Kötü bi evlilik geçirdim ve bitti gitti... Aradan 2 sene geçti boşanalı iki tane pırlanta gibi oğlum var... Ama çok duygusuzum artık bişeyler hissedemiyorum güvenmiyorum ve hayatımda biri olsa çocuklarıma ihanet mi ediyorum hissine kapılıyorum... Gerçekten bundan sonra hep böyle mi olacağım ben... 🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama, iki çocuğun olsa da sevmek, sevilmek senin de hakkın. Birlikte olacağın kişinin çocuklarına yaklaşımı çok önemli, seni çocuklarınla kabul etmeli. Bir ilişkin olsa, çocuklarına ihanet etmiş olmayacaksın. Ben olsam, sevdiğim kadının çocuklarını kendi çocuğum gibi benimser, biyolojik evlatlarım olmasalar da kendi çocuklarımdan ayırmadan büyütürdüm, çünkü çocukların masum, ve senin boşanmış olmanın olumsuzluklarını yaşamak zorunda değiller. Babalık duygusu beslemek için kan bağı olması şart değil. Umarım karşına böyle biri çıkar ve mutlu olursun. 🙂💐
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz toplum olarak ayarsızız.
doğum yaptıktan sonra kadınlıktan istifa ediliyor anne olmak anne gibi olmak zorunda gibi tek ulvi görevi kalmış gibi hayatını devam ettiriyor çoğu evlilik aldatılma yüzünden bitiyor nedeni ise evdeki eş artık sadece anne. Kadın kendine de eşine de zulm ettiğinin farkında olmadan damızlık görevini asker edasında bilinçsizce sürdürmektedir. Kadın Tanrıça memesinden hayat rahminden can verendir. Bu kadar kutsal bir varlığın duygularını hislerini ayırt etmesini ve kendi mutluluğunu ön planlanda tutması gerektiğini düşünüyorum. Bknz. Bir kadın bir nesil yetiştirir. Ve bir kadın mutsuz olursa çocukları dahil kimseyi mutlu edemez.20 Yorumla
+1 yılŞöyle ki biri seni çok sevebilir, lakin daha önce evlenmemiş birisi hem aile baskısından hemde çevresinin diyeceklerinden çekineceği için bir evlilik yoluna girmeye tereddüt eder. Daha önce evlilik yapmış ve çocuğu olan birinde bu korku olmaz pek. İstisnalar olmuyor değil tabi. Umarım her şey istediğin gibi olur ve gönlün kadar güzel insanlarla karşılaşırsın🙏
10 Yorumla
Geçmiş geçti ve bitti. Ancak gelecek yaşanacak güzel günlere gebe. Senin çocuğun var diye ne sevmeye ne de sevilmeye engel değil bu durum. Sen eminim güzel ve iyi bir annesin. Bence hayatına almaya değer bulduğun birisi olursa en azından şans ver
110 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ve gerçekten artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum 🙁
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙁
Soran+1 yılİnsanlara karşı aşırı güvensizim zor bi mesleğim var yaşıma ve iki çocuguma ragmen fazlasıyla güzelim Allah var inanmıyorlar ve insanların yaklaşımı duruşum yüzünden ve kime güveneceğimi anlayamıyorum 🙁
Soran+1 yılEvet çok kötü tecrübelerim oldu ama ilgisiz yaşamak çok başka bişey en ufak değer verene ilgi gösterene kapılma korkusu var
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
62Cevap
+1 yılMerhaba, aslında senin asıl aklındaki soru, "benim sevdiğim ya da beğendiğim biri, çocuklarıma ne derecede iyi babalık yapabilir? "
Bu soruyu kendine sürekli soruyor olmalısın, yoksa her kadın hatta her birey tekrar sevmek sevilmek ister,, canı defalarca yansada yine de sevmekten vazgeçemez insan,,
Yukarıda bahsettiğim düşüncende haksız sayılmazsın tabiki, bizim toplumumuzda ikinci evliliklerde cocuklar genelde problem yaşarlar, bu problemler bazen yeni ebeveyn kaynaklıdır, bazen de, çocuklar bu durumu kabullenmek istemedikleri için problemler yaratırlar,, çocukların yaşı çok önemli tabiki, ayrıca babalarıyla görüşmelerinde konuşulanlar, babası tarafindan yonlendirilmeler, bunlarin her biri ayri ayrı etken10 Yorumla
