Aile & Toplum Evlendikten sonra hiç beklemediğin bir şeyle karşılaştın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evlendikten sonra hiç beklemediğin bir şeyle karşılaştın mı? Güncellemeler1 yıl F7. 07.11.2024 Evlendikten sonra hiç beklemediğin bir şeyle karşılaştın mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karsilastim nikahtan sonra senle cok kez iliskiye girecez dedi gerdekten sonra 2 defa yaptı bir daha yapmadı 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu isin sakasi yalani olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hala evli misin? Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok degilim esim oldu dulum Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 40 Yorumla Soran +1 yıl Bana yazabilir misin Yorumla Soran +1 yıl orada mısın? Yorumla Soran +1 yıl Hey Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Evli değilim böyle s*lak şeyleri de düşünmüyorum 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki merak ettim Yorumla Zemherii27 +1 yıl Olmayan bir şey üzerine teori niye kurayım olduğu zaman bakarım artık duruma göre Yorumla Soran +1 yıl Evliliği düşünmüyorsun sandim neyse teşekkürler Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Hayır neyle karşılaşıyor evlenince merak ettim hiç beklemediğin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evde hıc gıtmeyen yabancı bırıyle karsılastım :) 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hiç gitmeyen :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evlendıgım adam Yorumla Soran +1 yıl Nereye gitmiyor? Uyumlu mu değilsiniz gitmeyen derken onu mu kastettin :) Yorumla
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Evlenmediğim için daha karşılaşmadım çok şükür. 0 2 Yorumla elifoznur +1 yıl Evlenmediysen gec soruyu, neden cevaplama geregi duyuyorsun HDJSKKS Yorumla isimsiz_007 +1 yıl Kimse evlenmesin diye skdkdkd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaynanam 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı evde mi yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır çok şükür Yorumla Soran +1 yıl Oh iyi bari. Tartışma vs olmasın da uzak olmak iyidir. Kaç yaşındasın Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. evli değilm 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Karsilastim nikahtan sonra senle cok kez iliskiye girecez dedi gerdekten sonra 2 defa yaptı bir daha yapmadı
Sen ciddi misin
Bu isin sakasi yalani olmaz
Hala evli misin?
orada mısın
Yok degilim esim oldu dulum
Kaç yaşındasın
40
Bana yazabilir misin
orada mısın?
Hey
Evli değilim böyle s*lak şeyleri de düşünmüyorum
Neden peki merak ettim
Olmayan bir şey üzerine teori niye kurayım olduğu zaman bakarım artık duruma göre
Evliliği düşünmüyorsun sandim neyse teşekkürler
Hayır neyle karşılaşıyor evlenince merak ettim hiç beklemediğin
evde hıc gıtmeyen yabancı bırıyle karsılastım :)
Nasıl hiç gitmeyen :)
evlendıgım adam
Nereye gitmiyor? Uyumlu mu değilsiniz gitmeyen derken onu mu kastettin :)
Evlenmediğim için daha karşılaşmadım çok şükür.
Evlenmediysen gec soruyu, neden cevaplama geregi duyuyorsun HDJSKKS
Kimse evlenmesin diye skdkdkd
Küçük sandım büyük çıktı
Ney 😅😅
Kaynanam
Aynı evde mi yaşıyorsun
Hayır çok şükür
Oh iyi bari. Tartışma vs olmasın da uzak olmak iyidir. Kaç yaşındasın
Bekarım
evli değilim.
evli değilm