Aile & Toplum Babam eve geldiğinde kafa göz morarmış gördüm neden kimin yaptığını söylemiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babam eve geldiğinde kafa göz morarmış gördüm neden kimin yaptığını söylemiyor?Sordum tanımazsin kavga ettik vs dedi sonra benim arkadaş aradı babanla kscgs ettik diye niye dedim annesi eğilince göğüsüne bakmış babam sizce arkadaş mi haklı yoksa haksız mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl O sanki kendi yapmıyor gibi kendisi başkasına yapıyor başkası da kendi aikesine yapınca nasıl zorun gitmiş ama Babam eve geldiğinde kafa göz morarmış gördüm neden kimin yaptığını söylemiyor? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Annesi eğilince göğsüne bakmış, bakarlar kim olsa basket. O da dikkatli olmanızı göstermseymis.Sen dikkat etme, sonra baktılar diye milleti döv.. olmaz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle benim annem göğsünü açtı sokakta bile baktılar kimseye bir şey demedim ksdin açarsa bakar millet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle. Seninkinde cesurmus Yorumla Soran +1 yıl Açtı derken dekolteli yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊 anlaşıldı Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
asdfds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Büyük ihtimalle haklıdır ama babanla konuş yine de. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Annesi dekolteli giymiş birde eğilmiş orada babam bakmış ondan kavga etmiş arkadaşım diyor Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşayım babamla Yorumla asdfds__ +1 yıl Arkadaşım böyle söyledi doğru mu diye sor. Ne konuşayım ne demek ya Yorumla Soran +1 yıl Sordum bir şey demedi tanımazsin dedi şimdi arkadaşımdan dayak mı yedin böyle mi yaptın desem inkar eder eminim Yorumla
nomaniac Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl baban haklı evladım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hım bakar yani Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Arkadaş haklı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Annesi dekolteli giymiş birde eğilmiş orada babam bakmış ondan kavga etmiş arkadaşım diyorAnnesi açmış kim olsa bakar Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Kim olsa bakar diye bir şey yok. Sen veya siz bakarsınız ama her insan bakmaz. Başını çevirir sağa veya sola. Baban bakmayı tercih etmiş... Yorumla Soran +1 yıl Kim olsa bakar derken ben bakarım demedim yabancı bakar ben arkadaşımın annesine bakmam normal açık olmasi ayrı ama bile bile yer kovalamam Annemde dekolte giyer o da bakıyor ama fırsat kovalamiyor bir dahs bakarsa bende aynı yaparım Yorumla
DreamScenedarkness Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl babanın arkadaşınla ne işi vardı bunu anlamadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynı yerde çalışıyorlar Yorumla DreamScenedarkness +1 yıl yani insanlar tanıdık kişilere dikkatli olmalı kendini tutmalı.babana yazık olmuş geçmiş olsun ama arkadaşında haklı. Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol peki o da anneme baktı ailesi ile biz niye dovmedik annemin göğüsü dekolteli olduğunda bakıyorlar Yorumla DreamScenedarkness +1 yıl bende öyle bir şey yok ama abimde aynı motorla giden birisi anneme laf atsa motorun peşinden koşucak.keşke insanlar tanıdık olduğu kişilere kötü gözle bakmasalar.önemli olan bu konuyu olmamış gibi kapatmak bence. arkadaşın bir anda saldırmış. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle birde o da bizde anneme defalarca baktı bir şey demedim sonuçta dekoltesi vardı ne denir ki yablis yakmış Yorumla
ismimceren Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl arkadas hakli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar niye dövüyor ama adamı ki annesi bilerek açık giymiş eğilmiş birde herkes bakar öyle durumda Yorumla
dunyadelikanlisi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Keyfinden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla dunyadelikanlisi +1 yıl O bicim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niye baktı ki 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Göğüsü acıkmış eğilince de bakmış o an Cevap sahibi +1 yıl Anladım Cevap sahibi +1 yıl Keşke bakma Soran +1 yıl Öyle evette yapmış o da yapmıştı aynısını anneme Cevap sahibi +1 yıl Kim yapmış Soran +1 yıl Arkadaş Cevap sahibi +1 yıl Anladım.. Cevap sahibi +1 yıl Açık mı giyini yor annen Soran +1 yıl Kısmen Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında Soran +1 yıl 53 niye Cevap sahibi +1 yıl Merak etim Soran +1 yıl Anladım Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşın annesi kaçyaşında Soran +1 yıl 45 felan belki Cevap sahibi +1 yıl Genç mış Soran +1 yıl Hihi Cevap sahibi +1 yıl Kadın evlimi Soran +1 yıl Evli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annesi eğilince göğsüne bakmış, bakarlar kim olsa basket. O da dikkatli olmanızı göstermseymis.
Sen dikkat etme, sonra baktılar diye milleti döv.. olmaz.
Aynen öyle benim annem göğsünü açtı sokakta bile baktılar kimseye bir şey demedim ksdin açarsa bakar millet
Evet öyle. Seninkinde cesurmus
Açtı derken dekolteli yani
😊 anlaşıldı
Öyle
Büyük ihtimalle haklıdır ama babanla konuş yine de.
Annesi dekolteli giymiş birde eğilmiş orada babam bakmış ondan kavga etmiş arkadaşım diyor
Ne konuşayım babamla
Arkadaşım böyle söyledi doğru mu diye sor. Ne konuşayım ne demek ya
Sordum bir şey demedi tanımazsin dedi şimdi arkadaşımdan dayak mı yedin böyle mi yaptın desem inkar eder eminim
baban haklı evladım
Hım bakar yani
Arkadaş haklı.
Annesi dekolteli giymiş birde eğilmiş orada babam bakmış ondan kavga etmiş arkadaşım diyor
Annesi açmış kim olsa bakar
Kim olsa bakar diye bir şey yok.
Sen veya siz bakarsınız ama her insan bakmaz. Başını çevirir sağa veya sola. Baban bakmayı tercih etmiş...
Kim olsa bakar derken ben bakarım demedim yabancı bakar ben arkadaşımın annesine bakmam normal açık olmasi ayrı ama bile bile yer kovalamam
Annemde dekolte giyer o da bakıyor ama fırsat kovalamiyor bir dahs bakarsa bende aynı yaparım
babanın arkadaşınla ne işi vardı bunu anlamadım
Aynı yerde çalışıyorlar
yani insanlar tanıdık kişilere dikkatli olmalı kendini tutmalı.
babana yazık olmuş geçmiş olsun ama arkadaşında haklı.
Sağ ol peki o da anneme baktı ailesi ile biz niye dovmedik annemin göğüsü dekolteli olduğunda bakıyorlar
bende öyle bir şey yok ama abimde aynı motorla giden birisi anneme laf atsa motorun peşinden koşucak.
keşke insanlar tanıdık olduğu kişilere kötü gözle bakmasalar.
önemli olan bu konuyu olmamış gibi kapatmak bence. arkadaşın bir anda saldırmış.
Aynen öyle birde o da bizde anneme defalarca baktı bir şey demedim sonuçta dekoltesi vardı ne denir ki yablis yakmış
arkadas hakli
O kadar niye dövüyor ama adamı ki annesi bilerek açık giymiş eğilmiş birde herkes bakar öyle durumda
Keyfinden
Nasıl
O bicim
Niye baktı ki
Göğüsü acıkmış eğilince de bakmış o an
Anladım
Keşke bakma
Öyle evette yapmış o da yapmıştı aynısını anneme
Kim yapmış
Arkadaş
Anladım..
Açık mı giyini yor annen