+1 yılya toplumumuzda çok ayıp görülüyor doğru hatta kadına bak canı koca istemiş gibi çirkin söylemlere giriyorlar bu anlamda herkes sana çok yüklenecek ama sen onları mı dinleyeceksin kendi ihtiyaçlarını mı? yuva kurmak bir ihtiyaç hele ki çocuklu bir kadın için cidden ihtiyaç olabilir bence kararını ver çocuklarının fikrini de al sonrasında kimseye kulak verme.. boşanalı ne kadar oldu bilmiyorum tabii o süre de önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılFikrin için teşekkür ederim 🦋
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz ulkemizdeki bir cok kadin gibi evlat sahibi olunca kadinliginizi unutup sadece anne oldugunuzu saniyorsun siz anne oldugunuz kadar kadinsinizda kadin oldugunuz halde annesinizde bu mantikla zaten iliskiniz olsa bile yurumez cunku iliskiniz olan erkegede annelik yapmaya kalkacaksiniz sunu hic birzaman unutmayin nekadar annesiniz okadar kadinsiniz cocuklariniz dahil himseyede ihanet ettiginiz yok musmutlu gunler yillar dilerim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Daha 24 yaşında gencecik birisin. Aklını bu tarz düşünxelerden temizlemelisin. Tabiki önceliğin evlatların olacak ama illaki karşına hayırlı biri, seninle mutlu bir aile olmak isteyen biri çıkacaktır. Yaşadıkların kolay değil tabiki ama henüz daha aşka sevgiye veda etmek için çok gençsin...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılHayır engel değil sevilmek senin de hakkın sevebilirim senin gibi bir kadına bu kimse için bir sıkıntı sorun olmamalı
18 Yorumla
Soran+1 yıl🙁🙁
- +1 yıl
Neden şaşırdın ki
Soran+1 yılBen insanların böyle düşündüğüne inanmıyorum 🙁
- +1 yıl
Sana böyle insanlar denk gelmemiş olabilir normal çünkü insanlar farklı
Soran+1 yılGaliba...
- +1 yıl
Kendini üzme daha gençsin yanlış bir şey yapmıyorsun
Soran+1 yılYaşadıklarım beni böyle bi hale getirdi 🙁
- +1 yıl
Evet kesinlikle yaşamış olabilirsin çünkü erkeklerimiz kadınları sadece bedenleri için seviyor
Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Sevilmene engel olan tek şey, şu anki kendine yaptığın haksızlık. Tavsiyem ise bi müddet kendini ilişkiye kapat, bu süre zarfında bi danışmadan özgüven için destek al. Çünkü şu an gireceğin ilişkide bu düşünce ile kendine haksızlık edip, karşı tarafa fazlaca iltimas göstereceksin. Buda fazla iltimasın en büyük zararı olan, karşıya seni değersiz gösterecek ve hak ettiğin degeri bulamayacaksın.
10 YorumlaGeçmiş olsun çok üzüldüm ama öyle düşünme sonuçta sen de evlenme ihtiyacın var yaşın küçük değil mi daha
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet 24 yaşındayım
Soran+1 yılSeverek evlendim evet 19 da
+1 yılHayat odağın çocuklarınız olduğu için kendinize çok zaman ayırmıyorsunuz. Bu da size başka erkeklere güvenmeniz için güç bırakmıyor. Sizin kendinize biraz daha zaman ayırmanız gerektiğini ve suçluluk duymamanız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta sizde bireysiniz ve ihtiyaçlarınız hayatta yaşamak istediğiniz şeyler var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genç yaşında bir çok şey yaşamışsın ve biz insanlar makine değiliz duygu taşıyoruz. Elbette yorgun, hevessiz ve duygularımızın köreldiği süreçler yaşarız. Anne olmanın da bunda etkisi büyük, çünkü artık kararları sadece kendi adına almıyorsun. Yaptığın her şeyde kendinden çok onları düşünüyor ve ona göre hareket etmeye çalışıyorsun. O yüzden zaman ver kendine bence. Zaten yorucu şeyler yaşamışsın, kendine daha fazla yüklenme derim.
