Ahahahah :D İstanbul öyledir... bir yere gideceksen en az 2 saati gözden çıkarman gerekiyor.. avrupa tarafında sarıyer yeniköye ve tarabya ya gitmeni tavsiye ederim, 20 yıl orada yaşadım ailemle..
Hahaaha İstanbul un özellikle denize yakın olan yerleri çok güzel oralarda güzeldir eminim. Ya çok kisa kalcam gezme amaçlı geldiğim için mecburen gidiyorum gezmeye😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ankara da..
Antalya merkez
Cayır cayır yanıyorsunuzdur karşim...
Bursa
Aga bi iki kasa şeftali yolla be
Yolladım geliyor
şu an İstanbul
Aa ne güzel, umarım esenyurt veya bağcılar değildir :D Neresindesin?
Hahahahh yok değil Ümraniye ama ziyarete geldim gezmeye yani burada kalmıyorum
Seninki neresi
Normalde nereesi peki vee ohaaaaa :D Bende çekmeköydeyim ahahahahaha :D Metroyla gelmem 20 dakika falan
Hdhdhhd burada kalmıyorum ki sürekli geziyorum Avrupa tarafını 😂 baya yakınmış ama. Dün dışarı çıktım 1 buçuk saat yol tuttu🤦🏻♀️
Ahahahah :D İstanbul öyledir... bir yere gideceksen en az 2 saati gözden çıkarman gerekiyor.. avrupa tarafında sarıyer yeniköye ve tarabya ya gitmeni tavsiye ederim, 20 yıl orada yaşadım ailemle..
Yaaa Tarabya yı duymuştum sanki diğerlerini bilmiyorum doğal güzelliği mi var
Doğa.. deniz.. havasıı her şeyi.. :( ahh benim canım semtim.. Bu arada bu sıcakta nasıl gezebliyorsun yahu fdkjhdhkdfgj
Hahaaha İstanbul un özellikle denize yakın olan yerleri çok güzel oralarda güzeldir eminim. Ya çok kisa kalcam gezme amaçlı geldiğim için mecburen gidiyorum gezmeye😂
Zaten müze falan geziyorum sarayları falan
Anladiiiim :) iyi tatiller o zamannnn ^_^ Şey bu arada "deme" (dm) gelebilir misin :D
Teşekkürler ^-^ hdjdj yok burada kalsin teşekkürler 😂😂
Bu arada ben seni hatırladım
Hiçbir yere işe giremiyorum diye depresyondaydın sanki motive etmeye çalışmıştım😂 şimdi profilinde gördüm girmişsin hayırlı olsun
Peki..
hahahaha teşekkür ederim ^_^ girdik girdikte bakalım nolacak..
Hayırlısı olsun niye ne olcak diyorsun yeni mi başladın
Evet evet yeni başladım da, sadece yaz bitene kadar :D sonrası yok..
Aaa neden
Sözleşmeli çünkü ^_^
Ee kadroya geçersin belki
Yok ya zaten çokta alışamadım :D sabah uyan 6 da, 6.45'te servise bin, 2 saat yol git, 9'da işe başla akşam 5'te çık, 2 saat geri yol git ohooooo :D
Ee para kazanmak kolay mi jdjs
Kocaeli
Kocaeli varsa karıeli yok mu sdG:DFHFSDGJ
:)