İstanbul'da 4.000'e yakın, Türkiye'de ise toplam 90 bin cami var. Dağ başında, göl kenarında, hatta antik tiyatro ortasında bile cami var. 100 milyon dolara yapılan 60 bin kişilik Çamlıca Camisinde 60 kişi namaz kılarken, yolun ortasında namaz kılanların amacı ne?
Onların amacı aykırı hareketler yapıp dindar kesime linç yedirmek zaten soru şeklinden anlaşıldığı gibi amaçlarına ulaşmışlar. Hiçbir dindan insan yolun ortasında, işlek caddede veya tramvay yolunda namaz kılmaz en azında kenar köşe bir yerde kılar. Oda camiye mesafesi varsa veya fiziki bir engeli olup camiye ulaşamıyor ise sokakta kılmaya kalkışır.
Niye zorunami gitti? Yolun ortasinda degil kenarda kaldirimda kiliyolar ben hic yolun ortasinda namaz kilanlari gormedim su ana kadar. Haa Cuma gunleri ve bayram namaz larinda Cami ler dolup tastigi icin yola hasir serip kiliyolar namaz suresince de kimse rahatsiz edemez araba dahi gecemez
Bazilarida demis ki din i kullaniyo ne alaka o adam yolda namaz kilarak kime gonderme yapabilir ki?
Altı operasyonu tamamen yani koyunlara masal.. Seferi insan oruç tutmak ve namaz kılmak zorunda değil kaza edecek deniyor.. Benim gittiğim otobüsü durdurup namaz kılacak adam göremiyorum o şoförün yedi ceddini pişman ederim
Hic bir y’arragimi yiyemessin o namaz kilinacak neymis yedi ceddini pisman edermis lan birak sehir disi otobusler namaz saatlerinde mola veriyo zaten yasindan basindan utan 76 yasina gelmissin dinsiz kopek bare son zamanlarinda din e yonel belki Allah affeder
Onlar Din'i kullanarak, senin Din'den soğumanı sağlayan kişiler. Amaçları ibadet değil, insanları tamamen Din'den uzaklaştırmak. Baktığın zaman da başarılı olduklarını görebiliyoruz.
Bunlar saraydan emir alarak böyle yapıyorlar. Bunlara tepki gösterildiğinde bakın bizim din kardeşlerimize saldırıyorlar din elden gidiyor diyerek yaygara çıkarmak istiyorlar. Tamamen provakatif bir eylem.
@cukur69 Ben şeref diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Şeref nedir. Şeref insan uydurması bir kavram. Ve evrensel bir tanımi da yok. Kişiden kişiye değişiyor. Ben senin hakaret anlamında kullandığın "Şerefsiz" değilim, ben şeref kavramını kendi karakterimi tanımlarken kullanmıyorum.