00 Yorumla
+1 yılBir de bu bakış açısından bak; sevgi dediğin karşılıklı bir olgudur. Seversin ve sevilirsin. Aynı zamanda sevmek fiilinin işteş halidir sevişmek. Çocuk sorumluğu taşırken kendine vakit ayırıp bu işteş olguya dahil etmekte zorlanabilirsin. O yüzdendir ki mutlaka benzer bir tecrübe sahibi, anlayışlı ve kişiyi olduğu gibi kabullenebilen birisi ile mutlu olabilirsin. Kısacası engel değil, sadece seçimi dikkatli yapmak gerekir...
00 Yorumla
+1 yılEngel değil ama bu halinle çok yanlış yollara girersin yorumlara baktım herkes sana ulaşmanın yolunu arıyor neden biliyor musun? Nasılsa 2 çocuğu var başıma bela olmaz ihtiyacımı giderir yoluma bakarım düşüncesi ile yazılmış yazılar sen hata yapmaya daha şimdiden başlamışsin ilerde çok üzülürsün...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an herhangi bi hata yapmıyorum çoğu da bana kötü bi yorum yapmıyor yapan da kendine ancak yapıyor...
- +1 yıl
İlk dakikadan avını kaçıracak kadar aptal değillerdir merak etme :) yakında ne demek istediğimi anlarsın anlarsın ama yine üzülen sen olursun.. hadi eyvallah
Seni bu olaya iten şey eşinden gördüğün sevgisizlik ve şiddet olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef...
Soran+1 yılGözümde herkes aynı
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. bence oyle dusunme cogu evlilikler artik yikiliyor. tatmin olamayan kadinlar gozu disarida olan kocalar. neler neler bir hasla aileler en buyuk bela. ikici baharini yasar herkes. iyi tartar iyi olcer yasar. sorun yok bunda.
10 Yorumlahayır , sevmeli sevilmelisin. Tabiiki çoçuk sahibi olduğun için sorumlulukların var ama unutma sende bir kadınsın sevilmeye de yakınlaşmaya da ihtiyacın var..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama daha çocuklar çok küçük sanırım yaşın da bu yüzden acele etme, kullanmak isteyenlerin avına sakın düşme daha çok gençsin yem olursun...
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle deme be adam gibi biri çıkar illa karşına. Ama karşına çıkan adama yamuk yapma yeter. Bana yapıldı ordan tecrübeliyim :)
10 YorumlaHayatında olan kişinin çok düzgün olması gerekiyor çocuklarına çocuğu gibi bakması gerekiyor çocukların her zaman önceliğin olmalı aksi taktirde evet çocuklarına ihanet edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşündüğüm için kimseyi hayatıma alamıyorum
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İki tane çocuğun var öyle hissetmelisin zaten güvenmemelisin seçici olmalısın..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılsenin sorunun sevilmek mi yoksa hayatin kalanina duydugun kaygi mi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olur artık önceliğin çocukların ve onları üzecek bir şey sakın yapma bencil olma
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben 1 çocuklu anneyle evlendim çlcuk elimde büyüdü şimdi kocaman delikanlı
10 Yorumla
+1 yılhayır tabikide seninde sevmeye sevilmeye ihtiyacın var ve bazı ihtiyaçların tabi
10 Yorumlaİnsan sevdiklerinden darbe alınca duygusuzlaşıyor. Önceki halimle şimdi halim arasında dünyalar kadar fark var. Çok iyi düşünmelisin aynı şeyleri yaşamamak için.
00 Yorumla
+1 yılyani takilmak istiyosun ama sucluluk hissediyosun.. yani normal, iki cocuk var, onlarin saglikli buyumesi lazim. ilk evlilik guzel gecmediyse, simdi daha oturakli biseyler yaşasan daha iyi olur. ama bunu nasil yapicaksin, orasi tamamen senin bilgine kalmiş..
00 Yorumla
+1 yıl:) Maaşallah. Hep böyle olmayacaksın. hayatında olan kişi için tereddütlerin olduğundan üstüne bu hisle destekliyorsun. Tam olarak emin olduğun biri olduğunda daha normal olacaksın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadıklarından dolayı böylesin maalesef bunu atlatmak biraz zaman alır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kullanmak icin yaklasanlar oluyordur hep ama elebet seni seven de cikscak bigun. Evlenmek hakkin cocuklarina adama ke dini. Onlara canini ver ama kendini asla ihmal etme. Bende ayrildim tekrar evlendim. Umutlu ol hayat guzel, herseye ragmen.
