Aile & Toplum Sizden bişey istiyim mi? Gulçin_Sena Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bişey isticem bakın hele Güncellemeler+1 yıl Oğlum niye beni takip edip geri çekiyorsunuz lan yeter. Sizden bişey istiyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Herkesten farklı farklı biseler istemişsin bakalım benden ne isticeen😀 0 7 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bizim komşunun oğlu var ömer diye çok sinir bozucu bi insan onu bi döv hele Yorumla Sanalikopat +1 yıl Çocuk dövmüyorum Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl 20 yaşında Yorumla Sanalikopat +1 yıl Çocuk işte Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yo değil Yorumla Sanalikopat +1 yıl Sende cocuksun o da Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl 😒 Yorumla
Wensday Takip Et Xper 5 Yaş: 26 7 ay Valla ne burdaki insanlardan ne de anandan babandan bile bişey isteme şu dünyada, sonuna kadar tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum 0 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl iste bakalım yapacağım bir şey ise ama 0 14 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Çay yap içelim Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Olur istersen ısmarlarım ama yakın olman lazım il olarak felan sjsjsj Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Tüh ben japonyada yaşıyorum Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Ironi mi şaka mı Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Ne anladıysan Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl ironi anladım Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Şaka o zaman Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Nasıl şaka nerde yaşıyorsun Türkiye mi Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Evet Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Ee neresi il olarak biraz küçük ve minyon tiplisin Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Mersinde yaşıyorum Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Bize uzak Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Olsun Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Aynen sorun yok aynı şehirde olsak teklif ederdim çayı Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ne istiyeceksin canimi vermem😄😄 0 2 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl 5 lira ver Yorumla Bilginbi +1 yıl Canımı vermem dedim amA😄😄😄 Yorumla
juddbirch Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl para mara yok, başka kapıya 1 54 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Para istemicem ki Yorumla juddbirch +1 yıl tamam Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Sensin tamam Yorumla juddbirch +1 yıl yeterli Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bana çikolata alsana Yorumla juddbirch +1 yıl para yok dedik ya Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Ölür müsün Yorumla juddbirch +1 yıl lan para yok diyorum. ne yapayım, bakkala kur mu yapayım? Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Jfhfjdksks ne kızıyon Yorumla juddbirch +1 yıl tamam, sakinim Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Aferim Yorumla juddbirch +1 yıl lütuf ettin, sağ ol Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Ne demek Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bişey sorcam Yorumla juddbirch +1 yıl sor Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla juddbirch +1 yıl 19 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Tamam Yorumla juddbirch +1 yıl nüfusuna mı alacaksın? Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Evet Yorumla juddbirch +1 yıl korkutucu Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Kork Yorumla juddbirch +1 yıl oldu tamam Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Korktun mu Yorumla juddbirch +1 yıl henüz değil Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Niye Yorumla juddbirch +1 yıl yeteri kadar korkutucu olmadığını fark ettim Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bu cevabı çok mu düşündün Yorumla juddbirch +1 yıl evet Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Belli Yorumla juddbirch +1 yıl aynen Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Çikolatamı almak zorundasın bu arada Yorumla juddbirch +1 yıl çikolatayı unut, yok öyle bir şey Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bu soruya geldiysen sonucuna katlanmak zorundasın Yorumla juddbirch +1 yıl burada kiracısın, biliyorsun değil mi? Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yoo Yorumla juddbirch +1 yıl artık biliyorsun Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yooo Yorumla juddbirch +1 yıl bozuldu Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Eğer almazsan rüyalarına girerim Yorumla juddbirch +1 yıl işin tek ayet-el kürsi'e bakar Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Ben girerim bi şekilde Yorumla juddbirch +1 yıl kendine çok güvenme Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Hayat kendine güvenmeyenler için çok kısa Yorumla juddbirch +1 yıl tam tersi olmasın? Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yo değil. Ama sen kendine güvenmemeye devam edebilirsin istersen Yorumla juddbirch +1 yıl bağlantı kurma yeteneğin şahane yiğidim, devam Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Teşekkür Yorumla juddbirch +1 yıl rica Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yazıklar olsun sanabir çikolata almadın. Ayıp ayıp. Yorumla juddbirch +1 yıl hayatım kısa olacağı için parayı kendime saklıyorum Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Tamam. Yorumla juddbirch +1 yıl noktalama işaretlerini sonunda keşfettin Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Aynen Yorumla
neco74 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Ne istiyorsun 0 1 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl 2 ekmek alsana Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl hayr 0 4 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Çok ayııp Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl ne isteyeceğin belli olmaz şimdi :D Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Evi temizlememe yardım et Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl hemen geliyorm aç kapıyı Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl iste 0 2 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Yemek yapmama yardım eder misin Yorumla ummiiss +1 yıl ederim asko Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hea söyle 0 1 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Beni takip et yoksa kulağını çekerim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ne gibi? 0 1 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bana çikolata al Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı. Buyur iste 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl ne isteyeceksin 0 2 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bağcığımı bağlar mısın Yorumla keremkayar +1 yıl getir bağlayayım :D Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. İste hadi 0 0 Yorumla
Çikolatalıdondrma Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İste bakam 0 5 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Bana dondurma ısmarlar mısın Yorumla Çikolatalıdondrma +1 yıl Fakirliğimi niye gözüme vurdun :') Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl Jdkskks bende fakirim gel sarılalım Yorumla Çikolatalıdondrma +1 yıl Yiiaa 😄💖 Yorumla Gulçin_Sena +1 yıl 🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Herkesten farklı farklı biseler istemişsin bakalım benden ne isticeen😀
Bizim komşunun oğlu var ömer diye çok sinir bozucu bi insan onu bi döv hele
Çocuk dövmüyorum
20 yaşında
Çocuk işte
Yo değil
Sende cocuksun o da
😒
Valla ne burdaki insanlardan ne de anandan babandan bile bişey isteme şu dünyada, sonuna kadar tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum
iste bakalım yapacağım bir şey ise ama
Çay yap içelim
Olur istersen ısmarlarım ama yakın olman lazım il olarak felan sjsjsj
Tüh ben japonyada yaşıyorum
Ironi mi şaka mı
Ne anladıysan
ironi anladım
Şaka o zaman
Nasıl şaka nerde yaşıyorsun Türkiye mi
Evet
Ee neresi il olarak biraz küçük ve minyon tiplisin
Mersinde yaşıyorum
Bize uzak
Olsun
Aynen sorun yok aynı şehirde olsak teklif ederdim çayı
Ne istiyeceksin canimi vermem😄😄
5 lira ver
Canımı vermem dedim amA😄😄😄
Ne isticen söyle bakalım
para mara yok, başka kapıya
Para istemicem ki
tamam
Sensin tamam
yeterli
Bana çikolata alsana
para yok dedik ya
Ölür müsün
lan para yok diyorum. ne yapayım, bakkala kur mu yapayım?
Jfhfjdksks ne kızıyon
tamam, sakinim
Aferim
lütuf ettin, sağ ol
Ne demek
Bişey sorcam
sor
Kaç yaşındasın
19
Tamam
nüfusuna mı alacaksın?
Evet