kendisine sorabilirsin. Kürler Türkiye' de asimile olmaz. Osmanlı zamanında da hiçbir millet asimile olmadı. Rum u, Ermeni si, Yahudi si ve Hristiyan ı mezheplerine kadar korundu. Sırrı Süreyya Önder in kendisi bile söyledi benim atam asimile olmuş Türkmen biz Kürt sanıyoruz dedi TV de.
Ya insanları belirli standartlara itip bu şekilde değerlendirmekten vazgeçin artık. Kürt'ü, Türk'ü, Arap'ı yok bunun. Aşk kime konduysa güzel olan odur.
Türk seçeneği yoksa ve Genel olarak soruyorsanız Fars lar daha yakışıklıdır. Yoldan geçen birini tesadüfen seçeceksek Fars larda risk en az olandır diyebilirim.
Genelleme yapacak olursak hepsi birbirinin aynısı zaten. Ulan zaten Kürtler de demiyor mu biz Aryanız diye. İşte hepiniz aynısınız usta çok da zorlamayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha yakışıklı kürt birisini koyabilirde bence nyse ve kürt tabikide 🌟❤️
Kürtlerde böylesi yok
Reynmen mesela basit bir örnek? ya da cellat
Reynmen Azerbaycan Türk'ü dür yalnız :)
@MassageForCouple kürt kendisi sivaslı (Baba tarafı annesi nereli bilmiyorum ve kürtçede biliyor) hamzada biliyor biraz
Kürt mahallesinde büyüdüyse asimile olmuştur. Babası Azerbaycan Türkü dür. %100 doğru.
@MassageForCouple Kim dedi sana nerden duydun bilmiyorumda reynmen kürt sivaslı kendisi sadece asimile olmuş kürt
kendisine sorabilirsin. Kürler Türkiye' de asimile olmaz. Osmanlı zamanında da hiçbir millet asimile olmadı. Rum u, Ermeni si, Yahudi si ve Hristiyan ı mezheplerine kadar korundu. Sırrı Süreyya Önder in kendisi bile söyledi benim atam asimile olmuş Türkmen biz Kürt sanıyoruz dedi TV de.
@MassageForCouple reymenmi ne adamın fenotipi iranid azerielrle alakası yok
Reynmen o******* çocuğu sanırım jsjsjsjs çünki herkes farklı ırk söylüyor
@kelamakusursuz ne yazdı anlamadım ama İran lı yazmak istemiş ise eğer zaten İran' nüfusunun %40 ı Azeri.
Benim sülale Ermeni ve genel olarak güzel insanlarız tabii bir İskandinav değiller ahshaha, Thor sana selam olsun.
Memleket nere
Modeller ile anlaşılmaz bu genel olarak ortalamaya bakılır
Genelleme olarak sordu m
Üçüde gayet normal insan evladı
Beni bilirsin ben din dil ırk sevmem ben insan olsun baş tacı olsun derim
Ya insanları belirli standartlara itip bu şekilde değerlendirmekten vazgeçin artık. Kürt'ü, Türk'ü, Arap'ı yok bunun. Aşk kime konduysa güzel olan odur.
Ya ne alaka bununla şimdi
Çok alaka da alakayı kurabilene
Benim için duygular önemli
Hangii ırk daha duygulu sence
Bunu ırkla nitelendirmek saçma olur her insan farklıdır
Abi ben kızlardan hoşlanıyorum 🤷♂️
Bende
Türk seçeneği yoksa ve Genel olarak soruyorsanız Fars lar daha yakışıklıdır.
Yoldan geçen birini tesadüfen seçeceksek Fars larda risk en az olandır diyebilirim.
Genelleme yapacak olursak hepsi birbirinin aynısı zaten. Ulan zaten Kürtler de demiyor mu biz Aryanız diye. İşte hepiniz aynısınız usta çok da zorlamayın.
Kürt ❣️Ermeni❣️Fars
Hepsinden alırım bi yanak
Neden peki
kuzey ırkı seviyorum ben
Koremi
hayır ingilizler iskoçlar falan
Türk yok mu?😌
Hayır seçeneklere koymadım
@neyyyymistaamneyyyy diğerlerinin şansı olsun diye koymamış
O yüzden olduğunu sanmam😂
Lan olm kadın olsam ilk kürt erkeklerine veririm fars, ermeni ne ya.
Kürt galiba
Neden
diğerlerini hiç tanımadım
sadece sadece türk erkeği çok yakışıklı...
Kürt diyorum.
azerbeycan petrol boru hattı gibi bacaklar var
Neden
Koyu ten seviyorum. Ayrıca görselde diğerleri çocuksu olmuş hile var😅
Bir Kürt olarak tabii ki de Kürt erkekleri
Hiçbiri benim sevdiğim Alman