00 YorumlaHiç alakası yok. Evleneceğiniz kişi aile olmak, seviyor olmayı biliyor olursa sorun olmaz da senin zaten bunları onda görüyor olman gerekmezmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat senin hayatın sevmeyede hakkın ve ihtiyacın var sevilmeyede sevişmeyede.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme zaten artık kendini çocuklarına ada bundan sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltekrar evlenmek mutlu olmak seninde hakkın çocuklarını kabul eden erkekle evlenebilirsin
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılresmini gördüğüm iyi oldu o surata hangi erkek bakar sever
Cevap sahibi+1 yılsen kendini dünya güzelimi sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsen sarhoşmusun daha yazdığından haberin yok.
kötü bi evlilik yaşadım ve bitti yazıyor
Cevap sahibi+1 yılyürrü anca gidersin
Cevap sahibi+1 yılengelledim beni rahatsız etme
Cevap sahibi+1 yılçocuk senin 😂🤣😃😅
+1 yılBiraz daha zaman, tabi ki biraz daha dikkatli ve seçici olman gerek artık ama seni gerçekten seven değer veren biri de çocuklarına da aynı değeri vermeli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılHayır şu an önceliğin onlar olduğu için öyle düşünüyorsun biraz daha büyüdüklerinde önceliğin degisicek ve bu düşüncelerden kurtulacaksın
00 Yorumla Bir erkeğe sığınmak zorunda değilsin sen kadınsın güçlü olmalısın erkeklere karşı kendini ezik mi göstermek istiyorsun çocukların bunu hak etmiyor.
20 YorumlaMerak etme, toparlanıp hayatına devam edeceksin. Bu olumsuz duygularda geride kalacak.
00 Yorumlaengel değil hayat bu insanlar ayrılabiliyor, çoçuklarının ihmal eetmeden hayatını yaşamaya bak
00 Yorumla
+1 yılBelli bir süre böyle hissedeceksin o kötü anılar yüzünden..
00 Yorumla
+1 yılDegıl aksine daha cok sevilmeye ihtıyacımız var. Gecmişi unutmak için. Ama yok öyle anlayışlısı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoygunluk var artık sende biraz zaman ver kendine yeniden sevmek kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata herkes yapar gecmiste herkes yapr onemli olan bundan sonra bi ders alip nasil yasiyacaksin tabiki sevecksin sevilecksin sadece biraz sabirli ol ve dua et kac yildr boylesn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni öyle anlıyorum ki.. senle mutlaka konuşmak istiyorum arkadaşım
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdan konuşuruz olur mu
Soran+1 yılYazabilirim
Cevap sahibi+1 yılBirsincity
Cevap sahibi+1 yılYazz bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılBulamadın mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu olan biriyle evlenebilirsin senin gibi engel değil
10 YorumlaBenim bi bilgim yok nasil bi duygu bilmedigim icin yorum yapamayacagim
10 Yorumlaİnsan da güven bjr kez gidince insan garip oluyor güvenmek zordur ama
10 Yorumla
+1 yılInsan sosyal bi varlıktır, sevmeye sevilmeye ihtiyaç duyar, yalnız bir ömür çekilmez tabiki hayatına birini alacaksın, icin rahat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak etme aşık olduğun biri karşına çıktığında bu düşüncelerin uçup gidecek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla konuşup önce fikirlerini öğren
10 Yorumla hayır seven kendi öz çocuğu gibi görür
10 YorumlaÇocuk varsa dikkat et her şey olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılHaa, bundan sonra böyle olacaksın.
10 Yorumla Hayat devam ediyor. Olsun diye kasma. Olursada hayır deme
00 Yorumlahayır değil, biraz daha kendine vakit ayır ve bir şeyler denemeye başla
00 YorumlaSen iyi bir annesin seni çok iyi anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙁 Bilmiyorum öyledir umarım 🙁
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama yaa tabikide böyle olmayacaksın
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Fazla anne olmuşsun kadinligini unutmuşsun
10 Yorumla
+1 yılDemek ki biraz daha zamana ihtiyacın var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılDertsiz başına dert alma derim..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasi yok sevip sevile biliriz
10 Yorumla
+1 yılkadınlığını kullan biraz
32 Yorumla- +1 yıl
sana söylemedim.
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslında yanlış bir his değil o kapıldığın.
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem