Biz huzursuz bir aileyiz daha çok , yazın iki aylığına gidiyorum sadece ama o bile yetiyor.
Sizin ki nasıl bakalım görelim mutlu aileleri ^ ^
İyi geceler hepinize *~*
Sizin ki nasıl bakalım görelim mutlu aileleri ^ ^
İyi geceler hepinize *~*
Hayır mutlu değilim Ailem diye birşey yok gibi ve mutlu değiliz.
İçkici müflis bir baba müsfettesi var dinsiz küfürcü onunla çebelleşiyorum.
Anneme gelince onun hakkı ödenmez fakat çok sinir ediyor beni ama Allah rızası için ses etmiyorum.
Kendi ailemi kurmayı çok istiyorum fakat hem maddi hemde manevi desteğim yok ve ayrıca kısmetim henüz gelmedi gelmezde eminim.
Birilerinin yaşantısı kimilerinin hayali derlerdide inanmazdım tam bana göre söz. :(
Huzurluyuz mutluyuz fakat 2 dedemde 45 gün ara ile vefat edince acı doluyuz bu aralar:((
Sanirim bu konuda cok sansliyim cunku gercekten mutlu huzurlu ve komik bir ailem var :) tabi arada tartismalar olur ama babam annemle kavga etmez annem sayar sayar sayar babam donup ciiiiirt der kahkahayi patlatiriz yani :) sukurler olsun ki
Tesekkur ederim umarim herkes icin mutluluk daim olur :)
Bir çocuğun sahip olabileceği en büyük zenginliktir mutlu bir aileye sahip olması..
Çok şükür mutlu bir aileyiz, mutlu bir ailenin çocuğuyum.
Bana bahşedilmiş en güzel hediye ailem.
Cevap
7Cevap
Mutluyuz bence. Bazen sıkıntılar olsa da bir şekilde mutlu olabiliyoruz. Derine inince belki muhteşem değiliz ama mutluyuz en azından.
Mutsuz, genellikle. Neyse ki ben kendimi kurtardım..
Onları seviyorsan aklında kalmaları normal..
Sevmiyorum..
Hiçbirini
bazen tatlı bazen acı herzaman acının ustune bir tatlı yemek iyi ğelir dimi insana :D
hiç sanmıyorum mutlu bir aile olduğumuzu. bazen insan uzaklaşıp gitmek istiyo böyle bir süre kafa dinlemek. ama bazen sürekli değil.
ara sıra tatsızlıklar olsa da çok şükür mutlu huzurlu bir aileyiz. ve bir insanın sahip olması gereken en güzel şeydir aile
Ac bakalim agzini ucak geliyor^^
Sanirsam dis hekimi olma yolunda ilerliyordun?
Çok şükür mutluyuz evimizin içinde huzur var. Yani annemle:)
Bizim kendi mutluluk kelebeğimiz bile var mutsuz olunca salıyoruz ortamın havası değişiyor hemen
Anne baba ayrı. hiç aile olamadık ne yazık ki
Bu iyi haliyse bilemiyorum kotusunu :) yine de şükür tabii
Ayrılmadan önce ben de öyle diyordum açıkçası fakat şimdi çok daha zor oldu her şey. Senin durumunu bilemem tabi ama hayırlısı olsun sıkma canını
Mutlu bir yanlızım :D
Mutlu degiliz mutlu olamiyorlar bizimkiler -_-
Aynı bea hep kavga hep gürültü :-D
Mutsuz , huzursuz bir aileyiz
mutlu sayılmaz ama bunada şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar