ama kadınlar bağlandı mı ondan korkarım işte.. kendisini aldatmış, terketmiş, hakaret etmiş hatta dövmüş adamları bile düzgün insanlara tercih ettiklerini gördüm ben hem bu sitede hem gerçek hayatta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

duygu yok diye seks özgürlüğü mü var

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

kesinlikle hayır sadece örnek vermek istemiştim bak mesela bugüne kadar hiç gerçekten aşık olmadım özlemedim desem inanır mısın? çoğu şey geçici bizde hoşlantı, sevgi, cinsel çekimin ötesine geçmiyor ama bir kere aşık olsaydım herşey farklı olurdu özel olduğunu hissederdi

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

ama çoğu kadın böyle değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu devirdeki genc kizlarla eblenmek yerine 26-35 yas arasi bir dulla evlenirim en azindan kafam rahat olur guven sirunum olmaz kiz acaba yalan mi siyledi gibi guvensixlik olmaz. gecmiste naptigini az cok bilmis olurum dulla evlenirsem

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ve aslinda sekste yapssk yapmasakta dulu birakmam durduk yere evlenirim

Yorumla
  • cCasanowa
    cCasanowa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Sen hiç başkasının kullandığı elbiseyi giymek istermisin?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben eşya değilim!

Yorumla
    • cCasanowa
      cCasanowa
      +1 yıl

nasıl bakarsan öyle görürsün kardeş :) senın ıcın degıl genel bu bakış açısı

Yorumla
  • kaztola
    kaztola Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu sitede bu soruya sağlıklı bir cevap bulamazsın ablacım dişi köpek versen evlenicek adam bile çıkar burada dul kadın bunlar için lükse girer :D

2
    0 Yorumla
  • kronikwakkaa
    kronikwakkaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

dul bır bayanla evlınır evlenızlmez dıye bır kaygı yok ama
    cocuk oldumu sakat

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çocuğum yok

Yorumla
    • kronikwakkaa
      kronikwakkaa
      +1 yıl

belki dogru ınsanı bulamamsınıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşandım sonraki tanıştığım her adamın tek amacı sevişmekti :(

Yorumla
    • kronikwakkaa
      kronikwakkaa
      +1 yıl

açık ve net konusucam

dul kadınlara bızım ulkede farklı gozle bakıyorlar bu bızım toplumumuz gerı kafalı oldugunun kanıtıdr

halbu kı benim annem de dul

bence siz sabır edın ve dogru ınsanı bekleyın :)

Yorumla
  • lazrail61
    lazrail61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence evlenilebilir. Dul falan falan olayı sadece Türkiye de var kişilik önemli dürüstlüğü önemli

0
    0 Yorumla
  • dream1love
    dream1love Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Aşık olduktan sonra dul değil 80 yaşında bile olsa evlenirim... Aşk önemlidir benim için... Hissetmek önemli

0
    0 Yorumla
  • Blaskowitz
    Blaskowitz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben evlenirim, dul bekar ayırmam. Seversem neden olmasın.
    Ama toplumumuzda çoğu zaman dullara seks makinesi olarak bakarlar ^^

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ayni fiyatta iki araba olsa sifirinimi alirsin yoksa ikinci elini mi

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben eşya mıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buradan bunu mu cikardin? Bu sadece ornekti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iğrenç örnekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki sen neden dul erkek istemiyorsun

Yorumla
  • stranger_
    stranger_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bayandan bayana değişir bence, bazılarıyla evlenirim fakat bazılarıyla hayır..

0
    0 Yorumla
  • mrt555
    mrt555 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

işin içine duygu girerse herkes her şeyi yapa bilir

0
    0 Yorumla
  • phisicix
    phisicix Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Niye istemiyim ki ahlaki duzgun olsun yeter. Her insanin basjndan bieeyler gec3r

2
    0 Yorumla
  • Bukowski_ist
    Bukowski_ist Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

hatuna göre değişir. niye evlenilmesin. tüm dullar dul bekar değil evlenende çok vardır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlenmek istenilir tabiki dulda olsa bakirede olsa gerçekten sevdiysem evlenirim şahsen

0
    0 Yorumla
  • ranbo1
    ranbo1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Vallaha bende dulbir erkeyim 25yasindayim qma kimse yo

0
    0 Yorumla
  • Yalnızca_Ben
    Yalnızca_Ben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

hemşo neden evlenilmesin... dulda bir insan... gönüller bir olduktan sonra samanlık saray olur

0
    0 Yorumla
  • hawk75m
    hawk75m Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51
    +1 yıl

Neden olmasın, kısmet işi bu ne yapacağı belli olmaz. ...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eski sevgilim şu an dul aklımdan geçmiyor değil ama yemezz yaa yok bana göre değil !

