Ben bu yasima kadar babami cozemedi?

babam asiri bencil asiri kaygili ve kendi icinde guvensiz bir insan kafayi okumakla bozmus onun babaligini hic gormedim yani babalik yapmadi onun yuzunden okuldan sogudum kucukken bana ders calistirirdi bazen yapamadigim zaman ya da kendimi veremedigim zaman derse doverdi kardesim de onu bildigi icin ne yapti ne etti okudu o benim kadar olumsuz seyler yasamadi neyse babam bana hicbirzaman guvenmedi guvenilmiyecek biride degildim ama guvrnmedi onun kafasinda belli bir profil vardi oyle olucaktin ben o kaliplara uymadigim icin hicbizaman guvenmedi bu yasima kadar cok mucadele verdim cok cahilliklerinin kurbani oldum bilmiyorum ama cok battim onun gozune cok ugrasti benimle bilmiyorum niye boyle halen daha kac yasima gelmisim hep elestirir beni yerden yere vurur birtane iyi guzel bir lafini duymamisimdir sanirim asiri kompleksli egoist biri cunku kardesim okudugu icin meslegini eline aldigi icin ona cok farkli saygili ondan cekiniyor bana oyle degil ama onun yuzunden okuyamadim ben istedigim okula gondermedi kucukken beni doverek okuldan soguttu bunlari hic gormedi niye boyle yapiyor bana sizce
Ben bu yasima kadar babami cozemedi?