Allah için bunu yapan Birileri yok mu? Büyü belirtilerimi?

Lütfen Yargılamayin benim elimde olan bir şey değil 😔 Evliiyim ve 1 yaşına girecek oğlum var Haziran ve Temmuz aylarında kolumda elimde kina lekesi ile uyandım kafaya takmadım araştırmadım arkadaşlarm. birsey deseler bile q hafta sonra panik atak dedikleri şeyi yaşadım kalp çarpıntısı göz kararması boğulma. nefes darlığı vs hicbirsey çıkmadı sonrasında bende boğulma hissi fenalık geçirme daralma göğüs ağrısı kol bacak ağrıları göğüs bölgemin hizasında sırtımda bir şey geziyormus gibi vücudumda karıncalanmalar uyuşmalar mide bulantısı Kalp çarpıntilari ölüm korkusu. Biri beni takip ediyormuş hissi duş alırken korkma tuvalete gitmeye korkma arkamda biri varmış gibi oluyor 😔 kimseye kendimi inandiramiyorum gitmedigim doktor kalmadı Tomografi kalp ultrasonu EKG kan sayısız kan testelrri hicbriseyim. yok iyi olmayan benim 😔 eşimle aramiz bozuldu sürekli kavga ediyoruz ama sürekli yani ondsn soğumaya bile başladım. Beni asla anlamiyor doktorluk. degilim. diyorum. hala doktora gidiyoruz eski sevgilim den şüpheleniyorm geçen ruysms geldi asla aklımda bilr olmayan kişi onu özlüyormus gibi oldum asla olmam ondan nefret eden biriyim bu arada evime falsn gelemez ben 1700 km uzaklıktayim. ne geldiyse ailemin yanına gidip geldikten sonra başıma geldi bunlar ailemi evimi çok iyi biliyo bunlar büyü belirtileri mi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Bugün bir rüya gördüm Onu gördüm sürekli rüyamda 😔 bebeğimi emzirmeye kalktım. uykumu açtım ama uyuyunca gene gördüm onu ve özlediğimi fark ettim uyanınca rüyamda beni öpüyordu 😔 bisey imzalattı bana
Allah için bunu yapan Birileri yok mu? Büyü belirtilerimi?