0
    0 Yorumla
  • bfr55
    bfr55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Yüksek ihtimalle başkalarıylada yapmiştır

0
    0 Yorumla
  • SiyahPelerinliAdam
    SiyahPelerinliAdam Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Ben evlenmek istedim ama olmadi

0
    1 Yorumla
    • Yaseminergh
      Yaseminergh
      +1 yıl

Nedenn

Yorumla
  • dr_deü
    dr_deü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

görmüş, geçirmiş, hevesini almış o yüzden.

1
    0 Yorumla
  • romantix
    romantix Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Boşanma sonrası kaç ta birlikteliğin oldu?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 erkek arkadaşım oldu

Yorumla
    • romantix
      romantix
      +1 yıl

boşanalı ne kadar oldu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 buçuk yıl

Yorumla
    • romantix
      romantix
      +1 yıl

Ayrıldın mı çocukla?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne zaman evlendin de boşandın hemen

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 yaşındayım ben üye olurken kafam iyiydi sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmmm çocuk yoksa evlenirsin çok rahat korkma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk yok evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dedim ya evlenirsin o zaman

Yorumla
    • sortaç
      sortaç
      +1 yıl

Evlendin mi

Yorumla
  • Ardaardaa
    Ardaardaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Dulları ayrı sınıflandırma tamamen cahilliktir

2
    0 Yorumla
  • nesorsambilemedim
    nesorsambilemedim Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Kim diyor dul bir bayanla evlenilmez diye?

2
    0 Yorumla
  • ARANAN35
    ARANAN35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

biz istedik, çok zor işler yaşayan bilir...

0
    1 Yorumla
    • Yaseminergh
      Yaseminergh
      +1 yıl

Ne gbii zor

Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Evliliği daha önce yürütemimizse bu bir neden.

0
    0 Yorumla
  • WhatTheF
    WhatTheF Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Seviyorsam umrumda olmaz...

1
    0 Yorumla
  • i-syrus
    i-syrus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

sevdikten sonra nede olmasın ya...

1
    0 Yorumla
  • SorunsuzAdam1
    SorunsuzAdam1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

erkekler evledir bütün sebeb aile

0
    0 Yorumla
  • yamac76
    yamac76 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Ikinci el telfonumu alirsin yoksa sifir olanimi?

0
    2 Yorumla
    • bak-i
      bak-i
      +1 yıl

ne karaştırıyon oraları deyuz :D

Yorumla
    • yamac76
      yamac76
      +1 yıl

Karistrmakla alakasi yok haksizmiyim :)

Yorumla
  • umutdewrim
    umutdewrim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Evlenilir neden evlenilmesin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben evlenirim, evlenelim mi?

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran

Sevişmek için diyorsunuz bunları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok, aseksüelim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır evlenme vaatleriniz sadece seks amaçlı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden seks için evlenilsin ki? bence saçma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorsun sanırım sen bana evlenelim diyeceksin biz sevgili olucaz sen sevişmk isteyeceksin. Sevişicez sonra beni terkedeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğim gibi ben aseksüelim, sen de beni anlamadım, cevapta evlenelim mi diye sorunca evlenmeyi düşündüğümü mü sandın? kim ister beni ya?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence değilsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

neden? neyim o zaman?

Yorumla
    • Deidaraz
      Deidaraz
      +1 yıl

Aseksüel ney oluyor amcacım? :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kimseye istek duymuyan @Deidaraz

Yorumla
    • Deidaraz
      Deidaraz
      +1 yıl

Anladım teşekkürler

Yorumla
  • Barış5516
    Barış5516 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben evlendim ama huzur olmuyor cok

0
    0 Yorumla
  • lessthanme
    lessthanme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

istiyorum neden istemiyorum ki

0
    0 Yorumla
  • 112sos
    112sos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Sevgi olsun daglari yikarim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çuval olmuşturda ondan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

cocugu yoksa sorun olmaz veya da bır cocuklu?

0
    0 Yorumla
  • VastoLorde
    VastoLorde Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.

Niye istemeyeyim ki

0
    0 Yorumla
  • saglikcii
    saglikcii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Bana farketmez :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben isterdim

0
    0 Yorumla
  • AIone
    AIone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Çünkü dul :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

dulla dul evlensin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dul bir bayanla neden evlenmek istemezsiniz erkekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hanımlar neden evlenmek istemiyorsunuz? 8 cevap verildi
Başak burcuyla evlenmeyin neden mi? 12 cevap verildi
Erkekler, neden evlenmek istemiyorsunuz? 14 cevap verildi
Bir erkek evlenmeden neden karımsın der? 12 cevap verildi
Sorum erkeklere boyle bir kızla neden evlenmezsiniz? 34 cevap verildi
Bir erkek/kadın neden evlenmek istemez? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