Eğer kaldıysa yönlendirme yapabilir mi?
yoksa da yoktur zaten
yoksa da yoktur zaten
Kardeşim, eğer diyorsan ki Allah rızası için olsun, para almasınlar o şekilde olmaz.
Çünkü bu işleri çözen hocalar sorumlulukları ve hasta üzerindeki ağırlıkları kendi üzerlerine alırlar. Çok da zordur bunları yapmak. Yani bir de emek olunca parayı hak ediyorlar bence. Tabii bu dediğim 'hakiki Allahtan korkan' hocalar için.
Havasokulu sitesini tavsiye ederim ehli sünnet tarikat insanları var orada, yardımcı olurlar inşallah
Cevap
1Cevap
Büyü bozacak diye dolandirilmayin bu tip hacı hoca adı altında çok inandırıcı dolandırıcılar mevcut uzak durun kuran okutun evde namazini temizliginizi ihmal etmeyin yeterli
Tabiki namaz kılmak kuran okumak her turlu kazadan beladan korur ama bu demek değil dir ki allah dostlari yoktur onlar dolandiricidir dolandirici olan biri bellidir zaten instagramdan veya bu tür sitelerden bulunmaz o kadar zamanlari yoktur
Nette korunma vefleri falan var bakabilirsin
Büyü diye bir şey yoktur arkadaşlar böyle şeylere inanmayın tamamen inanç meselesi
Kuranda ne diyor?
Cok biliyorsan elinde açıkla ortaya laf atıp kaçma bu benim bilgim. Dinimi sorgulama
Bana bi hoca dedi yok diye netten bakmadım sagol ogrenmis oldum
Ama hoca cinler size zarar veremez aciz insanlardır büyü diye bir şey yoktur demisti inanırsanız başınıza gelir demisti
Neyse anladim tesekkurler
Doğru dio cinler zarar veremez kimseye cinler aciz varliklardir allah bizleri onlardan üstün yaratti ama bu onlar canım hic bir seyi anlamiyacak canım die bir sey yok ve cin süresinde tekrar gecior ki cinleei ateşsiz dumandan yarattik die rüya alemi disinda insanlara zarar veremez cinler bedeni olmayan bi varlik nasil zarar verebilecek
Nasil büyü kagit parcasi mi domuz yagi mi?
Büyüyu buldun mu?
İnternetten bulabilirsin çok para ama
Nas Felak sureleri
@Muggleise ayni zamanda goz perdesini kapatmak için hastaliklarin iyileşmesi için yaranin kapanmasi için uyku sorunu olanlar icin adedi kadsr okunursa şifa bulunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?