Aile & Toplum Hangi ilde yaşıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Yazın bakalım şehirleri Güncellemeler+1 yıl İstanbul / BAĞCILAR 🤦♀️😂 Hangi ilde yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben her ilde her ülkede her an bulunurum.Ughh ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sinop, Trabzon, Artvin, Edirne ohoo saysam bitmez ki afslhgf 1 1 Yorumla Keen096 +1 yıl Artvinde ne işin var ya Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İstanbul knk… neden çünkü en fazla kıyafet çeşidi bu şehirde☺️ 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bağcılar dedikleri kadar sert bir yer mi acaba 😳 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyle Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Hmm anladım 🙂 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Stuttgartta yaşıyorum 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Bende İstanbul şişli yakınız senle 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstanbul Anadolu yakası 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eskişehir / Tepebaşı 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Samsun 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. İzmir 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. beykozz 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hatay 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. İzmir 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İstanbul'da.. 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Dadaşım ben 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ankara 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. İstanblue 0 1 Yorumla aliali1926 +1 yıl Fatih Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. yurt dışı 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Gaziantep 😍😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Ben her ilde her ülkede her an bulunurum.
Ughh ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett!
Sinop, Trabzon, Artvin, Edirne ohoo saysam bitmez ki afslhgf
Artvinde ne işin var ya
İstanbul knk… neden çünkü en fazla kıyafet çeşidi bu şehirde☺️
Bağcılar dedikleri kadar sert bir yer mi acaba 😳
Biraz öyle
Hmm anladım 🙂
Stuttgartta yaşıyorum
Mersin'den herkese selamlar 🙂
İstanbul/Avcilar/Hacişerif
Burası Bağcılar welcome to cehennem.
Bende İstanbul şişli yakınız senle
İstanbul Anadolu yakası