Kardeşime milletin içinde o saç ne pantalonunu bileklerine indir cart curt etmiş ailem gidip tartışmış öğretmen rezil olmuş lakin benim bundan bu gün haberim oldu yarın sabahtan dövmeyre gideceğim alacağım ceza ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme öğretmen kapıdaki polisin yanına kaçtı şikayetçi olacaktım müdürün ısrarı üzerine olmadım buda göz dağı olmuştur ayağını denk al dedim bunun dışarısı da var
Kardesimin beden eğitimi öğretmenini döversen ceza alirmiyim?
Hapis vermezler de çevreye kötü lanse ederler seni haklı olsan da haksız duruma düşersin.. Ha bu işi okulda değil de tenha da sivilken yaparsan bir şey olmaz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abartma kardeş haberlere çıkarsın alacağın ceza rezil olmanın yanın da hafif kalır.
Yarın izlersin hapis cezası vermezler dimi?
Hapis vermezler de çevreye kötü lanse ederler seni haklı olsan da haksız duruma düşersin.. Ha bu işi okulda değil de tenha da sivilken yaparsan bir şey olmaz :D
İnsanların içinde rezil edilmiş kardeşimi onu insanların içinde döverek kardeşimi yucelticem
Başarılar
Eyvallah
Şiddet hiç bir şeyi çözmez
Çözemez ama korkutur bir daha yapmaya gotu yemez
Hayır kardeşinin başına gelen durumu daha fazla kişi öğrenir olay okula yayılır kardeşin daha çok üzülür
Yayıldı zaten herkes biliyor oyuzden başka çare yok
Ailen yapılması gerekeni yapmış zaten
Ama ben yapmadım sıra bende
Sen bilirsin
Beynin gelişmemiş dostum senin
Kardeşim saçma sapan yorum atma ne yapayım altindami kalayım
Zaten ailen konuşmuş bu sefer kardeşini de okuldan aldırman lazım birdaha yaparsa gel beraber dövek
Evet haklısın bende arksdaslarla bunu konuştum cuma günü dersi var sabah aynı olursa meydan dayağı yiyecek daha sağlıklı
Bi birey zina için karakoluk olma
Kral başka yapacak bir şey yok ne yapmalı baska
Birdaha yaparsa hakkından gelirsin
Aynen öyle eyvallah kanka