Kürtler eşlerine sadıklar mi? 😂 Kürtler kadıni köle olarak kullanır. Ve kadini dövmeyi bir marifet olarak bilirler. Kürt kızları batıya geldikleri zaman “oh be dünya varmış” diyorlar. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?😂
@bendenizberkay hadi lan ordan yüz mü var onlarda kürt erkekleriyle kıyaslanamazlar bile. Kıskanma hemen tabi seni de anlıyorum gerçekler acıdır o yüzden kabul edememen normal ama gerçek bu:) kürt erkekleri daha yakışıklı ve maskülen 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk erkeği ama bazısı çok yakışıklı ve sempati kürt demeye şahit ister
S#kmek için soruyosan kürt
Kürt erkekleri
Emin misin. Niye peki?
Genellikle eşlerine sadık oluyorlar ayrıca daha yakışıklı oluyorlar 🙃
Kürtler eşlerine sadıklar mi? 😂
Kürtler kadıni köle olarak kullanır. Ve kadini dövmeyi bir marifet olarak bilirler. Kürt kızları batıya geldikleri zaman “oh be dünya varmış” diyorlar. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?😂
Nasıl inanmak istiyorsan öyle düşün.
Ayrıca Türk erkeklerinden daha yakisikli dememde çok komik 😂😂
Daha yakışıklılar adam gibi adam desem yeridir 😉
Adam gibi adam derken? Bölücü insanlardan adam mı olurmuş vallahi billahi sen Kürt’sün sanırım 😂
Evet kürdüm? Bölücü değilim sadece düşüncemi söyledim insan gibi 😃
Tarafsız yorum yapmanı beklerdim 😂
Kıskançlık yapmaya ne gerek var be adam kabul et işte sizden daha yakışıklılar?
Tamam göster?😂
senden yakışıklı oldukları kesin gizlenmişsin😉
Gizlenmedim sana mesajdan yazan benim zaten 😂
Türk erkeklerinden yüz bulamamışsın yazık
@bendenizberkay hadi lan ordan yüz mü var onlarda kürt erkekleriyle kıyaslanamazlar bile. Kıskanma hemen tabi seni de anlıyorum gerçekler acıdır o yüzden kabul edememen normal ama gerçek bu:) kürt erkekleri daha yakışıklı ve maskülen 😉
O yüzden mi erkekleriniz ağzının suyu aka aka köpek gibi türk kızlarının peşinden koşuyor ve yüz bulamıyorlar türk kızlarından puhahahha
Aşırı abazalar kürtler essek yapiyorlar zaten bilmiyor musun?
La bro kendisi zaten kadiköyde oturuyor muhtemelen türk erkeğinden yüz bulamamış nefret kusuyor burada işte
Kudurun diyorum başka da bişey demiyorum 😉😝😝🤣🤣
Diyecek başka lafı yok ta kudurun diyor 😂😂😂
Desem de kabullenemiceksiniz ki gerçekler acıdır tabi sizi de anlıyorum zavallı erkolar 😘💅
Beyler siz niye dünyaca ünlü mankenleri bile sollayan, kürt erkeklerini kıskanıyorsunuz bakıyım he niye başsızlar sizi 😂😂😂
ĞAQĞSMKSKAKSLXLXLC
Turk 😄
İtalyan
kürt