beyler bayanlar ben 20 yaşında bir kızım ilk sorduğum soru bu oldu neden beyler bu kadar sapıksınız benim bir tane erkek arkadaşım vardı ama görseniz ne kadar efendi ne kadar romantik ve kadın erkek eşitliğini savunuyordu ama sokağa çıkınca sapık damgası yiyordu sevdiği kıza bir türlü açılamıyordu sırf bu yüzden intihar etmeyi bilene düşünmüş nasıl olsa hiçbir değerim yok diye bu çocuğun sorumlusu sizsiniz beyler sizin yaptığınız sapıklıklar yüzünden diğer iyi erkekler de yanıyor bu coğrafyada zaten kadın hakları şu an toplumun gözünün önünde ondan dolayı iyi erkekleri temsili buraya bu yazıyı yazıyorum lütfen sokakta veya internette veya bir ortamda kızları taciz edecek şekilde bakmayın laf atmayın fiziksel taciz etmeyin takip etmeyin bunu yaparak sizde kaybetmiş oluyorsunuz kendi topuğunuza sıkıyorsunuz bir de diğer iyi erkekleri de yakıyorsunuz yani hiçbir kimse kazanamıyor sadece kazanan kısım zengin erkekler yakışıklı kaslı ve uzun boylu erkekler kazanıyor onun harici bütün erkekler yanıyor beyler sapıklar olanlar için bunu diyorum gerçekten diyorum sapık olmayın rahat olun hiçbir kıza lat atmayın sapıklık yapmayın gerçekten önünüzdeki bamyayı biraz tutmayı öğrenin namuslu olun biraz bakın böyle olduğunuz zaman çoğu erkek için diyorum avrupa gibi ülke oluruz hiç tanımadığınız kıza açılabilirsiniz bilene kadınlar siz yolda yürürken sizden rahatsız olmaz kadınlar daha rahat giyinir sizlerlen daha gülümser konuşur sizle ilgilenir lütfen tek yapacağınız şey erkeklik gururunuzu yerler altına almayın bu abazalığınız yüzünden unutmayın sizde kazanmıyorsunuz bir kız zaten kazanamadığınız için abaza oluyorsunuz bir de diğer erkekleride yakıyorsunuz lütfen gerçekten bi kafa yapınızı değiştirin mahalle ortamında erkek ortamında karı kız muhabbeti yapıp kızlara hayat kadını damgası yapıştırmakla erkek olmuyorsunuz sadece kendi topuğunuza sıkıyorsunuz sizin yüzünüzden diğer iyi erkekler yanıyor ve depresyona giriyor sizler gibi yüzünden
okuduğunuz için teşekkürler.
okuduğunuz için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar