Öyle bir tanıdığım var, kendisi alkolik ve şizofren. Boyu 1.55 falan yüzü desen ayrı bir çirkin. Fiziği yok şişko baya bir de saçları yok dökülmüş sarı dipleri gelmiş ama Erkekler bu tipe öyle para yediyor ki anlatamam çalışmazken bile kartına 100, 200 civarında para yatıyor bu dediğim kadın Ailesine ve başka insanlara yapmadık eziyet bırakmadı herkesin arkasından iş çeviriyor öz kardeşini bile harcıyor düşünün böyle bir tipe para yedirir misiniz kendini verdiği için?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir de bunu kadın yerine koymayın, annesini bile dövmeye kalkmış insan bu kaç yuva yi yıkmaya çalıştı
Erkeklere sorum, 29 yaşında, alkolik çirkin bir kadına para yedirir misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
200 tl çok bir para değil sanki ama abazan çok ülkede kadın olsun çirkin güzel fark etmiyor istediğin alsın yeter.
Kardeşim düzenli olarak yatiyor nesi az
İllaki veren vardır yani bir yerde erkeğin cinsel isteğin önüne geçilmez durumlar olabilir çirkin miş kısa uzunmuş yargılamaya n lar elbet vardır
Morgda cesede tecavüz edildi bu ülkede? Sen kalkmissin nefes alan birini kiyasliyorsun
Allah korusun öylelerinden. Hayatımda pare yedirmedim yedirmem de
O karıyı görsem çüküm içime kaçar, dünyada kadın kalmasa yine ona bakmam.
Neden çirkin ve alkolik bi kadına para yedireyim ki güzeli seksisi varken?
Tc erkek terörü işte delik olsun yeter
Valla ya
Beleşe mi yediriyorlar bence öyle değildir
Kendini veriyor diyorumm ya
oha yollu mu yani
Baya baya
ailesi nasıl izin veriyor buna
Ne yapsınlar 29 yaşında söz dinlemiyor evden kaçıyor gidiyor kendini satmaya çalışmadan o tipsiz haliyle Dünya para kazanıyor
kısıkanmış gibisin sanki
Çevremde bile görmek istemem
İnternetden iş yapıyordur belki
Ya ne anlar o tek bildiği insnalarin kuyusunu nasıl kazarim kıskanç ve hazimsiz
tam erkeklerin para yedirip faydalanacağı kadın
Ama tipi yok ki gençte değil
onu bende anlamıyorum tam tarif ettiğin kadını fıstık gibi seksi kadına tercih edeni biliyorum
Ya öyle olsa mesela atıyorum. Boylu poslu olur fiziği güzel olur genç olur tamam ama. Bunda tip yok şeytan gibi
resimleri sildim silmeseydim sana bi ablamın bide ona tercih edilen tipsiz kadının resmini atardım
Bilemem bunun biraz yüzüne bakılır o kadar aşırı çirkin değil ama güzel de değil yine de fizik yok boy yok itici şeytan gibi
aynen öyle işte ablam boylu polu beyaz tenli seksi fiziği var öbürü telefon direği gibi
Sen bi yerde yanlışın var.
Nerde
Bence bir kadın olarak yazdığın çok itici
Az bile bana neler yaptı o aklın almaz öyle şeytan ki
Aranızda geçenlerden dolayı böyle söylüyorsun muhtemelen
Herkese yaptı, kuyusunu kazandıgi insan yok yuva bile yıkmaya çalıştı kaç kere
boş ver sen yine de böyle söyleme o cezasını çeker sen bozma kalbini
Bana ettikleri öyle kötü ki anlatamam daha kaç insana neler yaptı Allah'a havale ediyorum zaten öbür tarafta iki elim yakasında olucak
Ne yaptı ki sana böyle
Ne yapmadi ki diye sorsan daha yerinde
Anlatmak istersen buyur
var demek yediren
kendini veriyor iste eskort bir nevi
Veriyodur hepsine.
İlla bi çıkarları vardır
Erkekler için delik olsun yeter
Yedirmem.
De bundan sanane. Herkes kendinden mesul.
O kişi benim hayatımı yaktı yakmaya da devam ediyor el olsa suratına bakmam
Uzak dur muhatap olma.
veriyorsa
Veriyor ama tip yok
olsun tipe bakmazlar veriyorsa
kiskanma
Ahaha kart kısa şişko birini kim kıskanır.
sen